Modern trouwpak buitenlucht

Een modern trouwpak

Je volgt alle modetrends op de voet, staat bekend als ‘the stylish man’ in je vriendengroep en wilt op je bruiloft ook iets anders dragen dan men misschien van jou gewend is. Herken jij jezelf hierin? Ga dan voor een modern trouwpak en neem deze tips mee wanneer jij jouw trouwoutfit gaat uitzoeken.

Moderne stoffen voor je trouwpak

Ieder seizoen zijn er andere kleuren in de mode. Wanneer jij de kleurtrends volgt zal jij vast en zeker al eens een artikel op onze Style Reporter voorbij hebben zien komen, om jou te inspireren. De trend voor heel 2021 zijn zachtere tinten en aarde tinten. Hetzij pastelkleuren, lichte varianten van een kleur, zoals babyblauw of afgezakte kleuren die ontstaan door een witte draad in de weving toe te voegen. Een populaire keuze voor een modern trouwpak is de kleur sage, de groene kleur krijgt door te werken met witte draden door de stof heen een vergrijsde, zachte toon.

Naar mijn mening mag de look van de moderne man meer opvallen door voor een stof te kiezen met een print of structuur, dit geeft power aan je outfit. Je kunt ook gerust meerdere prints of structuren met elkaar combineren, zo maak je echt een statement! Linnen, seersucker of een hopsack weving zijn perfecte keuzes, vooral als je in de zomer trouwt.

De fit: een losse drape die slank oogt

Wanneer je de trends voor komend jaar wilt volgen mag je moderne trouwpak een losse fit hebben. Door het pak juist aan te meten blijft het geheel wel slank ogen. Het gaat er om dat de ‘drape’ losjes langs je lichaam valt, wat tevens zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Je kunt overwegen het jasje wat langer te laten maken, of voor een kortere pantalon te kiezen voor zichtbare enkels. Ook een bandplooi is een mooi detail om je outfit aan de laatste trends te laten voldoen. De juiste fit en details zijn afhankelijk van jouw postuur. Overleg met de tailor wat jou het best staat om samen een weg te vinden naar de ultieme fit voor jouw moderne trouwpak.

"Wij noemen de keuzes die je maakt bij een modern trouwpak speels, anderen misschien gewaagd."

Stylish accessory

Wij noemen de keuzes die je maakt bij een modern trouwpak speels, anderen misschien gewaagd. Maar ongeacht de benaming, trek dit door in je accessoires. Je kunt vele kanten op met een das met meerdere kleuren, een opvallend motief of zichtbare structuur. Dit kun je ook terug laten komen in je strik of bretels. Maar pas wel op, te veel prints en kleuren combineren kan rommelig ogen. Ook je schoenen zijn iets om goed over na te denken. Het fijne van een moderne outfit is dat er op het gebied van schoenen veel mogelijk is. Het gaat vooral om de moderne uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld loafers dragen, maar ook kiezen voor een sneaker of een wat klassiekere veterschoen. Laat je adviseren door jouw tailor, die samen met jou gegarandeerd out the box durft te denken en een modern trouwpak voor je samenstelt.

Wil jij meer trouwpakken zien met een moderne look? Bekijk hier onze inspiratie collectie.