phone envelop
Michael & Giso - Trouwpakken op maat voor de stijlvolle bruidegom

Een trouwpak voor de stijlvolle bruidegom

AFSPRAAK MAKEN

Inspiratieoutfits

meer trouwpakken
Slow Tailoring - Werkwijze Michael & Giso

Achter ieder trouwpak zit een verhaal. Samen vertellen wij jouw verhaal.

Jouw trouwpak is misschien wel de meest persoonlijke outfit die jij ooit gaat dragen. Daarom is jouw verhaal en jullie bruiloft het uitgangspunt van onze unieke werkwijze; Slow Tailoring. Dit begint bij de perfecte pasvorm en eindigt in de kleinste details.

We nemen namelijk uitgebreid de tijd om je te leren kennen. Op basis van jouw wensen, persoonlijkheid en bruiloft brengen we een ontwerp tot leven. De tailors nemen je mee in de wereld van maatwerk. Ze ontzorgen je volledig als het gaat om je trouwpak laten maken.

over slow tailoring

Onze werkwijze

Trouwpak kopen

Vrijblijvend kennismaken

In een casual sfeer maken we kennis met elkaar en laten wij je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw trouwpak. Uiteraard geheel afgestemd en op jullie trouwdag én de outfit van je partner.

Samenstellen trouwpak Michael & Giso

Samenstellen & opmeten

Aan de hand van ons ruime assortiment aan stoffen en details stel je jouw perfecte trouwpak samen. Je lichaam wordt door ons nauwkeurig opgemeten zodat het pak straks perfect past.

Trouwpak op maat laten maken

Eerste pasafspraak

Na 6-8 weken is het tijd voor de eerste fit. Hierbij kijken we samen hoe het trouwpak zit en bekijken we welke aanpassingen er nog nodig zijn. Ook kijken we naar de bijpassende accessoires.

Garderobe Slow Tailoring

Laatste fit & pickup

Nadat de laatste aanpassingen door ons zijn verwerkt, is je pak klaar voor de grote dag. We nemen de gehele outfit nog één keer door, samen met de persoonlijke stijltips voor jouw trouwpak.

Het uitkiezen van een trouwpak is een echte experience in onze boutiques.

Een persoonlijke outfit samenstellen kost tijd en daarom werken wij in onze boutiques op afspraak. Onder het genot van een espresso of een borrel neemt de tailor de tijd om jou te leren kennen.

In een informele sfeer krijg je professioneel advies over de stoffen, afwerkingen en accessoires van je trouwpak. Bovendien is onze winkel voorzien van de juiste inspiratie om jouw ideeën visueel te maken. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

bekijk boutiques
Michael & Giso Boutique Antwerpen

Onze Grooms

Grijs trouwpak wol

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u de meest gestelde vragen over onze trouwpakken. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is de levertijd?

We raden bruidegoms aan om ongeveer tussen de vijf en drie maanden voor de bruiloft langs te komen voor een kennismakingsafspraak. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je pak tijdig klaar is voor de grote dag. Wil je op korte termijn een trouwpak kopen? Wij hebben een speciale priority service.

Wat kost een trouwpak?

Onze tailors geven altijd meerdere suggesties, passend bij jouw budget. De meeste bruidegoms besteden bij ons tussen de €1500 en €2500 aan hun trouwpak. Dit is voornamelijk afhankelijk van de stofkeuze en of het trouwpak tweedelig of driedelig wordt uitgevoerd.

Verkopen jullie ook accessoires?

Accessoires maken de man. Tijdens het samenstellen van je trouwpak houden we rekening met het complete plaatje. Denk aan een passend overhemd, een unieke das, of een pochet. Ook voor schoenen kun je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klassieke veterschoen, Italiaanse gespschoen of een moderne loafer.

Welke stijl past bij jou? 

Kom vrijblijvend kennismaken

Maak het totaalplaatje van jullie bruiloft compleet met een perfect trouwpak van Michael & Giso. Plan gemakkelijk en vrijblijvend een afspraak via onze website en kom langs in één van onze winkel.

AFSPRAAK MAKEN