trouwlocatie Landgoed Wolfslaar

Top drie trouwlocaties in Breda

Brabant staat bekend om haar warme en gezellige mensen. Waar je ook bent, gezelligheid kent geen tijd en de late uurtjes worden regelmatig aangetikt. Geen wonder dat bruidsparen ervoor kiezen een trouwlocatie te zoeken in deze provincie. Door onze vestiging in Breda weten wij als geen ander welke trouwlocaties het overwegen waard zijn. We lichten onze drie favoriete locaties uit die wij regelmatig bij onze klanten voorbij horen komen.

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau ligt in het hart van het bruisende Breda. Een van de grootste voordelen van deze locatie is dat de hele huwelijksdag hier kan plaatsvinden. Van de huwelijksceremonie in de Kapel tot het feest in een van de zalen en natuurlijk de huwelijksnacht in een prachtige hotelkamer. De Kapel is volgens ons wel echt het pronkstuk en leent zich perfect voor de huwelijksvoltrekking. Je kunt de huwelijksvoltrekking zelfs wettelijk vastleggen op deze locatie. Met historische elementen, zoals het voormalige verblijf van de nonnen in het Liefdegesticht (nu restaurant), is Hotel Nassau klassiek, landelijk en tegelijkertijd modern. Het biedt dus volop mogelijkheden voor ieder bruidspaar. Do we need to say more?

Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar is gelegen in een bosrijke omgeving. De magische sfeer van het landhuis en de bosrijke omgeving creëren een bijzonder decor voor jullie huwelijksdag. Het landhuis is een uitzonderlijke plek waar je jullie huwelijksdag van het begin tot aan het eind kunt vieren! Van jullie huwelijksvoltrekking en het aansnijden van de bruidstaart tot aan een heerlijk diner of barbecue en een geweldig feest! Op dit bijzondere landgoed trouwen jullie met mooi weer in de buitenlucht. Voor het landhuis ligt een prachtig grasveld met uitzicht op de vijver. In alle privacy geven jullie elkaar het ja-woord middenin de natuur. Al 550 bruidsparen gingen jullie voor. Dit zegt wat ons betreft genoeg over wat deze locatie voor jullie mooiste dag kan betekenen.

Paviljoen het Houtse Meer

Heb jij jouw huwelijksceremonie altijd voorgesteld met de voeten in het zand? Voor een bruiloft in de buitenlucht aan het water, adviseren wij Paviljoen het Houtse Meer. Deze locatie brengt de kustgebieden naar het binnenland. Wij vinden deze locatie uitermate geschikt voor het opkomende bruiloft thema: festival. Denk een BBQ of foodstands voor het diner! Nu hoor ik je denken? Buiten, met het Nederlandse weer? No worries, een slechtweer scenario wordt altijd voorbereid. Met de tenten die het Houtse Meer aanbiedt is de huwelijksceremonie gewoon mogelijk met de voeten in het zand en feesten doe je in feestzaal.

Naast deze favorieten is omgeving Breda nog vele trouwlocaties rijker. Zo heb je bijvoorbeeld De Avenue Breda die ideaal is voor een onvergetelijk trouwfeest. Voor een oer Hollandse locatie kun je terecht bij Korenmolen Princenhage. Wil je meer tips? Houd dan onze socials in de gaten waar weddingplanners Anne & Cynthia tips geven over trouwlocaties in Amsterdam en Rotterdam.

Rolf-Giso staat het liefst hele dagen in de boutique om klanten te helpen. Zijn doel is om iedere klant de perfecte experience te geven en 100% tevreden de deur uit te zien lopen met hun outfit.