Huwelijk bij een slot kasteel onder de bomen

Sneak peek: trouwpakken trends 2021

Dit zijn de trouwpakken trends voor 2021. Hebben jullie de bruiloft moeten verzetten naar volgend jaar en had jij nog geen trouwpak? Of beginnen jullie nu met plannen van jullie grote dag volgend jaar? Wij helpen je op weg met de trends voor 2021 om jou te inspireren voor je trouwoutfit.

Vest

Een vest, ook wel een gillet genoemd, is een musthave die volledig past bij de trends voor komend jaar. We zien dit terug in trouwoutfits, maar ook in de business en casual menswear. Hierbij kan je natuurlijk gaan voor een driedelig pak. Kies in de zomer voor luchtige stoffen. In het najaar is een driedelig trouwpak sowieso een goede keuze, om je extra warm te houden en een winterse look te creëren.

Wil je echt wat anders? Overweeg dan eens een pantalon en vestje. Dit is lekker sportief past helemaal bij de trouwpakken trends voor 2021.

Een losse fit

Ook een losse pasvorm is een trend dit najaar in de casual clothing, die we terug gaan zien als trouwpak trend in 2021. Wij snappen dat je niet in een super casual pak bij het altaar wilt verschijnen die vaak door een lossere pasvorm ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan een pantalon die enkel op de heupen wat losser valt, omdat er een trendy dubbele bandplooi in is verwerk. Door het vestje strak op het lijf aan te meten, zoals het hoort, oogt het jong en slank.

Vervaagde en gemêleerde kleuren

Harde neon kleuren zijn uit en maken in 2021 plaats voor vervaagde en gemêleerde kleuren. Hiermee bedoelen wij kleuren die worden afgezwakt, bijvoorbeeld een groene stof met een witte linnen draad erdoorheen.

Deze trend is vooral mooi voor in de zomer, omdat je hier perfect kunt werken met linnen stoffen in natuurlijke tinten. Schroom ook niet om een print aan je outfit toe te voegen bij deze trend, als de ruit maar niet afsteekt met de kleur tegen het geheel.

Pastel tinten

De trend van zachtere tinten wordt ook doorgevoerd in de trendkleuren voor 2021. Dit jaar steel jij de show in een pastelkleur.

Bij deze trend adviseren wij meestal om alle items in dezelfde kleur uit te voeren of enkel al je accessoires in pasteltinten te dragen. Hiermee zorg je ervoor dat de pastelkleuren het statement van je outfit kunnen zijn en het niet over de top wordt.

Black on black

In contrast tot bovenstaande trends, zien we ook een belangrijke trend komend jaar: black on black. Het trouwpak mag donker zijn, wat de outfit een tijdloze uitstraling geeft en rustig oogt.
Door black on black te gaan kan je enkel kiezen voor een zwart pak. Als je de trend goed wilt volgen kies je dan ook voor een zwart shirt, zwart gehaakte das en zwarte schoenen. Dat is nog eens wat anders dan een zwarte smoking!