beige trouwpak driedelig zomers trouwoutfit bruidegom scaled e1660892417526 | Michael & Giso

Beige Trouwpak

Trouwen in een beige trouwpak is nog nooit zo populair geweest! En geef bruidegoms eens ongelijk; het is heerlijk luchtig op een zomerse huwelijksdag omdat de kleur het zonlicht weerkaatst. Bovendien is beige enorm stijlvol en je kunt het gemakkelijk doordragen na de bruiloft. Overweeg jij het jawoord te geven in een beige trouwpak? Ik vertel je er graag alles over!

Overzicht
  1. De kleur van een beige trouwpak
  2. Stoffen van een beige trouwpak
  3. Accessoires bij een beige trouwpak
  4. Tweedelig of driedelig?
  5. Afstemmen op jullie trouwlocatie
  6. Een beige trouwpak op maat

De kleur van een beige trouwpak

Het fijne van een beige trouwpak is dat deze kleur ontzettend veelzijdig is. Het komt fantastisch tot zijn recht in een natuurlijke setting maar ook zeker in een klassieke setting. De stijldetails en bijpassende accessoires zullen de uiteindelijke look and feel van het trouwpak bepalen. Beige wordt vaak gekozen voor een zomerse bruiloft, omdat deze kleur een zomerse uitstraling heeft en bovendien lekker luchtig draagt. Dit betekent trouwens niet dat een beige trouwpak in de winter misstaat, integendeel!

zandkleurig trouwpak beige bretels pantalon e1660892450156 | Michael & Giso
beige trouwpak corsage zomers trouwen in een bos | Michael & Giso

Wat veel mensen niet weten is dat je met de kleur beige enorm kunt variëren. De ene bruidegom kiest voor een licht zandkleurig trouwpak dat bijna naar grijs neigt, de ander gaat juist voor een iets bruinere uitvoering. Dan ga je wat meer naar de aardetinten. Onze Groom Ruud koos voor een licht gemêleerd jasje met een off-white pantalon.

Stoffen van een beige trouwpak

Naast het bepalen van de tint van je trouwpak, is de stofkeuze van je beige trouwpak net zo belangrijk. In de zomer kiezen veel bruidegoms voor linnen of een linnenblend zodat het pak lekker luchtig draagt. Je wilt namelijk niet zwetend voor het altaar verschijnen. Een 100% linnen trouwpak wordt over het algemeen aangeraden bij een wat meer informele bruiloft aangezien deze stof wat kreukgevoeliger is. Door hier bijvoorbeeld wol, katoen of zelfs zijde aan toe te voegen krijgt jouw trouwpak een klassieke uitstraling. Voor de Styled Shoot aan het Gardameer is voor een lichtbeige kleur gekozen en een stoffen blend van katoen en linnen die enorm comfortabel draagt.

gardameer italie huwelijk beige maatpak zomer bruidspaar | Michael & Giso

Accessoires bij een beige trouwpak

De accessoires bepalen uiteindelijk de uitstraling van jouw trouwpak. Denk hierbij aan bretels, een pochet of zelfs een corsage. De meeste bruidegoms kiezen bij een beige trouwpak voor een das in plaats van een strik. Vergeet bovendien de schoenen niet! In een zomerse setting kun je kiezen voor loafers. Ga je iets klassieker trouwen? Overweeg dan zeker leren veterschoenen of gespschoenen in een bruine kleur. Onze Groom Jasper heeft bijvoorbeeld voor een klassieke uitstraling gekozen met lichte knopen, een zijden das en een bijpassende corsage.

off season trouwmagazine | Michael & Giso

Ontvang het gratis wedding magazine

100+ pagina's met inspiratie
De laatste trends & handige tips

Tweedelig of driedelig? 

Een driedelig trouwpak te warm voor in de zomer? Zeker niet! Komende zomer gaan we gegarandeerd veel driedelige linnen pakken zien. Als je deze ook nog eens ongevoerd laat, draagt het heerlijk luchtig. Bovendien kun jij je colbert makkelijk uittrekken als de temperaturen oplopen. Door het gilet is nog steeds duidelijk aan je outfit te zien dat jij de bruidegom bent. Rik-Jan heeft hier bijvoorbeeld gekozen voor een klassiek beige driedelig trouwpak.

Is een driedelig trouwpak niet voor jou weggelegd? Kies dan voor een tweedelig pak. Een tweedelig pak hoeft niet meteen minder chique te zijn. Uiteindelijk bepalen de stof, stijldetails en accessoires de uiteindelijke uitstraling van jouw trouwpak.

details klok trouwdag maatpak beige linnen zomer trouwpak horloge zakhorloge rik | Michael & Giso
aardetint beige trouwoutfit tweedelig pak op maat bruidegom scaled e1660892513415 | Michael & Giso
zandkleurig trouwpak beige bruidegom bruiloft scaled e1660892504158 | Michael & Giso

Afstemmen op jullie trouwlocatie

De locatie verklapt vaak al een beetje hoe jouw trouwpak eruit komt te zien. Trouw je in een tuin, in een orangerie of juist in een mooi kasteel? De kleur beige is zo veelzijdig dat het bij iedere omgeving past. Kies bij een kasteel bijvoorbeeld voor een driedelig trouwpak met een zijden stropdas. Trouw je op het strand, ga dan voor een tweedelig pak in een linnen uitvoering. Kies voor loafers of zelfs blote voeten en laat andere accessoires eventueel weg voor een nonchalante look.

beige trouwpak linnen donkere stropdas wit overhemd | Michael & Giso

Een beige trouwpak op maat

Zoals je wellicht hebt gelezen, zijn er heel veel verschillende trouwpakken. Wanneer je echt op zoek bent naar een goed beige trouwpak die je ook nog door kunt dragen, kun je het beste kiezen voor een trouwpak op maat. Door een trouwpak op maat te laten maken ben je verzekerd van de juiste pasvorm, waardoor deze comfortabel draagt en de juiste uitstraling geeft. Een trouwpak dat niet goed zit, doet volledig afbreuk aan de charme van de outfit. Hier kom je op de grote dag helaas niet mee weg! Daarnaast kun je bij een trouwpak op maat zelf bepalen welke uitstraling het pak precies moet hebben en bij welke setting het pak moet passen.

boot italia zandkleurig trouwpak trouwjurk | Michael & Giso

Plan een oriëntatieafspraak in

Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar een beige trouwpak? Plan dan  vrijblijvend een afspraak in met één van onze tailors om de mogelijkheden voor jouw beige trouwpak te ontdekken. Zij nemen je onder het genot van een lekker drankje mee in de wereld van maatwerk en helpen je in de zoektocht jouw perfecte trouwoutfit.

Michaël is een echte verbinder en is daarom altijd benieuwd naar jouw verhaal. Op basis van dat verhaal stelt hij een outfit voor je samen die aan al jouw wensen voldoet.