Dit zijn ze: de populaire trouwthema’s voor Spring/Summer 2022

Oud en nieuw voelt misschien nog als de dag van gisteren, maar het voorjaar staat alweer voor de deur en dat betekent ook dat het trouwseizoen bijna van start gaat! Het is tegenwoordig razend populair om een passend thema te kiezen voor de grote dag. Zo wordt de locatie, decoratie en uiteraard het trouwpak op elkaar afgestemd om een prachtige geheel te vormen. In deze blog zet ik de drie meest populaire thema’s voor de zomer bruiloften van 2022 op een rij én leg ik uit welke trouwpakken hier het beste bij passen.

Minimalistic

Less is more is al ontzettend lang een bekende uitspraak, maar zeker met de opkomst van de micro wedding, is dit thema niet meer weg te denken dit trouwseizoen. Minimalistic weddings vinden vaak plaats in een kerk, kasteel of een landhuis. Deze worden dan op een subtiele manier aangekleed in wit-, grijs-, of zandtinten. Voor je trouwpak kies je dan  voor een monochrome look, dat wil zeggen een outfit in dezelfde kleurtoon. Denk hierbij vooral aan rustige kleuren die ook voor de decoratie worden gebruikt. Ook een smoking is een veelgekozen look bij het minimalistische trouwthema!

Garden Wedding

Geïnspireerd door de Netflix-serie Bridgerton, is ook de garden wedding in 2022 een veelgekozen trouwthema. Hierbij komt vooral de natuurlijke en romantische sfeer naar voren. Bij een garden wedding wordt er vanzelfsprekend gekozen om in de natuur te trouwen, bijvoorbeeld in een tent, kas, country house of een orangerie. Net zoals in de serie, spelen pasteltinten de hoofdrol als het gaat om de outfits. Denk dus aan een ook beige, pastelgroen en pastelblauw trouwpak. Past dit niet helemaal bij jou? Dan kun je ook voor een gemêleerde kleur kiezen. 

Beach wedding

Om echt helemaal op te gaan in de zomerse sferen, is een beach wedding het perfecte trouwthema. Samen op je blote voeten door het zand met de wind door je haren, dat levert gegarandeerd romantische plaatjes op. In 2022 zal de beach wedding minder boho zijn, maar krijgt een meer minimalistische touch! Kies daarom voor een tweedelig zandkleurig pak. Op deze manier blend je prachtig met de omgeving. Dit is bovendien ontzettend tijdloos en perfect te combineren met een mooi paar loafers.

Naast de kleuren kan de volledige look and feel van het pak afgestemd worden op het thema van jullie bruiloft. Als je een pak op maat laat maken, heb je alle vrijheid om het perfecte pak samen te stellen. Ervaren tailors kunnen voor ieder thema en elk type huwelijksdag een passende outfit creëren. Benieuwd naar wat Michael & Giso jouw te bieden heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.