Fall winter Michael & Giso

Onze favoriete looks voor FW21

Het najaar van 2021 is aangebroken! Dat betekent dat de winterse kledingstukken ook weer tevoorschijn kunnen komen. Vind je het lastig om er zowel warm als stijlvol bij te lopen met de koude dagen? Onze tailors helpen je graag op weg door je te inspireren met hun favoriete fall/winter looks.

Off-white elegance

Beige en pasteltinten it is! Ook al zijn deze kleuren vaak niet de eerste keuze voor een winterse look, dit najaar kan je zeker met een lichtere outfit voor de dag komen. Zoals deze look laat zien, mag een elegante overcoat daarbij niet ontbreken. Een praktische tip is om de overcoat in een kleur uit te voeren die goed te combineren is, zodat je deze gemakkelijk over verschillende outfits aan kan trekken.

Bij deze look is de beige overjas gecombineerd met een grijze cashmere coltrui en een off-white corduroy pak. De combinatie van deze items creëert ondanks de lichte kleur een warme uitstraling.

Herentrends
Fall:Winter herentrends

Casual but stylish

Voor deze casual look zijn onze twee favoriete items gecombineerd; het overshirt en de touwtjesbroek. Het overshirt is de perfecte mix van een jasje en een overhemd; stevig, praktisch en eindeloos te combineren. Een échte must-have voor jouw wintergarderobe. De touwtjesbroek staat voornamelijk bekend om het geweldige draagcomfort.

Wat deze outfit winters maakt, is dat zowel het overshirt als de touwtjesbroek uitgevoerd zijn in winterse stoffen, namelijk corduroy en flannel. Zo creëer je een outfit die heerlijk warm draagt en oogt. Wij zijn fan!

herenmode op maat
overshirt heren

Mix and match

Met deze look hopen we jou te inspireren om dit najaar meer opvallende stof- en kleurcombinaties te maken. Corduroy en flannel zijn fantastische najaarsstoffen en kwamen daarom in de vorige outfits al terug, maar vul je wintergarderobe ook aan met gemêleerde stoffen en grovere structuren. Hierdoor krijgt je outfit vaak meer diepte en creëer je een warme en opvallende uitstraling. Ook de combinatie van verschillende diepe kleuren zorgt ervoor dat je er effortless maar toch stijlvol bijloopt.

fall winter trends heren
herenkleding op maat

Is jouw garderobe ready om de koudere maanden in te gaan? Goed bezig! Nog niet? Geen probleem, maak een afspraak in een van onze winkels en de tailors adviseren je graag over de mogelijkheden om jouw garderobe winterklaar te maken.