le chapeau antwerp suits custom made | Michael & Giso

Onze boutique in Antwerpen is geopend!

Finally! We hebben de deuren van onze vestiging in Antwerpen officieel geopend! Met twee prachtige boutiques in Amsterdam en Breda was het tijd om onze visie op maatwerk en tailoring verder te verspreiden. Antwerpen is het centrum van de mode, gastronomie en architectuur en was de perfecte plek voor onze nieuwe vestiging.

De derde Michael & Giso boutique

Michaël en Rolf-Giso, de eigenaren van Michael & Giso, zijn in 2008 begonnen in Breda. Zij opende hier hun eerste winkel en begonnen met het verkopen van maatpakken, trouwpakken en overhemden op maat. Ze werden verliefd op de gezelligheid en de elegantie van de Veemarktstraat en groeide mee met de vier verdiepingen van het pand. Na een succesvolle start in Breda, besloten we de Michael & Giso experience naar Amsterdam te brengen, dit was immers dé stad van de mode. Het perfecte pand aan de Willemsparkweg werd omgetoverd tot een authentieke boutique en zo was Michael & Giso W.P.A een feit. Ook in Antwerpen kunnen mannen nu terecht voor de meest prachtige maatwerk items. Onze nieuwe boutique is gevestigd aan de Frankrijklei naast de bekende bruidsmodezaak Le Chapeau.

new boutique antwerp custom made suits | Michael & Giso
Antwerpen boutique Michael Giso | Michael & Giso

Michael & Giso x Le Chapeau

Le Chapeau is een waar begrip in Antwerpen en omstreken. Al bijna 100 jaar helpen zij bruiden met het vinden van de perfecte bruidsjurk. Het karakteristieke herenhuis op de Frankrijklei werd in 2019 vernieuwd en omgetoverd tot een adembenemend en tijdloos decor met een echte ‘wauw’ factor, waar de beleving centraal staat. Ze staan niet voor niks bekend om hun persoonlijke aanpak. Een werkwijze waar wij ons in herkennen en volledig mee identificeren. Dit was de uitgelezen kans om net als Le Chapeau een fenomeen te worden in het Antwerpse, maar dan voor de bruidegom uiteraard!

Maak kennis met onze tailor Mike

Wanneer je onze nieuwe boutique binnenloopt, zul je snel kennismaken met onze tailor Mike. Mike kan met zijn jarenlange ervaring binnen de tailoring heren op de juiste manier adviseren en hij weet met zijn gezelligheid van iedere afspraak een feestje te maken. Zowel voor een trouwpak als voor een business suit op maat ben je bij Mike aan het juiste adres. Hij adviseert je over stoffen, kleuren, de pasvorm en natuurlijk de juiste stijlopties en hij ontzorgt je in het gehele proces van jouw maatpak.

tailor mike boutique nieuwe winkel antwerpen | Michael & Giso

Kom onze nieuwe boutique bewonderen

Onze boutique aan de Frankrijklei is op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Mike staat voor je klaar om de winkel te laten zien en je onder het genot van een lekkere espresso meer te vertellen over onze werkwijze. Je kunt hier een afspraak maken, maar je kunt natuurlijk ook by chance binnenwandelen wanneer je toevallig in de buurt bent. We kunnen niet wachten om iedereen onze mooie nieuwe boutique te laten zien, dus hopelijk tot snel!