outfit inspiratie NYE

Outfit inspiratie voor NYE

Het einde van het jaar is bijna in zicht. Heb je nog geen outfit? In deze blog geven we je drie outfits ter inspiratie voor de gehele dag en nacht, zodat je stijlvol het nieuwe jaar in gaat!

Het diner

Tijdens het New Years Eve dinner wil je er natuurlijk netjes uitzien om de avond goed in te luiden. Kies daarom voor een tweedelig pak. Je kunt hierbij gaan voor de veel geziene combinatie van een pantalon met een jasje, maar ook voor een pantalon met een vest. Dit geeft een andere touch aan je outfit, zonder af te doen aan de elegantie. Je kunt kiezen voor een combinatie met een klassiek overhemd in het wit of lichtblauw, maar ook goed voor een print. Zeker wanneer je een rustig tweedelig pak draagt met een jasje, misstaat een printje zeker niet.

Outfit heren najaar
Winter outfit heren

The countdown

Is de countdown het moment waar jij je voor wilt kleden? Dan mag je natuurlijk wel wat feestelijker uitpakken. Of je nu binnen of buiten gaat aftellen, met een statement jasje tel je gegarandeerd af in stijl. Kies bijvoorbeeld voor een groene ribstof of een jasje gemaakt van een stijlvolle velvet stof.
Een smoking zien we ook veel terug op oudejaarsfeesten. Oudjaarsavond is de ideale gelegenheid om deze outfit uit de kast te trekken! Niet alleen staat dit ontzettend chique en feestelijk, het biedt ook extra warmte tijdens de koude decemberavond.

Velvet pak heren
Smoking nieuwjaar

The day after

1 januari, het nieuwe jaar is begonnen! Hoogstwaarschijnlijk rust je een groot deel van de dag lekker uit en geniet je na van gisteravond. Misschien ga je wel langs bij familie, of krijg je bezoek om elkaar persoonlijk het beste te wensen voor het nieuwe jaar onder genot van een kop koffie. Om je outfit comfortabel, maar toch stijlvol te houden kun je gaan voor een mooie coltrui in combinatie met een jean. Wil je wat meer gedressed zijn? Kies dan voor een overhemd in combinatie met een modern gesneden pantalon. Hierbij kun je denken aan een pantalon met een bandplooi, dit is de trend voor 2021 en draagt ook nog eens super comfortabel. Trek eventueel een pullover aan over je overhemd, om net dat beetje extra te geven aan je look!

casual maatpak
Casual heren outfit

Dit waren drie outfit ideeën om het nieuwe jaar knallend in te gaan. Heb jij inspiratie opgedaan uit deze blog? Deel dan je nieuwjaarsoutfit met ons op social media en tag ons!