spring essentials voorjaar looks outfits maatpak zonnebril | Michael & Giso

Onze Spring Essentials

De lente staat weer voor de deur; de zon begint steeds meer te schijnen, het is langer licht en de temperaturen lopen langzaam op. Om je voor te bereiden op zowel de warme dagen als de wat koudere dagen in de lente, deel ik in deze blog onze spring essentials!

Het overshirt

Naast dat het overshirt een erg modieus en stijlvol item is, kun je dit item ook praktisch gezien niet missen in je voorjaarsgarderobe. Het overshirt is de perfecte mix van een jasje en een overhemd. Het item is te herkennen aan de grote zakken. Je kunt deze daarom als buitenjas én als normaal jasje binnen dragen. Het fijne van een overshirt is dat deze in ontzettend veel stoffen kan worden uitgevoerd, denk aan ribstof, linnen of zelfs denim. Ook wat betreft kleuren en patronen heb je alle keuzevrijheid. Mochten de warme dagen dit voorjaar nog even op zich laten wachten, trek dan je winterse overshirt uit de kast en draag deze als jas naar je werk. 

JN26558 1 scaled e1660831817537 | Michael & Giso
JN26594 1 scaled e1660831825125 | Michael & Giso

De touwtjesbroek

De touwtjesbroek is een nette pantalon met een casual uitstraling door het touwtje bij de sluiting. Het is zowel perfect voor naar kantoor als voor een middag op het terras. Kies voor een bandplooi in de pantalon voor extra bewegingsruimte en voor die ultieme casual uitstraling. Er is ook genoeg keuze wat betreft stoffen, kleuren en fit om je trouwtjesbroek helemaal naar eigen stijl samen te stellen. Je kunt de touwtjesbroek combineren met een overhemd en je bent ready om naar het kantoor te gaan. Wil je het wat juist was losser houden omdat je naar het terras gaat? Kies dan voor een safari jacket.

JN25810 1 | Michael & Giso

Linnen pak 

Linnen kan eigenlijk niet ontbreken in je voorjaarsgarderobe. Linnen is een heerlijk dunne stof, wat prettig is bij hogere temperaturen. Je kunt uiteraard kiezen voor een linnen overhemd, maar met een volledig linnen pak steel jij echt de show. Een linnen pak creëert een stijlvolle casual look. Om deze outfit helemaal af te maken trek je er een paar nette loafers bij aan.

JN25051 1 scaled e1660831794769 | Michael & Giso
JN25177 1 scaled e1660831806984 | Michael & Giso

De Loafer

De loafer is een zeer geliefd en stijlvol item dat iedere outfit afmaakt. Zelfs in de winter zie je ze veel gedragen worden met sokken! Of je nu een suède loafer, een leren tassen loafer of een tijdloze belgian loafer draagt, het is altijd een toevoeging aan jouw voorjaarsoutfit. Onze tailors dragen ze graag in de boutiques wanneer de temperaturen oplopen!

trouwschoenen-voor-heren-loafer-suède
trouwschoenen-voor-heren-loafer-suède

Wil jij je garderobe alvast goed voorbereiden op de lente? Plan dan een afspraak om samen met de tailor de juiste keuzes te maken voor jouw spring essentials!

Michaël is een echte verbinder en is daarom altijd benieuwd naar jouw verhaal. Op basis van dat verhaal stelt hij een outfit voor je samen die aan al jouw wensen voldoet.