Proosten wijn glazen champagne kerst nieuwjaar | Michael & Giso

Our Festive Gift Guide

De feestdagen beginnen langzaam dichterbij te komen en dat betekent dat de winkeletalages zich weer vullen met glitters, kerstballen en verlichting. Want bij de feestdagen horen nu eenmaal cadeaus. Ondanks dat de voorpret van de zoektocht naar een origineel cadeau of het maken van een verlanglijstje leuk zou moeten zijn, ervaren we het vaak als een ‘moetje’. Met deze Festive Gift Guide helpen we jou met de perfecte cadeaus voor op jouw verlanglijstje!

Gift #1 Cashmere Knitwear

Onze cashmere knitwear is de perfecte aanvulling voor jouw wintergarderobe. Deze 100% cashmere truien zijn zeer geliefde items vanwege het draagcomfort, de warmte en de duurzaamheid van de stof. Bovendien zijn de truien ontzettend veelzijdig; je draagt ze zowel zakelijk als casual. Anders dan onze maatwerkitems zijn de cashmere truien in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Heb je meteen iets wat je bij het kerstdiner kunt dragen! 😉

Jasje coltrui ruit beige | Michael & Giso
Zonnebril beige grijs pantalon pak | Michael & Giso

Gift #2 Stropdas of strik

Een mooi accessoire kan niet op jouw verlanglijstje ontbreken. De stropdas is een wat klassieker accessoire en draag je vaak in een formele setting. Stropdassen zijn in veel verschillende kleuren, stoffen en patronen te verkrijgen, maar de feestdagen zijn hét moment om eens keer uit te pakken en voor iets anders te gaan dan je gewend bent. Vraag bijvoorbeeld een gehaakte das. Mocht je van plan zijn een smoking te dragen tijdens de feestdagen, dan is een mooie zwarte bowtie natuurlijk ook een goed idee! Benieuwd naar onze collectie? Stuur ons dan een berichtje.

Business pakken blauw stropdas grijs | Michael & Giso

Gift #3 Goede fles wijn of whisky

Een goede fles wijn klinkt misschien een beetje voordehandliggend maar de echte liefhebber maak je hier altijd blij mee, toch? Maak het wel zo persoonlijk mogelijk door een wijn te vragen van je favoriete druif. Of kies juist voor een wijn uit de streek waar je afgelopen jaar op vakantie bent geweest. Ben je geen wijnliefhebber? Misschien is whisky, port of een bijzondere gin dan wel een betere keuze!

Champagne wijn whiskey ijsklont koud | Michael & Giso

Gift #4 Coffee Table Book

Coffee table books; ik kan er geen genoeg van krijgen! Een fantastisch interieurstuk om jouw persoonlijkheid terug te laten komen in huis. En natuurlijk heerlijk om doorheen te bladeren. Tegenwoordig kun je over ieder onderwerp een coffee table book verkrijgen. Denk daarom aan coffee table books die bij jouw passies passen, zoals sport, natuur, interieur, eten, bekende iconen of bepaalde landen waar je dol op bent.

Paspop tablebook boek gift cadeau | Michael & Giso
whiskey tablebook boek wijn | Michael & Giso

Gift #5 Eau de Parfum

Parfum lijkt misschien ook een makkelijk cadeau, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Is jouw signature geur bijvoorbeeld bijna op? Hoe heerlijk is het dan om deze cadeau te krijgen. Dit zou overigens ook een mooie gelegenheid zijn om een keer voor een nieuwe parfum te gaan. Laat je geliefde bijvoorbeeld een mooi nieuw parfum uitzoeken bij de Skins, misschien wordt dit wel jouw nieuwe signature geur. Eén ding is zeker, je partner vindt de geur gegarandeerd lekker!

Gift #6 Maatwerk Experience

Ben jij er nog niet uit wat je graag wilt, maar ben je wel op zoek naar persoonlijk advies over je garderobe? Zet dan de Michael & Giso gift card op je verlanglijstje. Onder het genot van een lekkere borrel of een goede kop koffie meten onze tailors een item naar keuze aan en geven ze advies over de juiste kleuren en stoffen. Een experience waar ook meteen iets tastbaars aan verbonden zit. Dat is pas een uniek cadeau voor de feestdagen!

Ruit jasje koffie espresso maatwerk | Michael & Giso
Stoffen boek maatwerk cadeau e1667486166969 | Michael & Giso

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt voor jouw verlanglijstje deze decembermaand. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@michael-giso.com of een Whatsapp en we helpen je graag verder!