business shirts overhemd op maat e1660893252255 | Michael & Giso

Back to business – onze favoriete business shirts

Helaas, ook aan de zomerperiode komt een einde. Gelukkig hebben we nog eventjes, maar één ding is een feit: in september gaat het gros van de Nederlanders weer aan het werk. Omdat de business garderobe begint bij het perfecte overhemd, vond ik dit een mooie gelegenheid om onze favoriete business shirts uit te lichten. Zo ga jij straks fris en fruitig weer van start! Goed om hierbij te vermelden is dat jouw overhemd binnen 4 weken bij ons in de boutique ligt. Dus je bent nog precies op tijd bent om er een te bestellen!

Wit, witter, witst

Een wit overhemd kan natuurlijk niet ontbreken in jouw business garderobe. Het is de perfecte basis voor ieder pak of voor jouw smart casual outfit. Ook al lijkt het misschien op het eerste oog niet zo, toch is er verschil tussen een wit overhemd en een wit overhemd. Zo kun je variëren in verschillende stoffen, knopen, boorden en andere stijlopties die het overhemd een bepaalde uitstraling geven.

Tegenwoordig zien we het witte overhemd steeds meer casual worden. De gladde witte stoffen zijn verleden tijd en worden ingeruild voor stoffen waar de structuur licht zichtbaar is. Dit zorgt voor een casual touch. Daarnaast is een stropdas dragen ook niet altijd noodzakelijk meer. De keuze voor de kraag is hierdoor verruimd. Kies bijvoorbeeld voor een mandarin kraag of een sportieve kleine variant. Dit betekent niet dat het klassieke overhemd naar de achtergrond verdwijnt. Zo draagt Michaël hier zijn favoriete witte overhemd van poplin katoen met klassieke boord. Perfect bij dit klassieke pak met donkerblauwe das! Onze tailors helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes die bij jouw wensen aansluiten.

wit overhemd business shirt e1660893262443 | Michael & Giso
wit overhemd op maat shirt e1660893447970 | Michael & Giso

Blues

Na wit komt vanzelfsprekend het blauwe overhemd. Je hebt er misschien al een of meer in de kast hangen want het is een echte essential voor jouw business garderobe. Voor het blauwe overhemd geldt dat je nog meer keuze hebt als het gaat om de stof. Zo kun je variëren in verschillende kleuren blauw. Kies bijvoorbeeld voor een lichtblauwe denim stof voor een casual look. Liever iets klassiekers? Ga dan voor een glad blauw overhemd met een widespread boord voor je stropdas. Rolf-Giso heeft hier bijvoorbeeld gekozen voor een lichtblauw shirt dat perfect past bij zijn blauwe pak en gehaakte das. Je kunt dit overhemd overigens ook goed combineren met een jeans of pantalon, maar ook onder een beige pak is dit een prachtig exemplaar.

blauw overhemd op maat favoriet e1660893273540 | Michael & Giso
blauw favoriet shirt op maat e1660893433262 | Michael & Giso

Kreukvrije overhemden

Steeds meer mannen kiezen voor strijkvrije overhemden en geef ze eens ongelijk want overhemden strijken is toch een vervelend en tijdrovend klusje dat nooit goed uitkomt. Bij een strijkvrij overhemd heeft de stof een speciale kreukvrije behandeling gekregen, waardoor het overhemd minder snel kreukt. Ideaal toch? Bovendien blijven deze overhemden de hele dag mooi. Zo kom je gemakkelijk netjes voor de dag! Omdat wij overhemden op maat maken kun je bij ons kiezen voor een kreukvrije stof. Ben je op zoek naar een kreukvrij overhemd? Geef dit dan zeker aan bij jouw tailor en hij adviseert je over de juiste stoffen.

business box kreukvrij favoriete shirts e1660893283589 | Michael & Giso

Business Box

Zoals je hebt kunnen lezen, vormen het witte en blauwe overhemd vormen dé basis voor jouw business garderobe. Daarom zorgen wij er met onze business box voor dat jij je garderobe aan kunt vullen met jouw vier favoriete overhemden op maat. Samen met één van onze tailors ontwerp jij de ideale business shirts. Maak hierin de gewenste combinatie van witte en blauwe overhemden en kies voor onze premium box wanneer je graag je kreukvrije overhemden draagt. Ook bepaal je de laatste stijldetails zoals knopen, boord en manchetten. Als jouw maten nog niet bekend bij ons zijn, zal de tailor deze nauwkeurig opmeten. De gekozen stoffen en stijldetails worden op basis van jouw maten vertaalt naar luxe overhemden. Na ongeveer vier weken zijn jouw business shirts klaar om gedragen te worden. Met deze essentials ga jij zeker stijlvol naar kantoor na de zomervakantie.

business box deal shirts op maat e1660893297935 | Michael & Giso
overhemd op maat deal business box e1660893460709 | Michael & Giso

Meer informatie over onze business box? Of zelfs meteen een business box bestellen? Klik dan op de onderstaande button!

Rolf-Giso staat het liefst hele dagen in de boutique om klanten te helpen. Zijn doel is om iedere klant de perfecte experience te geven en 100% tevreden de deur uit te zien lopen met hun outfit.