Favoriete business shirts

Back to business – onze favoriete business shirts

Helaas, ook aan de zomerperiode komt een einde. Gelukkig hebben we nog een maand, maar een ding is een feit: in september gaat het gros van de Nederlanders weer aan het werk. Laten we hopen op een mooie nazomer, zodat we nog lang van het mooie weer kunnen genieten. Hoog tijd om onze favoriete overhemden uit te lichten, zodat jij weer fris en fruitig van start kunt gaan.

Goed om hierbij te vermelden dat jouw overhemd binnen 2 tot 4 weken binnen is, dus je nog precies op tijd bent om er een te bestellen!

Wit, witter, witst

Een wit overhemd kan natuurlijk niet ontbreken in je garderobe. Toch zit er verschil in een wit overhemd en een wit overhemd. Tegenwoordig zien we steeds meer casual varianten voorbij komen. De gladde witte stoffen zijn verleden tijd. Er wordt nu gekozen voor een witte stof waarin de structuur licht zichtbaar is. Dit zorgt voor een casual touch. Daarnaast is een stropdas dragen ook niet meer altijd noodzakelijk. De keuze voor de kraag is hierdoor verruimd. Kies bijvoorbeeld voor een mandarin kraag of een sportieve kleine variant. De tailors helpen je uiteraard bij het maken van de juiste keuze.

Wit overhemd
Wit overhemd Summer Essential

Blues

Natuurlijk komt na wit een blauw overhemd. Kies voor een lichtblauwe denim voor een casual look. Liever iets klassiekers? Dan kun je ook voor een (licht)blauwe met witte streep kiezen. Rolf-Giso heeft gekozen voor een lichtblauw shirt met witte streep gemaakt van linnen, om het zomerse gevoel nog even vast te houden. Een blauw overhemd is perfect te combineren met een jeans, maar ook onder je zakelijke blauwe of beige maatpak is dit een prachtig exemplaar.

business outfit details
Blauw overhemd

Groen

Voor het trouwpak is groen al een geliefde kleur. Langzaamaan zien we deze kleur ook in de zakelijke wereld steeds meer terugkomen. Wist je dat je bij Michael & Giso niet alleen terecht kunt voor overhemden, maar ook voor overshirts en pop-overs? Zo hebben we deze donkergroene pop-over laatst voor Michaël ontworpen. Liever gewoon een overhemd, dat kan natuurlijk ook van deze stof!

Groen pop-over shirt

Beige


Natuurtinten zijn het helemaal dit jaar. We zien het terugkomen in de business pakken, de trouwpakken en ook in shirts! Beige is een zeer geschikte kleur voor jouw business outfit, omdat deze kleur super easy te combineren is. Daarnaast is het een zomerse kleur die je zeker goed staat wanneer je een zomers kleurtje hebt gekregen de afgelopen maanden. Is dit niet het geval? Laat je dan altijd even adviseren over welke natuurtint het beste bij jouw huidskleur past, zodat het overhemd je niet bleek maakt.

Business overhemd beige
Beige overhemd heren

Business box


Ben jij nog opzoek naar een paar mooie nieuwe shirts? Deze maand kun je bij ons de business box bestellen met daarin vier zakelijke overhemden, twee witte en twee blauwen. Maak direct een afspraak om jouw shirts uit te zoeken.