cadeautips bruidspaar

Wat geef je een bruidspaar cadeau?

Je bent uitgenodigd voor een bruiloft en wilt het bruidspaar graag verrassen met een leuk cadeau. Wat je geeft is uiteraard afhankelijk van hoe goed je het bruidspaar kent, dit bepaalt waarschijnlijk ook welk bedrag je aan het cadeau wilt uitgeven. Wij helpen je een cadeau te vinden voor ieder budget.

< €50,- minder persoonlijk, maar altijd goed

Misschien ken je het bruidspaar wat minder goed of sta je wat verder van ze af. Je wilt niet te groot uitpakken met het cadeau, dit is ook niet helemaal gepast. Met een budget van onder de €50,- heb je ook voldoende mogelijkheden. Allereerst is een goede fles drank vaak een prima cadeau. Als je weet dat het bruidspaar een bepaalde drank graag drinkt, kun je natuurlijk dit kopen. Eventueel kun je er ook nog een bijpassende glazen set bijgeven om het cadeau compleet te maken. Vind je het moeilijk een keuze te maken? Dan is een proeverij van De Tasting Collection een goed idee. Hier krijg je een proeverij thuis gestuurd van verschillende soorten, van de door jou aangegeven drank. Is het bruidspaar geen alcohol-liefhebber? Dan hebben ze ook een proeverij van olijfolie die je kunt geven. De kosten voor de proeverijen variëren tussen de €20,- en €50,-.

€50,- – €100,- even bijkomen

Het bruidspaar heeft een inspannende dag, misschien zelfs wel weekend, gehad en de voorbereidingen voorafgaand aan de huwelijksdag heeft ze ook veel tijd en energie gekost. Een moment voor zichzelf is daarom welverdiend. Misschien hebben ze al een huwelijksreis gepland, maar hoe leuk is het als ze samen op een ander moment nog een ontspannen moment hebben om naar uit te kijken. Betaal een etentje, geef ze een cadeaubon voor een restaurant die nog op hun wishlist staat of laat ze een restaurant ontdekken met Michelinster. Wanneer je een cadeaubon niet persoonlijk genoeg vindt om cadeau te geven heeft de Surprise Factory arrangementen met onder andere een walking dinner. Tijdens een walking dinner in bijvoorbeeld Rotterdam heeft het bruidspaar een stadswandeling en kunnen zij genieten van een driegangendiner in diverse restaurants. Je kan de stad zelf kiezen en het cadeau dus nog persoonlijker maken wanneer het bruidspaar een speciale band heeft met een bepaalde stad.

>€100,- abonnement

Het bruidspaar staat dichtbij je en je wilt uitpakken met een mooi cadeau. Nu kan je een groot of duur cadeau kopen om het bruidspaar te imponeren of je kiest juist voor vele kleine cadeaus. Als je hier een originele variant op wilt, kan je een abonnement cadeau geven van Bloomon. Bijvoorbeeld een jaar lang, zodat het bruidspaar week in week uit kan genieten van een mooie nieuwe bos bloemen. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een bosje bloemen cadeau krijgen?