Groom Stories

The Groom's Story: Changiz Tehrani

“Architect van onze eigen bruiloft”
Uitgelichte Groom Stories
Marc Starink

Groom Story: Marc Starink

“Onze droom was het al direct om op het strand te trouwen. We zijn beiden liefhebbers van strand en zee, ook zijn we beiden in de buurt van de kust opgegroeid. Het leek ons al direct heerlijk om de ceremonie op het strand te hebben, lekker de voetjes in het zand en op de achtergrond uitzicht op zee. Ik zou het iedereen aanraden om een keer te trouwen in zijn leven, het is heel cliché inderdaad de mooiste dag van je leven.”

Groen trouwpak

Groom Story: Joris

“Het was echt een heerlijke maar ook drukke dag. Wij hadden er anderhalf jaar voor gespaard en hard aan gewerkt qua voorbereidingen.''

Trouwpak inspiratie

Groom Story: Tom de Clerck

"Ik draag regelmatig pakken, dus een ‘normaal’ pak had voor mij minder feestelijk gevoeld. Daarbij moest het passen bij de bohemien sfeer van de bruiloft."

LEES MEER
Groen trouwpak inspiratie

Groom Story: Jan Blees

“Het was een goede mix van stress en ontspanning. Het is het meest betekenisvolle ‘ja’ dat je ooit zal zeggen. Dat daar zenuwen bij komen kijken is geen verrassing."

David Stevens groom story

Groom Story: David Stevens

"Omdat ik wat groter ben wilde ik mijn trouwpak graag op maat laten maken. De persoonlijke klik was voor mij doorslaggevend in de keuze voor Michael & Giso."

Groom's story Remco

Groom Story: Remco Treur

"Mijn verwachtingen waren zeer hoog, na het lezen van alle goede reviews. Ik kan zeggen dat deze verwachtingen volledig zijn overtroffen."

Blauw geruite trouwpak

Groom Story: Marc Hesselink

"We zijn getrouwd bij de Salon. Een mooie intieme plek met veel groen waar we buiten de ceremonie konden houden. Niet echt een standaard huwelijks plek."

Trouwen buitenland

Groom Story: Raoul Ramautarsing

"Trouwen heeft echt iets magisch, het is een belangrijke stap in je leven. Het hele trouwweekend was een lange droom die we ons heel lang zullen herinneren."

Trouwpak op maat Michael & Giso

Groom Story: Kevin van der Meeren

"Onze huwelijksdag is in één woord te omschrijven: relaxt. Alle partners die we hebben ingeschakeld hoefde alleen maar te doen wat van ze werd gevraagd."

Trouwpak inspiratie

Groom Story: Sander van der Kroon

“We hebben enorm toegeleefd naar deze dag. Mijn vrouw en ik organiseren graag dingen tot in de puntjes, voor de huwelijksdag was dit dus niet anders.''

Trouwen Breda

Groom Story: Hans Dons

"Nu ik eenmaal maatwerk gevoeld heb, voel je toch het verschil. Ik zou Michael & Giso beschrijven als stijlvol en toch bescheiden. Brabants, met een vleugje Amsterdam."

Groom Story Marco

Groom Story: Marco

"Het was erg intens in de goede zin van het woord. Het wordt je zo vaak van te voren gezegd: geniet want het is zo voorbij, en dat is echt zo. Het is iets onvergetelijks."

Licht blauw trouwpak

Groom Story: Sander Roeleveld

“Als je een pak laat maken begin je aan iets waarvan je hoopt dat, wat je beloofd wordt daadwerkelijk uitkomt. De pasvorm heeft mij echt op positieve wijze verrast.''

Blauw trouwpak op maat

Groom Story: Marc van der Wegen

"Wij hadden een casual chic bruiloft voor ogen, dus ik wilde graag een sportief trouwpak. De pasvorm heeft mij het meest verrast tijdens het dansen."

Groen trouwpak Michael & Giso

Groom Story: Marnix Berghs

"Ik heb mijn outfits afgestemd op de stijl van de verschillende dagen. Met een paar kleine details heb ik de outfit gedurende de dagen zelf ook veranderd."

Laurens de Korte Groom

Groom Story: Laurens de Kort

“We zijn getrouwd bij het Houtse Meer, een schitterende ‘buiten’ locatie in Den Hout. Deze locatie leent zich perfect voor een ontspannen setting, de hele dag."

Smoking in Den Bosch op maat

Groom Story: Erwin Schuurbiers

"Er was voldoende ruimte voor mijn eigen inbreng, maar werd ik in mijn keuzes zeker niet naar de mond gepraat. Deze oprechte aanpak sprak mij enorm aan."

Trouwpak Michael & Giso Italiaans

Groom Story: Maarten Hogenhuis

"We besloten met een select gezelschap in Maleisië te trouwen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad; het was een sprookjesachtige bruiloft."

Klassiek trouwpak

Groom Story: Maarten van Dijk

“Ik wilde heel graag een maatpak laten maken dat speciaal genoeg is voor ons huwelijk, winters aandoet en daarna op speciale gelegenheden te dragen is."

Trouwauto

Groom Story: Joost de Ruijter

‘’Ik was op zoek naar high-end kwaliteit, en het juiste advies. Budget was minder van belang. Ik wist dat ik het pak later bij meer gelegenheden kon dragen.’’

Trouwpak Rotterdam op maat

Groom Story: Joep van Spreeuwel

‘’Heren die weten waar ze het over hebben, waar kwaliteit en service bovenaan staan. Het pak was perfect. Ik heb er veel complimenten over gehad.’’

groomstory rikkert, trouwkostuum Amsterdam

Groom Story: Rikkert van Bochove

“Mijn verwachtingen zijn zeker waargemaakt. De outfits waren super en ik voelde me er fijn in. Er is uitgebreid de tijd voor me genomen, dat was super."

Marc Starink

Groom Story: Marc Starink

‘’Het leek ons al direct heerlijk om de ceremonie op het strand te hebben, lekker de voetjes in het zand en op de achtergrond uitzicht op zee.'’

groom-story-sebastiaan-verschuren

Groom Story: Sebastiaan Verschuren

"Ik had voor mijn trouwpak alleen vermaakte pakken aangehad, dus geen ervaring met een ‘echt’ maatpak. Nu weet ik zeker dat ik niets anders meer wil!"

Trouwkostuum Jurian Stoop Amsterdam

Groom Story: Jurian Stoop

‘’“Het klinkt misschien cliché maar het eindresultaat was exact zoals ik vooraf in mijn hoofd had. Al vond ik de kleur van het jasje misschien nog wel ‘frisser’ dan ik al had gehoopt.’’

STORE AMSTERDAM


Michael & Giso
Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
Nederland
31203080081

STORE BREDA


Michael & Giso
Veemarktstraat 36
Breda 4811ZG
Nederland
31765138860

Michael & Giso Breda 9.8 out of 65 reviews