Bart & Oliva

“Mijn naam is Bart van Maanen, in het dagelijks leven ben ik werkzaam als model. Hier ben ik na mijn studie direct mee begonnen. Op dit moment werk ik al acht jaar lang overal ter wereld als model. Afgelopen zomer ben ik getrouwd met Olivia in Guernsey.”

Jullie zijn in Guernsey getrouwd, wat was de reden dat jullie voor deze locatie hebben gekozen?

“Olivia komt uit Guernsey, zij is daar geboren en heeft haar lagere school daar gedaan. Al jaren gaan we daar iedere zomer en kerst bij haar familie op bezoek. We wilde altijd al graag in de tuin van haar ouders trouwen.”

Waistcoat Bart van Maanen
Portret 3 delig mint-groen trouwpak

Hoe heb je de huwelijksdag ervaren?

“Het gehele weekend was geweldig! Op vrijdag regende het helaas, maar de regen maakte het juist intiem en super gezellig. De zaterdag was echt fantastisch. Top weer, super energie van alle vrienden en familie die er waren. Elk moment was perfect, door onze grondige voorbereiding die tot in detail was gedaan verliep alles soepel en met veel liefde en plezier.”

“Het was ontzettend gezellig om met zijn alle bij dezelfde zaak een outfit samen te stellen.”

Had je van te voren al een beeld wat voor outfit(s) je wilde gaan dragen?

“Ja een beetje, maar het was top om samen in de winkel te praten over mogelijkheden en ideeën. Hierdoor is uiteindelijk het definitieve ontwerp ontstaan, waar ik tot op de dag vandaag nog steeds super blij mee ben.”

Trouwceremonie
Familie portret bruiloft

Wat heeft je ertoe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten?

“De persoonlijke service en de gastvrijheid. Je kunt altijd even binnenlopen als je iets te binnen schiet waarover je wilt sparren. Of als je alles in een keer af wilt ronden kan dat ook, ze nemen hoe dan ook uitgebreid de tijd voor je.”

Wie heb je allemaal meegenomen naar de afspraak om je trouwpak aan te laten meten?

“Samen met mijn twee beste vrienden ben ik langsgekomen. Zij hebben ook een allebei een pak uitgezocht. Zo waren we allemaal in dezelfde stijl gekleed tijdens de bruiloft.”

Wit linnen zomer maatpak

Tailor's Note - Michael

“Bij Bart hebben we erg goed gekeken naar de omgeving waar hij zou gaan trouwen. De kleur van de stof moest goed gekozen worden bij de kleur van zijn aanstaande. Het was fijn dat Bart zich al goed georiënteerd had en wist wat hij vooral niet wilde. Samen zijn we uiteindelijk tot dit resultaat gekomen.”

Hoe was het om uiteindelijk samen met jouw twee beste vrienden allemaal een pak bij Michael & Giso te laten maken?

“Ja, dat was super. Uiteindelijk hebben ook mijn schoonvader en zwager een pak uitgezocht. Op deze manier waren echt al mijn dierbare in dezelfde stijl gekleed. Daarbij was het ontzettend gezellig om met zijn alle bij dezelfde zaak een outfit samen te stellen.”

Zijn de verwachtingen die je vooraf had van je trouwpak waar gemaakt?

“Zeker, ik ben helemaal tevreden en blij! Omdat de bruiloft twee dagen was, heb ik voor twee outfits gekozen. Beide outfits kan ik met elkaar combineren en op deze manier ook gemakkelijk na de bruiloft nog dragen.”

Geruit trouwpak Bart van Maanen
Hapjes Bruiloft

Hoe was de reactie van de bruid en de gasten op jouw outfits?

“Iedereen vond het super mooi en onverwachts, maar natuurlijk gaat de aandacht uit naar de bruid, mijn prachtige vrouw.”

"Het belangrijkste is dat je zelfverzekerd en blij bent in je outfit.”

Wat zou je toekomstige bruidegommen nog willen adviseren?

“Altijd doen waar jij je goed bij voelt. Het belangrijkste is dat je zelfverzekerd en blij bent in je outfit.”

Grijs groen trouwpak in park met bruid

Hoe zou je Michael & Giso beschrijven in een paar woorden?

“Open, gastvrij, persoonlijke service en zeer gezellig!”

Fotograaf: Igor Demba
Videograaf: Liefste dag