Jose & Truc My

“Ik ben José Ortega, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ben 19 juni 2021 getrouwd met mijn mooie vrouw op Domaine d’Heerstaayen in Breda!”

Hoe hebben jullie de huwelijksdag ervaren?

“Als de mooiste dag van onze leven, het was echt bijzonder om onze familie en vrienden op deze speciale dag zo allemaal bij elkaar te zien.”

trouwpak bordeaux bloemen huwelijk zomer trouwen | Michael & Giso

Hoe zijn jullie omgegaan met de invloed van Covid-19?

“Wij hebben zoveel mogelijk gedaan om ons aan de maatregelen te houden. Van het plaatsen van hand sanitizers op verschillende plekken tot het maken van bordjes met richtlijnen voor onze gasten. Velen van ons hadden al de eerste prik gekregen. We hebben uiteindelijk een klein groepje van 30 man uitgenodigd. Het had ook wel iets heel knus, met zo’n klein gezelschap.”

"Onze bruiloft was de mooiste dag van ons leven."

Hoe zijn invloeden vanuit jullie culturen terugkomen tijdens de huwelijksdag?

“Via het eten en de muziek hebben wij onze culturen naar voren laten komen. Onze achtergronden waren terug te vinden in het overheerlijke menu. Maarten van Tastem heeft goed met ons meegedacht en het eten piekfijn verzorgd. Bovendien zorgde Clifton van Ceefourmusic voor swingende muziek.”

trouwpak op maat huwelijksdag bride trouwjurk inspiratie | Michael & Giso
champagne cheers proost bruiloft trouwdag | Michael & Giso

Waarom heb je gekozen om je trouwpak op maat te laten maken?

“Dit was eigenlijk een nobrainer. Je trouwdag is een bijzondere dag, dus daar hoort een bijzonder pak bij.”

tycho tailor | Michael & Giso

Tailor's Note - Tycho van Galen

“Jose’s pak heeft een mooie dieprode bordeaux tint. Deze tint past prachtig bij de setting en zijn uiterlijke kenmerken. Dit pak laat zien dat een bordeaux-tint niet alleen toepasselijk is in de winter, maar ook zeker past in een zomerse sferen.”

Hoe heb je je voorbereid op de afspraak bij Michael & Giso?

“Ik had van tevoren op verschillende websites gekeken voor pakken. Daarnaast had ik het wedding magazine van Michael & Giso goed doorgenomen voor inspiratie.”

Had je voor de afspraak al een beeld wat je wilde gaan dragen?

“Ja zeker, ik wilde in ieder geval geen groen pak. Dat is ook gelukt! Ik wilde bovendien een driedelig pak dragen voor deze speciale gelegenheid met een double breasted gilet.”

huwelijk trouwen ceromonie bruideom jawoord | Michael & Giso
jose ortega bruidegom trouwpak maatwerk huwelijksdag bordeaux waistcoat | Michael & Giso

Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast?

“Mijn trouwpak zat uiteindelijk beter dan verwacht. Ook ben ik erg verrast door de uiteindelijke kleur, die Tycho had geadviseerd.”

"Het was een nobrainer om een trouwpak op maat te laten maken. Bij een bijzondere dag hoort een speciaal pak!"

Welk advies heb jij voor toekomstige bruidegoms?

“Maak het jezelf makkelijk; ga in zee met een ervaren weddingplanner en laat je pak op maat maken. De rest gaat vanzelf en wordt voor je geregeld. Het is belangrijk dat je vooral geniet van de dag en hoe mooi je aanstaande eruit zal zien.”

trouwen bordeux trouwkostuum huwelijk | Michael & Giso

Hoe zou je Michael & Giso omschrijven?

“Meedenkende heren en dames met stijl. Ze weten je op je gemak te stellen zelfs met een glaasje whiskey als je dat zou willen!”

Fotografie: Angela Bloemsaat
Videografie: Sabka