The Groom’s Story: Jeroen Eurlings

Jeroen Eurlings: “Ik wilde een donker blauw pak dragen, wat net en traditioneel zou zijn.”

The Groom’s Story – Het verhaal achter het trouwpak

Jeroen Eurlings: “Ik wilde een donker blauw pak dragen, wat net en traditioneel zou zijn.”

The Groom’s Story – Het verhaal achter het trouwpak
Locatie: Limburg

“Ik ben Jeroen Eurlings. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als huisarts in de regio Amsterdam. Pakken draag ik met name bij gelegenheden zoals trouwerijen en promotiefeesten. Op het werk draag ik wel altijd overhemden en nette broeken dit hoort bij mijn professie. ”

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Ik was op zoek naar een maatpak voor mijn eigen bruiloft. Via een vriend werd ik getipt op de website van Michael & Giso te kijken. Hijzelf had goede ervaringen met de service en kwaliteit van de overhemden en pakken. Na de website bestudeerd te hebben had ik vrijblijvend een afspraak gemaakt. Wat mij hierbij opviel was dat er snel en professioneel gereageerd werd. Dit was erg fijn en voelde goed. Ook de daadwerkelijke afspraak in hun zaak in Amsterdam was meteen erg persoonlijk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Dit gaf voor mij de doorslag dat ik de goede keuze zou maken om mijn trouwpak hier te laten maken.”

Je bent in Limburg getrouwd, heeft dat een reden?

“We wonen nu ruim jaar in Amsterdam, maar hebben elkaar leren kennen in Maastricht. Ikzelf ben geboren en getogen in Limburg. Mijn vrouw komt niet uit Limburg maar haar familie wel. Daarom was de keuze voor Limburg makkelijk gemaakt. Zeker nadat we onze trouwlocatie “de Winselerhof” hadden gevonden.”

“Ik ben Jeroen Eurlings. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als huisarts in de regio Amsterdam. Pakken draag ik met name bij gelegenheden zoals trouwerijen en promotiefeesten. Op het werk draag ik wel altijd overhemden en nette broeken dit hoort bij mijn professie.”

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Ik was op zoek naar een maatpak voor mijn eigen bruiloft. Via een vriend werd ik getipt op de website van Michael & Giso te kijken. Hijzelf had goede ervaringen met de service en kwaliteit van de overhemden en pakken. Na de website bestudeerd te hebben had ik vrijblijvend een afspraak gemaakt. Wat mij hierbij opviel was dat er snel en professioneel gereageerd werd. Dit was erg fijn en voelde goed. Ook de daadwerkelijke afspraak in hun zaak in Amsterdam was meteen erg persoonlijk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Dit gaf voor mij de doorslag dat ik de goede keuze zou maken om mijn trouwpak hier te laten maken.”

Je bent in Limburg getrouwd, heeft dat een reden?

“We wonen nu ruim jaar in Amsterdam, maar hebben elkaar leren kennen in Maastricht. Ikzelf ben geboren en getogen in Limburg. Mijn vrouw komt niet uit Limburg maar haar familie wel. Daarom was de keuze voor Limburg makkelijk gemaakt. Zeker nadat we onze trouwlocatie “de Winselerhof” hadden gevonden.”

Lichtblauw trouwpak
“Het maakt het speciaal dat alles van het pak zelf gekozen is. Het hele proces is enorm goed bevallen.”

Heb je uiteindelijk je outfit afgestemd op de locatie? Hadden jullie een themakleur?

“De outfit heb ik uiteindelijk niet op de locatie afgestemd. Wel wilde we een traditionele bruiloft hebben en daar heb ik in het pak wel naar gekeken. Ik wilde een donker blauw pak dragen, wat net en traditioneel zou zijn.”

Hoe belangrijk was doordragen van het pak voor jou?

“Het was voor mij wel een van de voorwaarden om een pak te kopen. Dit omdat een van mijn broers een trouwpak heeft wat hij niet meer na zijn bruiloft heeft kunnen dragen vanwege de uitstraling van het trouwen. Mijn andere broer heeft een pak wat hij wel hij wel kon doordragen, omdat hij het met meerdere kledingstukken kan combineren. Dit is fijn omdat het hierna niet opvalt dat het zijn trouwpak was. Maar wel een mooi en net pak is om bij feestelijke gelegenheden te dragen. Dit zocht ik daarom ook.”

Waarom heb je voor een ander Gilet gekozen qua stof te aanzien van het pak?

“De stof van het Gilet vond ik een van de lastigste keuzes om te maken. Dit omdat ik met dit Gilet een andere uitstraling aan het traditionele trouwpak wilde geven. Het moest net, maar ook weer anders zijn. De keuze uit de stoffen was enorm. Dit maakte het er niet makkelijker op. Ook omdat je het eindresultaat moest inbeelden. In het begin was mijn keuze op een andere stof gevallen. Maar na een nachtje slapen en na zeer goede adviezen van Michael heb ik uiteindelijk de stof gekozen die ik nu heb. Achteraf ben ik maar wat dankbaar dat ik deze stof heb gekozen. Dit omdat mijn eigenlijke eerste keuze niet goed had gepast met het idee dat ik eigenlijk had.”

Heb je uiteindelijk je outfit afgestemd op de locatie? Hadden jullie een themakleur?

“De outfit heb ik uiteindelijk niet op de locatie afgestemd. Wel wilde we een traditionele bruiloft hebben en daar heb ik in het pak wel naar gekeken. Ik wilde een donker blauw pak dragen, wat net en traditioneel zou zijn. ”

Hoe belangrijk was doordragen van het pak voor jou?

“Het was voor mij wel een van de voorwaarden om een pak te kopen. Dit omdat een van mijn broers een trouwpak heeft wat hij niet meer na zijn bruiloft heeft kunnen dragen vanwege de uitstraling van het trouwen. Mijn andere broer heeft een pak wat hij wel hij wel kon doordragen, omdat hij het met meerdere kledingstukken kan combineren. Dit is fijn omdat het hierna niet opvalt dat het zijn trouwpak was. Maar wel een mooi en net pak is om bij feestelijke gelegenheden te dragen. Dit zocht ik daarom ook.”

Waarom heb je voor een ander Gilet gekozen qua stof te aanzien van het pak?

“De stof van het Gilet vond ik een van de lastigste keuzes om te maken. Dit omdat ik met dit Gilet een andere uitstraling aan het traditionele trouwpak wilde geven. Het moest net, maar ook weer anders zijn. De keuze uit de stoffen was enorm. Dit maakte het er niet makkelijker op. Ook omdat je het eindresultaat moest inbeelden. In het begin was mijn keuze op een andere stof gevallen. Maar na een nachtje slapen en na zeer goede adviezen van Michael heb ik uiteindelijk de stof gekozen die ik nu heb. Achteraf ben ik maar wat dankbaar dat ik deze stof heb gekozen. Dit omdat mijn eigenlijke eerste keuze niet goed had gepast met het idee dat ik eigenlijk had. ”

Blauw trouwpak Breda
"Ze laten je echt je eigen pak maken. Dit was echt een zeer bijzondere en aan te prijzen ervaring."

Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast?

“De verrassing was dat ik een pak aanhad wat nog nooit zo goed heeft gezeten als dit pak. Speciaal maakt het ook dat alles van het pak zelf gekozen is. Het hele proces is enorm goed bevallen.”

Gezien het niveau van de foto’s en de film, lijken jullie me een perfectionistisch stel. Hoe zou je de ervaring bij Michael & Giso willen typeren?

Zoals jullie waarschijnlijk aan de eerdere antwoorden kunnen lezen ben ik meer dan tevreden over de professionaliteit en inzet van Michael & Giso. Met name het geduld en begeleiding in het maken van keuzes is enorm fijn. Hieraan merkte ik dat ze weten waarover ze het hebben. Maar met name vind ik het geweldig dat ze met je meedenken zonder hun eigen mening meteen aan te geven. Ze laten je echt je eigen pak maken. Dit was echt een zeer bijzondere en aan te prijzen ervaring.

Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast?

“De verrassing was dat ik een pak aanhad wat nog nooit zo goed heeft gezeten als dit pak. Speciaal maakt het ook dat alles van het pak zelf gekozen is. Het hele proces is enorm goed bevallen.”

Gezien het niveau van de foto’s en de film, lijken jullie me een perfectionistisch stel. Hoe zou je de ervaring bij Michael & Giso willen typeren?

Zoals jullie waarschijnlijk aan de eerdere antwoorden kunnen lezen ben ik meer dan tevreden over de professionaliteit en inzet van Michael & Giso. Met name het geduld en begeleiding in het maken van keuzes is enorm fijn. Hieraan merkte ik dat ze weten waarover ze het hebben. Maar met name vind ik het geweldig dat ze met je meedenken zonder hun eigen mening meteen aan te geven. Ze laten je echt je eigen pak maken. Dit was echt een zeer bijzondere en aan te prijzen ervaring.

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.

Trouwpak Leiden

Groom Story: Joost de Ruijter

“Een stofje kiezen is niet makkelijk, door Rolf kon ik de kleur en pasvorm goed inbeelden. De pasvorm vond ik het belangrijkste deel van de outfit."

groomstory rikkert, trouwkostuum Amsterdam

Groom Story: Rikkert van Bochove

“Mijn verwachtingen zijn zeker waargemaakt. De outfits waren super en ik voelde me er fijn in. Er is uitgebreid de tijd voor me genomen, dat was super."

trouwpak Hoorn

Groom Story: Maarten Hogenhuis

“Ik had het outfit al zo goed in mijn hoofd zitten, dat het eigenlijk precies was wat ik had gedacht, toen ik het aantrok. Daar heb ik dus nooit aan getwijfeld.”

STORE AMSTERDAM


Michael & Giso
Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
Nederland
31203080081

STORE BREDA


Michael & Giso
Veemarktstraat 36
Breda 4811ZG
Nederland
31765138860