Klantenervaringen

Klantenervaringen

Dit zeggen onze klanten over ons

Klantenervaringen

Dit zeggen onze klanten over ons

''I ordered a tailer made suit and shirt for my wedding day, and it turned out beautiful. Absolutely top notch personal service, highly recommended.''

28/04/2017

''Michael neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel en een outfit die bij je past buiten komt. Ga nooit meer ergens anders.''

13/04/2017

''Rolf-Giso, Michael en Bob luisteren heel goed naar hun klanten. Ze hebben oprecht persoonlijke aandacht en niets is te veel. 6 prima hemden, 1 pak en 1 sportief jasje later, is het 100% zeker dat is terugkom. De persoonlijke notitie bij de levering per post maakt de service af. Doe zo verder mannen!''

25/06/2016

''Good service, a keen eye on style and thinks out of box when necessary. The tailor would often call me personally for appointments and had no problem with flexibility.''

06/02/2017

''Maatwerk tot in de kleinste details. Michael geeft niet op totdat het pak je als gegoten zit. Ruime keuze uit mooie materialen. Professionele aanpak en goede adviezen. Persoonlijk betrokken. Werken op afspraak. Geen wachttijden. Goede levertijden voor een betaalbaar maatpak! Snoepwinkel voor exclusieve accessoires!''

02/08/2016

''Trouwpak op maat. Geweldige dag gehad in Breda. Mede dankzij Rolf en Bob die mij super goed geholpen hebben. Maatpak ook geschikt voor andere gelegenheden, dus geniet er na de trouwdag nog steeds van. Veel keus aan stof, opties en zeer goede kwaliteit.''

25/06/2017

''Aandacht voor detail, en de tijd nemen voor de klant. Duidelijke communicatie over de gang van zaken. Een en oog voor de klant. Goede service, ondanks dat ik erg laat was voor het aanmeten van het pak was deze nog op tijd klaar voor de trouwerij! Heel veel keuze uit heel veel verschillende opties zorgen voor een echt persoonlijk maatpak. Die heerlijk zit, en er geweldig uitziet.''

11/11/2016

''Echt mooie kwaliteit en fijne service, een stukje Savile Row in de Herenstraat Amsterdam!''

22/03/2016