blauw trouwpak voor raam

Laurens Silvius

“In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de luchtvaart. Hierbij draag ik geen chic maatpak, maar een uniform. Daarnaast vind ik het heerlijk om op het water te zijn en sport ik graag. Lekker eten en koken is ook een grote hobby van me. Ik houd van mooie pakken/kleding en trek deze graag aan naar speciale gelegenheden.”

Wanneer en hoe ben je begonnen met de oriëntatie van je trouwpak?

“Een half jaar voor de bruiloft ben ik gaan oriënteren voor een trouwpak. Via internet kwam ik bij Michael & Giso terecht. Na drie afspraken kon het pak gemaakt worden.”

donkerblauw 3 delig pak
3 delig touwpak

Wat was voor jou doorslaggevend om voor Michael & Giso te kiezen?

“Persoonlijke aandacht, know-how en goede tips (ook voor accessoires e.d.). In alle rust wordt er de tijd voor je genomen. Uiteindelijk geresulteerde dit in een geweldig pak.”

“Het resultaat was precies zoals verwacht.”

Wat vond je het lastigste bij de keuze voor je trouwpak en hoe heeft dit zich opgelost?

“De stof kiezen vond ik erg lastig. Het was moeilijk om een voorstelling te maken van het trouwpak dat je kiest vanaf een klein stukje stof. Door informatie en tips van Bob is dit wel gelukt. Het resultaat was dan ook precies zoals verwacht.”

vrienden in pak

Waarom heb je niet voor driedelig in een tint gekozen?

“Door combinatie van het grijs en het blauw vind ik dat er een erg mooi contrast ontstaat. Dit maakt het pak speelser.”

Speelde de mening van de bruid een rol in de keuze van je outfit?

“Nee, ik wist goed wat ik wilde en heb Bob gevraagd of mijn pak goed bij de jurk van de bruid zou passen.”

Mao boord, portret foto, Maatjasje met Peak lapels

Tailor's Note - Bob Kiewied

Laurens wist nog niet goed wat hij wilde. We hebben daarom goed gekeken naar de locatie en de jurk van zijn partner. Er is daarom een klassiek driedelig donkerblauw pak ontstaan met een grijs contrasterend vest. Hierdoor ontstaat er meer diepte in de outfit voor een feestelijk geheel.

Op welke locatie ben je getrouwd, heeft dit een speciale reden?

“We zijn getrouwd op de Utrechtse Heuvelrug bij Parc Broekhuizen. Een prachtig gerenoveerd pand, met een mix van oude details en geweldige design-elementen. Toen mijn vrouw en ik hier voor de eerste keer kwamen, wisten we gelijk dat we hier wilde trouwen.”

Hoe en wat waren de reacties op jouw pak?

“Ik heb veel leuke en positieve reacties ontvangen op het pak. De kleur blauw springt er echt uit. De structuur vind ik persoonlijk een van de mooiste eigenschappen van het pak. Daarnaast zit het jasje als gegoten. Het leuke aan dit pak is dat je het ook nog na de bruiloft kan dragen. Ook op verschillende manieren; het jasje kan los gedragen worden, even als het vestje. Daarnaast is het pak altijd te dragen als tweedelig pak.”

buiten bruiloft champagne
trouwlocatie landgoed

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Expertise, alle tijd voor de klant. Tijdens het pasmoment wordt alle tijd genomen om je pak volledig naar je wensen te krijgen. Resultaat: een geweldig pak.”

“Toen mijn vrouw en ik hier voor de eerste keer kwamen, wisten we gelijk dat we hier wilde trouwen.”

bruid en bruidegom voor het raam
lachende bruid en bruidegom

Wat is je tip voor toekomstige bruidegoms?

“Oriënteer van tevoren welke richting je op wilt en of je een twee- of driedelig pak wilt dragen. Pinterest is een handig hulpmiddel. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Fotograaf: Modern Hearts Photography