marie misja chateau huwelijk normandië chateau trouwdag | Michael & Giso

Misja & Marie

“Van mijn 33 levensjaren ben ik, Misja, inmiddels al 16 jaar gelukkig samen met Marie. In het dagelijkse leven ben ik lead engineer bij een Maritiem ontwerp bureau. Daarnaast kan je me altijd wakker maken voor een offroad motorvakantie, koken op open vuur met vrienden en als ik nog tijd over heb, ontwerp en maak ik graag mijn eigen meubels. Een zelfgemaakte cocktailbar mocht dan ook niet ontbreken op onze bruiloft.”

Jullie zijn afgelopen zomer getrouwd, hoe heb je deze dag ervaren?

Het was een magische dag… We hadden werkelijk nooit kunnen dromen dat het zo intens zou zijn. Onze vrienden speelden een grote rol op deze dag. Van ceremoniemeester, zangeressen en cocktailshaker tot live band en DJ. Allemaal voor en door vrienden.”

jawoord ceremonie kiss the bride huwelijk trouwpak jurk | Michael & Giso
trouwdag boeket jurk bruidegom huwelijksdag chateau normandië kostuum | Michael & Giso

Jullie zijn in Normandië getrouwd, waarom zijn jullie voor deze locatie gevallen?

“We waren op zoek naar een locatie met een rauw uiterlijk, waar we alle vrijheid zouden hebben om de bruiloft in te richten zoals we zelf voor ogen hadden. Ook wilden we een plek waar we met 50 vrienden een paar nachten op het terrein konden slapen.”

“Ik kon mij geen betere match naast mijn bruid bedenken."

Kun je iets meer vertellen over het thema waar jullie voor hebben gekozen?

“Ons thema was kleurrijk, chique en rauw tegelijk. De combinatie van een vervallen chateau met veel bloemen en een kleurrijke dresscode heeft naar ons idee fantastisch uitgepakt.”

misja marie huwelijk ceremonie bloemen chateau | Michael & Giso

Hoe heb je je voorbereid op de afspraak bij Michael & Giso?

“Ik heb me goed verdiept in type stoffen en verschillende stijlen, zodat ik bij Michael & Giso juist over details kon praten.”

smart casual outfit op maat

Tailor's Note - Tycho van Galen

“Voor Misja’s bruiloft hebben we gekozen voor een luxe wit trouwpak dat zowel klassiek als jong oogt. Omdat het een wit trouwpak is, moest ik goed rekening houden met de kleur van de stof van de jurk, zodat het geen mismatch zou zijn. Bovendien had de jurk van Marie een echt ‘wow-effect’, daar mocht het pak uiteraard niet aan onderdoen. Daarom hebben we voor een zijden cashmere blend gekozen.”

Waarom heb je gekozen om je trouwpak op maat te laten maken?

“Ik was op zoek naar een stof die er echt uit zou springen. We zijn nu op een prachtige witte cashmere zijde mix uitgekomen. Een stof die je niet zomaar op een confectiepak zou vinden.”

Je hebt ervoor gekozen om in een licht trouwpak te trouwen, had je van tevoren al een idee dat je trouwpak er zo uit moest komen te zien?

“Ik vind het zonde dat bruidegoms soms onder doen aan prachtig geklede bruiden. Van tevoren had ik dan ook al het idee om in deze bijzondere kleur te trouwen.”

chateau normandië huwelijksdag trouwen frankrijk bruidspaar | Michael & Giso
misja champagne sabreren trouwpak groom beige ivoor maatwerkkopie | Michael & Giso

Hoe waren de reacties op je trouwpak tijdens jullie huwelijksdag?

“Er zijn veel tranen gevloeid, daar heeft het pak vast en zeker ook aan bijgedragen. Ik kon mij geen betere match naast mijn bruid bedenken.”

"Ik vind het zonde dat bruidegoms soms onder doen aan prachtig geklede bruiden"

Wat vond je het lastigste bij de keuze bij het samenstellen van je trouwpak?

“De kleur van het overhemd… Het moest niet te hard afsteken tegen het witte pak. Uiteindelijk heb ik gekozen voor twee overhemden, een wit hemd en een lichtgroen linnen overhemd.”

chateau jawoord huwelijksdag trouwjurk groom jawoord trouwpak feest | Michael & Giso

Hoe zou je Michael & Giso omschrijven?

“Vriendelijk en laagdrempelig. Iets wat niet vanzelfsprekend is in de maatpakken wereld.”

Fotograaf: Eirin Photography