sanne bart trouwen just married trouwpak | Michael & Giso

Bart & Sanne

“Ik ben Bart Verhoeff, ik woon in de Rivierenbuurt met mijn vrouw Sanne. Ik ben een enthousiast en  gedreven persoon, en daarom altijd bezig om de volgende stap te zetten in mijn werk en andere interesses. Om dat te balanceren probeer ik af en toe rustig aan te doen, maar dat is voor mij niet makkelijk.”

Hoe heb je het huwelijk ervaren, en wat vond je het leukste hieraan?

“Het was een hele mooie reis om samen met Sanne, maar ook met onze familie en ons bruidspersoneel, te maken. Je leeft er enorm naar toe, waardoor het bijna onwerkelijk is als het echt eenmaal zover is. Omdat wij beiden perfectionistisch zijn waren we ruim op tijd begonnen, al was het kort voor de dag alsnog behoorlijk stressen!”

getting ready michael giso trouwkostuum 1 | Michael & Giso

Ik kan dit pak ook na mijn bruiloft nog aan naar werk of andere gelegenheden.

Je bent getrouwd op Buitenplaats Amerongen, waarom is het deze locatie geworden? 

“De prachtige natuur en ceremonieplek gaven de doorslag, maar de rest klopte ook qua aantal personen, ruimtes en vibe die we bij het personeel hadden.”

wachten trouwen first look bart | Michael & Giso
trouwen bart buiten groen first look | Michael & Giso

Wat vond je het meest memorabele moment?

“De first look waarbij Sanne en ik elkaar voor het eerst zagen. We hadden apart van elkaar geslapen, bij de first look zagen we elkaar voor het eerst in onze jurk/pak en toen kwam alle spanning van de ochtend en avond ervoor eruit.”

Welke factoren heb je meegenomen bij het uitkiezen van je trouwpak?

“Of het goed bij mij en mijn huidskleur/ogen past, en uiteraard de wensen van mijn vrouw 😉 Ik kan dit pak ook na mijn bruiloft nog aan naar werk of andere gelegenheden, maar dat was wel een minder belangrijke wens.”

ceremonie buitenplaats zomer speech jawoord | Michael & Giso

Wat was je eerste gevoel/reactie bij het aantrekken van je trouwpak?

“Wauw, YES.”

Wat heeft je het meest verrast tijdens het proces van je trouwpak?

“Dat ik me in eerste instantie niet aangetrokken voelde tot de stof en kleur, maar buiten in het daglicht een stuk enthousiaster werd. Het benadrukken van deze stof door Michaël heeft enorm geholpen.”

Tailor’s Note

“Ondanks dat een blauw trouwpak ook geweldig mooi zou staan zijn we uiteindelijk naar een donker groene Loro Piana stof gegaan. Bart past perfect bij de omgeving en sprong er echt uit als bruidegom!”

– Michaël Oei

gasten amerongen buitenplaats getrouwd manvrouw | Michael & Giso

Hoe heb je het kiezen van het pak ervaren, vond je het lastig dat je het pak niet direct voor je zag?

“Ja dat is lastig, maar daar word je wel bij geholpen en uiteindelijk gaat het om een stukje vertrouwen. Het maatwerk weegt op tegen die onzekerheid.”

Bij Michael & Giso heb je hoge kwaliteit van kennis en service, en daarnaast leuke mensen met interesse in jouw verhaal en wensen.

Wat was doorslaggevend om voor Michael & Giso te kiezen?

“Michaël heeft eigenlijk de stof voor mij uitgekozen door goed te kijken naar de locatie en mijn wensen, i.e. dat de kleur goed bij mij past. Hij kwam uit het niets met deze stof en bleef benadrukken dat de stof voldoet aan al mijn wensen. Daarmee heeft hij mij volledig overtuigd en daarom heb ik het pak ook bij hem besteld. Geen seconde spijt van gehad!”

boeket trouwjurk manvrouw groen trouwpak | Michael & Giso
proosten speech champagne toast | Michael & Giso

Hoe zou je Michael & Giso omschrijven?

“Hoge kwaliteit van kennis en service, en daarnaast leuke mensen met interesse in jouw verhaal en wensen.”

Heb je nog advies voor andere mannen bij het kopen van een trouwpak?

“Begin op tijd zodat je alles rustig kan laten bezinken, en neem zeker je bruidspersoneel mee omdat het gewoon heel erg leuk is om dit met meer mensen te doen!”

Fotografie: Robert Land