groom story taart wedding trouwpak jurk bruid | Michael & Giso

Jeroen & Devi

“Ik ben Jeroen Molenaar, 30 jaar oud en woonachtig in Hillegom. In het dagelijks leven ben ik als financiële man actief in de vastgoedwereld. Ik hou van sporten en ontdek graag nieuwe plekken over de hele wereld.”

Kun je iets vertellen over (de voorbereidingen van) het huwelijksaanzoek?

“Als we het doen, doen we het goed en moet alles kloppen. Met een vakantie op Curaçao in het vooruitzicht begonnen de voorbereidingen begin 2022. In april werden de eerste contacten gelegd met de prachtige locatie Baoase Luxury Resort op Curaçao, en wat bleek, men had al allemaal ideeën en ervaring. Zon, zee, strand, kaarsjes , vuurwerk, fotograaf; alles werd geregeld. Na een aantal telefonische contactmomenten werd de datum 9 juni 2022, rond zonsondergang, vastgelegd.”

“Op vrijdag 22 april werd samen met een goede vriend een afspraak bij Gassan in Amsterdam ingepland. Vrij snel hadden wij, in onze ogen, de perfecte verlovingsring voor Devi samengesteld.”

vest waistcoat double breasted groom bruidegom | Michael & Giso
troupwak groen gemeleerd bruidegom kostuum driedelig das | Michael & Giso

“Donderdag 9 juni, genietend van onze vakantie op Curaçao, nam ik de nietsvermoedende Devi mee om cocktails te drinken bij Baoase. Aangekomen bij het resort werden wij hartelijk ontvangen door het personeel, die allemaal op de hoogte waren van de plannen. Drankje hier, drankje daar, terwijl ondertussen de voorbereidingen door het personeel op de achtergrond werden getroffen. Eenmaal gereed werd ons gevraagd te verhuizen naar een mooi zitje met uitzicht op zee.” 

“Wandelend naar het zitje liepen wij langs een groot hart, gemaakt van waxinelichtjes. Dit was mijn moment. Fotograaf, vuurwerk, alles werd zoals besproken uitgevoerd. Devi al trillend op haar benen en ik verlieten Baoase op weg naar het diner. Onder het mom van “het vieren van de trouwdag van pa & ma”, die eveneens op vakantie waren op Curaçao, werd de weg vervolgd naar Fort Nassau. De reservering bij dit restaurant, met uitzicht op heel Willemstad, was natuurlijk al ver van te voren gedaan. Eenmaal aangekomen bij het restaurant vielen bij een ieder de puzzelstukjes in elkaar, het diner had vandaag een dubbele betekenis.”

Het webinar van Michael & Giso biedt de mogelijkheid tot interactie en geeft daarmee wat extra’s ten opzichte van websites en digitale berichten.

Jullie zijn 9 juni 2023 getrouwd, hoe heb je deze dag ervaren? 

“Wij hebben dit als een prachtige dag ervaren, waar wij mede door het werk van de locatie en onze ceremoniemeesters nergens omiijken naar hadden. Het samenzijn van onze dierbaren die met ons deze dag wilden beleven, heeft dit compleet gemaakt. Na een mooi dagprogramma met intiemer gezelschap, hebben wij na het diner een fantastisch feest gehad waar ook vrienden, kennissen en collega’s aanwezig waren.”

trouwpak bruidegom kostuum groen gemeleerd | Michael & Giso
wedding couple bruid bruidegom groen trouwpak | Michael & Giso

Jullie zijn bij Wet ‘n Wild in Alphen aan den Rijn getrouwd, waarom is het deze locatie geworden?

“Wij houden van zon, zee en strand. Aangezien 9 juni nog wel eens een warme dag kan worden, leek een beachclub aan het strand ons geen geschikte optie gezien de drukte. Met Wet ‘n Wild hebben wij een beachclub locatie gevonden aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Een locatie met een gescheiden ruimte voor feesten en partijen.”

Wat vond je het meest memorabele moment van jullie bruiloft?

“Onze openingsdans. Na maanden van (salsa)dansles hebben Devi en ik onze gasten weten te verbazen met onze openingsdans. Vanwege onze onervarenheid kwam dit als een totale verrassing bij menig gast.”

wedding ceremonie trouwerij beachclub | Michael & Giso

Je bent via het webinar bij Michael & Giso terechtgekomen, wat gaf de doorslag om je trouwpak hier te laten maken?

“De rust en kennis die Michaël en Hoessein uitstraalde gaf mij een bepaald gevoel in goede handen te zijn. Het webinar biedt de mogelijkheid tot interactie en geeft daarmee wat extra’s ten opzichte van websites en digitale berichten.”

Je had vooraf al best een goed beeld van de trouwpak, hoe heb jij inspiratie hiervoor opgedaan?

“Op social media heb ik inspiratie opgedaan en een beeld voor mezelf gecreëerd. Michaël en Hoessein gaven mij direct het gevoel dat dit perfect zou staan en bij elkaar zou passen.”

Tailor’s Note

“De kleur van Jeroen zijn pak is in ieder licht anders. Het is een groentint die ook nog eens gemêleerd is. Door een bijzondere stof te kiezen weet je zeker dat je je onderscheidt als bruidegom. Ook het double breasted vest was een unieke toevoeging aan Jeroen zijn outfit.”

– Michaël Oei

koppel trouwfotos trouwjurk bos wedding | Michael & Giso
ceremonie jawoord koppel bruiloft bruid bruidegom | Michael & Giso

Wat was je eerste reactie toen je het pak voor het eerst aan had?

“Voor mij was dit een eerste maatpak, het pak zat direct als gegoten en paste perfect bij mijn lichaam.”

De rust en kennis die Michaël en Hoessein uitstraalde, gaf mij het gevoel dat ik in goede handen was.

Hoe heb je het ervaren om een trouwpak te kiezen vanuit stofstalen en adviezen van de tailor?

“Ik vond het oprecht spannend om een trouwpak uit te kiezen op basis van stofstalen. Ik wilde een pak dat qua stof en kleur anders was dan mijn business pakken. Daarnaast moest het ook sportief zijn. Michaël heeft mij gerustgesteld waardoor ik alle vertrouwen had in zijn kunde en advies.”

trouwpak proost driedelig vest waistcoat bruidegom | Michael & Giso
proost diner bruiloft trouwdag bruid bruidegom das | Michael & Giso

Wat heeft je het meest verrast tijdens het proces van een trouwpak op maat?

“De mogelijkheden die aanwezig zijn om het pak helemaal naar eigen wens samen te stellen.”

Welk advies zou je willen geven aan toekomstige bruidegoms?

“Blijf niet bij de standaardkleuren maar durf daarin uit de comfortzone te stappen! Zoek inspiratie op internet, en vertrouw op de kennis en ervaring van de tailors.”

Fotografie: Annet Takes Pictures