jeans op maat

Je maatwerk items combineren met een jeans

Voor veel mannen is een jeans hun favoriete item om dagelijks te dragen. Wil jij je favorieten in ieder seizoen kunnen dragen? Wij inspireren je graag met vier verschillende outfits voor ieder seizoen. Hierbij combineren we een jeans met een geliefd Michael & Giso item, die jij gegarandeerd in je garderobe hebt hangen of moet hebben!

Spring; jeans and layers

In het voorjaar kan de temperatuur alle kanten op gaan, vooral in Nederland. Werk daarom met lagen. Zo kun je na de koude ochtend je trui uittrekken wanneer je ‘s middags in het zonnetje het terras op kunt.

Pak je favoriete egale lichte jeans uit de kast. Ongeacht of dit een baggy model is of meer een skinny fit, dit zijn beide goede opties bij deze outfit. Sla gerust de broekspijp om als het lekker weer is. Kies hierbij voor een enkelsok, zodat je blote enkels zichtbaar zijn. Hieronder draag je een lederen dichte schoen, zoals een donkerbruine dubbele monk voor het geval dat het miezert in de ochtend. Je favoriete lichtblauwe (eventueel met een subtiele streep) Michael & Giso overhemd vormt de eerste laag, tenzij je graag een ondershirt draagt onder je overhemd natuurlijk. Hierover kan je een pullover dragen in een opvallende kleur, bijvoorbeeld de trendy kleur burned orange of lichtgrijs. Kies een das waar deze kleuren in terugkomen om een mooi geheel te vormen, zolang je de trui over je het shirt aan hebt. Pas op met te veel kleuren, dit maakt het geheel snel flashy. Je favoriete navy jasje van je maatpak kan als ‘jas’ dienen en de laatste laag toevoegen wanneer het zonnetje weg is en jij in de avond huiswaarts gaat.

Summer; dare to be different

In de zomer draag je misschien wel een korte jeans, dit kan ook prima in combinatie met een jasje wanneer je out of the box durft te gaan met je outfit. Misschien gaat dit jou te ver, maar wil je met een ‘normale’ jeans wel een statement maken in de zomer.

Durf jij het statement te maken met je outfit en stijlen te combineren? Trek dan je lichte ripped jeans uit je kast. De mooiste zijn natuurlijk niet vol gaten, maar met lichte slijtageplekken. Je slaat je broek om voor blote enkels en draagt hier je comfi donkerblauwe instappers onder. Contrast kun je toevoegen door een navy double breasted jasje erbij te dragen met een opvallende retro knoop. Een wit bespoke shirt eronder en je outfit vormt alsnog een rustig geheel.

Autumn; sporty black jeans

In het najaar is een donkere jeans zeer geliefd, denk aan diep donkerblauw of zelfs zwart. Een zwarte jeans is een van je beste basics en kan je met iedere stijl combineren. In het najaar wil je misschien voor een wat comfortabelere outfit kiezen nu je baalt dat de temperaturen dalen en de dagen korter. Sportief en comfortabel vraagt om sneakers, draag gerust zwarte Vans onder deze look. Je outfit bestaat uit de zwarte jeans met daarop een grijze coltrui. Draag een gevlochten riem als accessoires, je mag wel laten zien dat je over de outfit hebt nagedacht ook al oogt het nonchalant.

Dit najaar gaan we corduroy veel terugzien, een jasje in deze stof mag dan ook niet in jouw garderobe ontbreken en kan perfect bij deze casual look. Een black on black combinatie maakt het geheel stoer, je kunt dus gerust kiezen voor een zwart corduroy jasje. Helaas staat zwart weinig mannen echt goed, omdat je snel bleek oogt door deze harde kleur. Een donkergroene kleur biedt hier de oplossing. Dit is een kleur die veel mensen goed staat en wat zachter in het gezicht is.

Winter; jeans and wool

De winter gaat gepaard met vollere stoffen en donkere kleuren. Een stylish man kiest voor tijdloze elegantie door juist tweed te dragen als business casual outfit.

De basis wordt gevormd door een egale donkerblauwe jeans. Draag hier een nette bruine chelsea boot onder en rol je broek iets op zodat het niet slordig oogt. Pak hierbij je old school geruite overhemd uit de kast. Je kunt goed kiezen voor een kleine ruit van lichtblauw en witte tinten. Dit voegt diepte toe aan je outfit, van een afstand valt de ruit niet op en oogt het shirt lichtblauw. Komt iemand dichterbij, dan wordt de ruit zichtbaar. Over het overhemd draag je een wollen tweed waistcoat. De waistcoat mag in dezelfde kleurtoon zijn als de boots, om een rustig geheel te vormen. Je kunt voor het vinden van de juiste kleur boots je aan de regel houden dat deze kleur matcht met de kleur van de knopen van de waistcoat. Tot slot sla jij je navy overjas over dit geheel tegen de kou en kies je voor een das wanneer je wat kleur toe wilt voegen aan deze winterse look.

Rolf-Giso staat het liefst hele dagen in de boutique om klanten te helpen. Zijn doel is om iedere klant de perfecte experience te geven en 100% tevreden de deur uit te zien lopen met hun outfit.