auto trouwdag kostuum bruin driedelig zomer boeket | Michael & Giso

Erwin & Nelleke

“Mijn naam is Erwin Vos en in het dagelijks leven ben ik mechanical engineer. Dat betekent kort gezegd dat ik het mechanische deel van machines ontwerp, naast het elektrische ontwerp en de software die door mijn teamgenoten worden gedaan.”

Hoe heb je de voorbereiding naar het huwelijksaanzoek ervaren, en wat vond je het leukste hieraan?

“Ik wilde het aanzoek zo persoonlijk en onopvallend mogelijk voorbereiden. Bij een juwelier heb ik een mooie ring gekocht, op een mooie dag Nelleke meegenomen naar het strand en tijdens de zonsondergang ben ik op mijn knie gegaan. Gelukkig zei ze ‘ja’ en zijn we afgelopen september getrouwd!”

ceremonie trouwpak groom huwelijksdag trouwjurk bruidspaar | Michael & Giso

Je bent op Tuin de lage Oorsprong getrouwd waarom hebben jullie voor deze locatie gekozen?

“We wilden graag buiten trouwen, een locatie met een ontspannen sfeer in de natuur. We kwamen bij Tuin de lage Oorsprong terecht door een styled shoot van Marleen, onze fotografe. Bij het bezoek aan de locatie waren we meteen verkocht door de fijne Toscaanse sfeer die de tuin uitstraalde. Tijdens onze trouwdag hadden we super lekker weer; het was boven de 20 graden. Dit maakte het echt compleet!”

"Je wilt dat je tijdens je trouwdag met zelfvertrouwen in een lekker zittend pak je bruid kunt verrassen."

Wanneer en hoe ben je begonnen met het oriënteren op je trouwpak?

“In het dagelijks leven draag ik niet vaak pakken, een droom was wel om ooit een maatpak te kopen. Een pak voor op onze trouwdag was voor mij de uitgelezen kans. Tijdens het oriënteren sprak de authentieke stijl van het magazine en de website van Michael & Giso mij erg aan, precies waar ik naar op zoek was.”

huwelijksdag boeket bruid bruidspaar jawoord bos | Michael & Giso
details gelofte huwelijk ceremonie trouwpak waistcoat driedelig | Michael & Giso

Hoe ben je bij Michael & Giso terecht gekomen en wat gaf de doorslag om hier je trouwpak samen te stellen?

“Jullie kwamen door de styled shoot bij Tuin de lage Oorsprong bij mij in beeld. Ik had het idee dat de locatie, fotografie en de stijl van jullie pakken goed op elkaar aansloten. Marleens lovende woorden gaven uiteindelijk de doorslag. Zij was ervan overtuigd dat jullie de stijl konden maken die ik voor ogen had.”

tycho tailor | Michael & Giso

Tailor's Note - Tycho van Galen

“Erwin was op zoek naar een authentiek trouwpak dat perfect aansloot op de natuurlijke trouwlocatie. Het was te voor de hand liggend om een groen pak te ontwerpen, daarom zijn we wel in het aardse kleurenpallet gebleven maar hebben we juist met bruine en zandtinten gewerkt.”

Wie heb je meegenomen naar de afspraak voor je trouwpak en waarom?

“De eerste afspraak ben ik alleen gegaan om mij te oriënteren op de mogelijkheden. Omdat ik merkte dat ik behoefte had aan de mening van iemand die me goed kent, heb ik mijn moeder op de tweede afspraak meegenomen. Dit zorgde ervoor dat ik meer overtuigd was van de stofkeuze die ik uiteindelijk maakte.”

Op welke manier hebben de tailors volgens jou, jouw wensen in je trouwpak terug laten komen?

“Tijdens de afspraken is er goed geluisterd naar de sfeer die we graag op onze bruiloft wilden neerzetten. Dit is vertaald naar een mooi zomers pak met een Italiaans fit heeft. Daardoor was het pak ook niet te warm gedurende de dag. Ook vond ik het heel leuk om elk detail van het pak te kunnen kiezen, zoals de type knopen of het design van de zak op het jasje.”

diner huwelijksdag trouwen in de zomer | Michael & Giso
details bruin trouwpak zomer das maatpak waistcoat | Michael & Giso

Waarom heb je er uiteindelijk voor gekozen om in een driedelig pak te trouwen?

“Vanwege de losse sfeer die we wilden neerzetten tijdens onze huwelijksdag, was ik eerst van plan in een tweedelig pak te trouwen. Hier kwam ik toch op terug omdat je er zo als bruidegom wat meer uitspringt, vooral als je het jasje uit wilt doen tijdens warmere delen van de dag.”

"Een maatpak is echt de moeite waard!"

Hoe waren de reacties op je trouwpak tijdens jullie huwelijksdag?

“Veel familie en vrienden waren erg enthousiast over de uitstraling van het pak, hoe goed het bij de sfeer van de bruiloft aansloot en de mooie stof. En niet onbelangrijk: het pak sloot fantastisch aan bij de jurk van Nelleke wat een geweldig plaatje opleverde.”

boho trouwdag huwelijk bos trouwpak bruid hoed trouwjurk | Michael & Giso

Wat vond je het lastigste bij de keuze voor je trouwpak en hoe is dit uiteindelijk opgelost?

“Mijn trouwpak moest naar mijn idee echt uniek zijn, maar er ook voor zorgen dat ik me er comfortabel in voelde. Omdat mijn moeder ook heeft meegekeken en advies gaf, had ik veel vertrouwen in de keuze die ik had gemaakt.”

Welk advies heb jij voor toekomstige bruidegoms?

“Een maatpak is echt de moeite waar! Je hebt echt jouw unieke pak, precies zoals jij het wilt hebben. Neem ook iemand mee die je goed kent en weet waar jij je comfortabel bij voelt. Je wilt dat je tijdens je trouwdag met zelfvertrouwen in een lekker zittend pak je bruid kunt verrassen.”

Fotografie: Memories by Marleen