Hopsack groen trouwpak in het bos

Rauric & Caroline

“Mijn naam is Rauric Schelvis, 29 jaar oud en een Rotterdammer wonend in Scheveningen. Althans, Rauric Schelvis-Kepinski, want ik ben inmiddels gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw Caroline. Ik werk bij een Digital Agency als Digital Marketing Consultant. Verder ben ik een fanatieke sporter en zoek ik het liefst de natuur op voor een rit op mijn mountainbike of een wandeling met mijn vrouw en onze lieve hond Indie.”

Draag je op je werk vaak pakken?

“In de digitale en creatieve wereld is het dragen van een casual look meer dan geoorloofd. Je zult mij dan ook niet snel in een pak zien lopen. Echter nu ik de wereld van maatpakken heb mogen ontdekken, wie weet…”

Mao kraag met 3 delig pak
Glimlachen tijdens de ceremonie

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Caroline en ik bezochten in oktober de One Fine Wedding Day, een beurs voor aanstaande bruidsparen. Bij binnenkomst was Rolf-Giso de eerste persoon die mij aansprak. Ik was verkocht van de pakken die hij mij liet zien, alleen was ik een beetje overdonderd doordat hij mij gelijk aansprak. Na hem bedankt te hebben liep ik met Rolf-Giso is mijn achterhoofd verder over de beurs. Uiteindelijk maakte ik pas in januari een afspraak voor de oriëntatie op mijn trouwpak.”

“Wij wilden natuur een onderdeel laten zijn van onze mooie dag. En dat is gelukt!”

Dansen op een Trouwfeestje

Waarom hebben jullie voor deze locatie gekozen?

“Wij zijn getrouwd in een kas, althans vóór de kas. De lichtinval en het groen eromheen vinden wij prachtig. Wij houden van de natuur en dat wilden wij onderdeel laten zijn van onze mooie dag. En dat is gelukt! De natuur, bloemen en al het groen was een rode draad door onze dag. De locatie heet tenslotte ook Greens in the Park en staat in het Westbroekpark van Den Haag, het park waar Caroline en ik onze eerste date hadden.”

pochet in borstzak maatpak

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

“Rauric is een mooi voorbeeld van iemand die dichtbij zichzelf is gebleven. Niet statig, maar goed passend bij alle thema’s en personen. Vooral de boord van het overhemd is een unieke keuze. Ook het patroon in het vest maakte dit pak extra interessant.”

Hoe heeft de outfit bijgedragen aan het totaalplaatje?

“Onze dresscode was ‘Vintage Chic with a touch of Green’. Onze bruiloft stond in het teken van natuurtinten en we vonden het leuk om groen daar prominent in terug te laten komen.

“Zoveel details perfect gecombineerd en passend in het totaalplaatje!”

Daarnaast ben ik zelf geen fan van stropdassen en manchetknopen, gewoon lekker basic. Toch heeft Rolf-Giso iets unieks weten samen te stellen, waardoor basic toch heel speciaal is geworden. Het patroontje in mijn pantalon, de korte pijpen, de gespjes, het gilet en de boord van mijn overhemd. Zoveel details perfect gecombineerd en passend in het totaalplaatje!”

Hoe kom je erbij een silent disco te houden?

“Caroline en ik zijn beide geen feestbeesten. We hadden onze locatie daarom ook niet gekozen met oog op een groot feest. Sterker nog harde muziek was niet toegestaan. Echter als er iets te vieren valt moet er wel gedanst worden! Daarnaast hebben Caroline en ik op onze eerste date tijdens De Parade ook deelgenomen aan een silent disco. We vonden het dus heel toepasselijk om onze mooie dag toch af te sluiten met wat lekkere goede 90’s classics.”

Trouwen in het bos
Speech bohemian stijl trouwen

Als je Michael & Giso in een paar woorden moest omschrijven, hoe zou je dat doen?

“Ontspannen en kundig! Ze nemen echt de tijd voor je bij het samenstellen van je pak. Ik voelde mij echt speciaal!”

Fotograaf: Esther van Geenen