Taart eten bruidspaar

Willian & Judith

“Mijn naam is Willian van Bellen, 23 jaar oud. Ik ben werkzaam als kwaliteitscontroleur van geïmporteerd groente en fruit.”

Jullie zijn 24 april getrouwd, wat heeft jullie doen besluiten de bruiloft ondanks COVID-19 door te laten gaan?

“We wilden sowieso gewoon heel graag getrouwd zijn. Daarbij kwam dat alles al geregeld was en de datums al in onze ringen waren gegraveerd. Dit was onze datum, zo voelde dat echt.”

Poseren in het bos bij het water
Detail manchetknoop

Hoe heb je deze dag ervaren?

“Echt als een bruiloft! Natuurlijk was het anders en was het oorspronkelijke plan veel spectaculairder, maar we hebben echt genoten. Het was super relaxed, totaal geen stress gehad van te voren. De 30 voor ons belangrijkste mensen zijn gedurende de dag om ons heen geweest en het was super gezellig. Met de verrassing ‘drive-in receptie als hoogtepunt natuurlijk! Dat was echt heel erg leuk.”

“Het was super relaxed, totaal geen stress gehad van te voren.”

Hebben jullie veel aan moeten passen aan de planning van de bruiloft?

“Ja praktisch alles. De gehele bruiloft is verplaatst naar onze eigen woonplaats Tholen. Het begon met de first look, toen naar het gemeentehuis en vervolgens naar de kerk. Daarna hebben we geluncht en afgesloten met de drive-in receptie. ‘s Avonds hebben we thuis eten laten bezorgen door een restaurant. Dat is natuurlijk wel even wat anders dan gepland. Maar qua regelen werd het nu allemaal veel simpeler. Alles was namelijk dicht bij huis en dus stukken makkelijker te regelen. Gelukkig hebben we alles wat we hebben moeten annuleren kunnen verzetten naar onze nieuwe feestdatum 20 augustus.”

Kusmoment bruidspaar

Wat waren de voordelen van een bruiloft tijdens COVID-19?

“Het grootste voordeel was het wegvallen van de stress. Normaal gesproken leef je altijd wel met wat stress en spanning naar de grote dag toe en ben je bang dat je van alles vergeet. Nu we een vrij beknopte dag hadden, konden we ook veel minder vergeten. Dat was wel prettig.”

Ik kan mij goed voorstellen dat familie en vrienden jou ook wilde feliciteren, hoe heb je dit opgelost?

“Dat werd voor ons opgelost door de drive in receptie! Daar kon op deze manier langskomen en ons feliciteren.”

pochet in borstzak maatpak

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

“Willian wist al goed wat hij wilde; een groen pak en een strik die perfect bij het thema van de bruiloft aan zou sluiten. Met behulp van een grovere stof, ontstaat er diepte in het pak. Met als finishing touch natuurlijk de opvallende strik die duidelijk maakt dat hij de bruidegom is. De outfit sloot op deze manier perfect aan bij de setting en thema van de bruiloft.”

Hoe lang van te voren en hoe heb jij je georiënteerd op je trouwpak?

“Een klein jaartje van te voren ben ik begonnen met oriënteren aan de hand van de style die we in ons hoofd hadden voor onze bruiloft.”

Welke factoren speelden een rol bij het kiezen van je outfit?

“De themakleuren en de sfeer van de bruiloft speelde hierbij voornamelijk een rol. Ik wilde absoluut geen driedelig kostuum met witte stropdas bijvoorbeeld, omdat dat niet bij de geplande dag zou passen.”

Poseren bruid en bruidegom bij meer
Lachend bruidspaar na plechtigheid

Wat zou je toekomstige bruidegommen nog willen adviseren?

“Ga naar Michael & Giso! Maak er gewoon echt een zo mooi mogelijke dag van. Wij dachten eerst dat het nu maar en suf en slap aftreksel zou zijn en dat de nieuwe datum in augustus voor het feest het echt moest gaan worden. We waren eerst ook niet van plan om in onze trouwkleding te gaan. Maar we hebben er echt geen spijt van dat we het wel hebben gedaan! Echt, haal er het mooiste uit wat je er van kan maken. En het kan nog zo ontzettend leuk zijn. Het is wel je dag die je altijd als je trouwdatum zal zien. Dus maak er een feest van!”

“Maak er gewoon echt een zo mooi mogelijke dag van.”

Wat heeft je ertoe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten?

“Heel veel mooie plaatjes op Instagram nadat mijn vriendin me aangeraden had jullie eens te volgen. De inspiratie die ik daar zag was erg overtuigend.”

Trouwen in het bos
Slagroom taart met liefde

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Vriendelijke professionals die geen vervelende verkoop instelling hebben, maar echt willen dat je het pak krijgt wat je in gedachten hebt en misschien nog wel mooier.”