Wilhelm & Sanne

“Ik ben Wilhelm en ik ben afgelopen zomer met Sanne getrouwd op Kasteel Wijenburg. Ik ben iemand die zelf graag alles regelt en de touwtjes in handen heeft.”

Kun je ons wat meer vertellen over het huwelijksaanzoek en de voorbereidingen hier naartoe?

Ik was er volledig van overtuigd dat het aanzoek geheim moest blijven en dat mijn vriendin er niets van mocht weten. Daarom had ik alles zo voorzichtig mogelijk voorbereid. Helaas zaten we middenin een lockdown dus we konden weinig kanten op. Uiteindelijk heb ik bij een vriend in Rhenen, die een speciaalzaak heeft een picknickmand laten samenstellen met Franse producten en een fles wijn. Op het moment suprême het huis uitgegaan en de picknickmand opgehaald, vervolgens mijn vriendin opgehaald en naar het bos gereden. Ze had nog niets door, maar begon langzaamaan wel iets te vermoeden uiteraard.. In het bos heb ik haar uiteindelijk ten huwelijk gevraagd!”

donkerblauw trouwpak trouwen bruidegom groom | Michael & Giso
trouwjurk bloemstuk klassiek trouwen | Michael & Giso

Jullie zijn afgelopen zomer op Kasteel Wijenburg in Echteld getrouwd, waarom is het deze locatie geworden

“Tijdens de voorbereidingen hadden we het uiteraard over de locatie. We wilden echt iets ouds met sfeer. Toen we voor de eerste keer bij dit Kasteel gingen kijken, wisten we het beiden meteen. We voelden gewoon meteen de klik met de locatie en het personeel. Aardige mensen, sfeervol en alles was mogelijk en kon geregeld worden.”

"Ik wist twee dingen zeker; ik wilde in een driedelig pak trouwen met een beetje glans in de stof."

Hoe ben je begonnen met oriënteren voor je trouwpak en hoe ben je uiteindelijk bij Michael & Giso terecht gekomen? 

“Eigenlijk heb ik me niet echt georiënteerd. Mijn vriendin was al redelijk ver met haar jurk toen kreeg zij tijdens een pasmoment de vraag of ik al een pak had. Nou, eigenlijk nog niet, en ik was er ook nog niet mee bezig. Zij kreeg de tip om een keer bij Michael & Giso langs te gaan.”

wilhelm bruiloft trouwkostuum driedelig donkerblauw | Michael & Giso

Had je al een beetje een idee van hoe jouw trouwpak eruit moest komen te zien?

“Nee, ik had echt nog geen idee. Ik wist eigenlijk maar twee dingen zeker; het moest een driedelig pak worden met een beetje een glans in de stof.”

pochet in borstzak maatpak

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

Met de klassieke setting van het kasteel en de elegante en minimalistische jurk van Sanne wist ik dat ik een klassiek trouwpak ging samenstellen met Wilhelm. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om het vest in een andere kleur met een mooi patroon uit te voeren, om toch een verrassend geheel te creëren.

Op welke manier heeft de tailor volgens jou, jouw wensen vertaald naar het perfecte trouwpak?

“Rolf heeft mij uitstekend geholpen! Na een korte kennismaking en een aantal vragen, kwamen er al verschillende stoffen op tafel. Bij de eerste drie stoffen wist ik meteen dat het één daarvan zou worden. Verder heb ik het vertrouwen volledig aan Rolf gegeven en ben ik op zijn advies afgegaan. Wat voor mij heel fijn was. Dus tijdens de eerste kennismaking was het trouwpak al bijna volledig samengesteld.”

"Als je niet over je trouwpak wil in zitten moet je naar Michael & Giso gaan."

corsage wedding kostuum donkerblauw trouwpak | Michael & Giso

Wat was je eerste reactie toen je het pak voor het eerst aantrok? 

“Mijn eerste reactie was, hoe kan dit?! Het pak paste perfect en zat heerlijk. Ik draag al jaren geen pakken meer voor mijn werk maar het voelde heel gewoon en natuurlijk om het aan te hebben.”

klassieke bruiloft wilhelm donkerblauw driedelig trouwpak | Michael & Giso
trouwjurk bruid trouwpak bruidegom donkerblauw | Michael & Giso

Hoe heb je het proces van maatwerk ervaren en zijn er facetten hierin die je hebben verrast?

“Mijn ervaring is eigenlijk alleen maar positief geweest! De hoeveelheid aan keuze heeft mij echt verrast en de expertise van Rolf ook. Hij voelde perfect aan waar ik naar op zoek was en deed de juiste voorstellen waardoor het een trouwpak is geworden dat 100% naar mijn wens is.”

Hoe zou je Michael & Giso in drie woorden omschrijven en waarom?

Ervaren, oog voor detail & persoonlijk.”

wilhelm trouwpak trouwkostuum driedelig donkerblauw klassiek | Michael & Giso
bruiloft getrouwd trouwpak inspiratie wilhelm | Michael & Giso

Welk advies heb je voor toekomstige bruidegom bij hun zoektocht naar het perfecte trouwpak?

“Als je niet over je trouwpak wil in zitten moet je naar Michael & Giso gaan. Zij nemen de zorg uit handen en je krijgt gegarandeerd een perfect trouwpak!”

Fotografie: Liefde Vastgelegd

Videografie: Heikoop Bruiloftsfilms