trouwen huwelijksdag ceremonie trouwoutfit kostuum trouwjurk maatpak | Michael & Giso

Stefan & Milou

“Mijn naam is Stefan, ik ben 38 jaar oud, gelukkig getrouwd met Milou en we hebben een prachtige zoon Boaz.”

Hoe heb je de voorbereidingen naar het aanzoek ervaren? 

“Spannend! Ik wist dat Milou al een tijd wilde trouwen en ineens besloot ik dat het moment daar was. Milou zou een televisieoptreden hebben en dat was al over 3 dagen. Ik heb snel om haar hand gevraagd bij mijn schoonvader en een ring uitgezocht. Ik was eigenlijk niet heel zenuwachtig tot ik bijna op moest en ik me besefte dat er ruim een miljoen kijkers waren. Daarom was het een heel bijzonder en spectaculair moment. Alle familie keek live mee zonder dat iemand ook maar wist wat er zou gebeuren. Dit vergeten we nooit meer.”

huwelijk trouwpak bruidspaar bruin strik trouwen | Michael & Giso
huwelijk trouwen jawoord bruin trouwpak trouwceremonie | Michael & Giso

Kun je iets meer vertellen over hoe je de bruiloft hebt ervaren?”

“Het was precies zoals we wilden. We hadden de bruiloft een jaar uitgesteld in verband met Corona. Daarom leefden we extra lang naar dit moment toe. Omdat wij graag een bruiloft wilden met veel mensen die kwamen eten en feesten, bleef het lang spannend of dat het ook op onze manier uitgevoerd kon worden. Gelukkig hebben alle leveranciers super fijn met ons meegedacht. Alles viel op zijn plek die dag. De mensen, het weer, de locaties en de leveranciers. Mooier kon niet!”

"Ik heb een stukje stof van de jurk en de schoenen van Milou meegenomen. Hier hebben we de strikjes voor mij en Boaz op afgestemd."

Wanneer en hoe ben je je gaan oriënteren voor je trouwpak?

“Ik ben ongeveer een half jaar van tevoren gaan oriënteren. Ik wist dat ik een maatpak wilde, dus daar had ik al op geselecteerd wat betreft winkels. Milou had Michael & Giso op social media voorbij zien komen. Ik ben uiteraard eerst even op internet gaan kijken naar de stijlen van jullie pakken. Ik heb uiteindelijk alleen bij Michael & Giso een afspraak gemaakt en ik ben ook gelijk geslaagd.”

huwelijk trouwdag maatpak bruidegom trouwpak bruin strik | Michael & Giso
trouwen bruidspaar trouwjurk man vrouw bruidegom maatpak | Michael & Giso

Wat was het (kleuren)thema van jullie trouwdag, en hoe heb jij jouw pak hierop afgestemd? 

“We hadden een festival bruiloft met de kleuren burgundy, perzik en natureltinten. Ik heb een stukje stof van de jurk en de schoenen van Milou meegenomen. Hier hebben we de strikjes voor mij en Boaz op afgestemd.”

s note rolf giso trouwpak groom bruidegom e1660893906328 | Michael & Giso

Tailor's Note - Rolf-Giso

“Stefan had al een mooi pak gezien in ons magazine. Vanuit die stof, die overigens erg goed bij het kleurenthema paste, zijn we verder gaan werken. Ik vond vooral de bretels, en de dubbele paspelzak een unieke toevoeging aan dit trouwpak. Ook leuk dat Stefan voor een strik koos in plaats van een das!”

Je hebt uiteindelijk voor een bruin tweedelig pak gekozen met een strik, was dit ook wat je van tevoren in gedachten had voor je trouwpak?

“Ik had van tevoren met mijn vrouw jullie wedding magazine doorgenomen, dat wij hadden ontvangen. Zo wisten we welke stijl paste bij ons thema. Daarom was ik er eigenlijk vrij snel uit.”

Hoe waren de reacties van jouw vrouw en de gasten op jouw trouwoutfit?

“Iedereen vond het pak heel vet. Onze eerste ontmoeting die dag was ook heel speciaal. We waren beiden erg geëmotioneerd. Het was mooier dan ze had gedacht.”

trouwpak groom maatpak strik bruidegom trouwen | Michael & Giso

Wat vond je ervan om je trouwpak van een stofstaal te kiezen?

Het pak dat ik wilde, daarvan hing toevallig het jasje in de winkel, dus ik kon het gelijk passen. Dat was wel handig! Uiteraard heb ik nog wel een aantal details aangepast. Maar dit hielp voor mij wel met het visualiseren.

"Kies voor kwaliteit en laat een pak op maat maken. Je ziet en voelt echt het verschil."

Wat vond je de lastigste keuze als het ging om de keuzes die je voor je trouwpak moest maken en waarom? 

De combinatie van de verschillende details vond ik best wel lastig, er is zoveel keuze! Maar daar heeft Rolf-Giso me erg goed bij geholpen. Ik ben achteraf blij met alle keuzes die ik heb gemaakt.”

bruin trouwpak bruidspaar vintage car trouwjurk | Michael & Giso
porsche vintage car bruidegom groom auto | Michael & Giso

Wat zou je andere bruidegoms willen adviseren rondom de bruiloft, of de zoektocht naar hun trouwpak?

“Kies voor kwaliteit en laat een pak op maat maken. Je ziet en voelt echt het verschil.”

Hoe zou je Michael & Giso omschrijven?

“Een winkel met veel kennis en passie voor maatwerk.”

Fotograaf: Roy van der Wens