Coraal Rood

Roderick & Jenn

“Mijn naam is Roderick Sabandar, 33 jaar en woonachtig in Hoek van Holland. Ik ben al ruim 12 jaar samen met Jenn. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de sales voor een online video bedrijf in Rotterdam. Ik ga graag naar de sportschool en sinds kort sla ik ook weer regelmatig een balletje op de tennisbaan. Bij mooi weer zit ik met mijn vrouw en vrienden op het strand, met een lekker drankje en hapje of bezoek ik een festival. “

Hoe zag jullie huwelijksweekend eruit?

“Op zaterdag 18 mei zijn wij in alle vroegte met onze dertig gasten naar Ibiza gevlogen. Na aankomst bij s’argamassa villas had iedereen na het gezamenlijke ontbijt een aantal vrije uurtjes om te acclimatiseren. In de avond hadden we een toffe boottocht richting Formentera geregeld. Op zondag 19 mei 2019 zijn we vervolgens bij Restaurante Ses Savines (Santa Eularia) in het huwelijksbootje gestapt. Het klinkt cliché maar de trouwdag was echt perfect. De lucht was blauw, de zon scheen de hele dag en de trouwlocatie leek op een filmset zo mooi. Tijdens het ‘oplopen’ met mijn zus en het zien van alle mensen die voor ons zo dierbaar zijn realiseerde ik mij pas hoe bijzonder dit moment was. Het was echt een onwerkelijk gevoel. Ik voelde mij een acteur in een romantische film haha!”

Coraal rood Sprezzature look met Zonnebril
Lichtroze met wijnrood als Trouwpak

Hoe heb je de voorbereiding van jullie huwelijksdag ervaren?

“Wij hebben altijd de droom gehad om te trouwen in het buitenland en hier met onze beste vrienden en familie een onvergetelijk feest van te maken. In mei 2018 heb ik Jenn op Ibiza gevraagd in ons favoriete restaurant La Paloma. In totaal zijn we samen met de weddingplanners van First Love Ibiza Weddings ongeveer één jaar bezig geweest met alle voorbereidingen. Doordat we op tijd zijn begonnen met de voorbereidingen hebben we weinig stress ervaren. De eerste afspraak voor mijn trouwpak had ik een maand of 8 voor mijn bruiloft dus ik was er vroeg bij, maar daardoor kon ik in alle rust en in overleg met Bob de juiste keuzes maken.”

“Ik voelde mij helemaal comfortabel en uniek in mijn outfit.”

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Via Instagram feliciteerde Michael & Giso mij met ons aanstaande huwelijk. Na het bekijken van de website was ik eigenlijk direct verkocht en heb ik niet veel later een eerste afspraak ingepland.”

Sprezza 2 delig look met bruid

Wat was je eerste indruk van Michael & Giso? En hoe beviel het proces voorafgaand aan je afspraak?

“Bij veel keuzes in het leven ga ik op mijn gevoel af. Tijdens de eerste afspraak had ik een prettige klik met Bob. Hij luisterde goed naar mijn ideeën en wensen, maar hij daagde mij ook andere dingen te proberen en alle opties nog open te houden zowel qua kleuren als qua stoffen.”

Had je voor de afspraak al een beeld wat je wilde gaan dragen?

“Ik heb een uitgesproken smaak. Ik had echt mijn zinnen gezet op een roze colbert in combinatie met een crèmekleurige broek. Persoonlijk hou ik niet van de standaard driedelige donkerblauwe trouwpakken met een witte stropdas. Ik draag zakelijk ook veel (donker)blauw, dus ik wist dat ik echt iets speciaals en op maat wilde laten maken. Uiteindelijk adviseerde Bob mij om voor een witte broek te kiezen. Ik twijfelde, maar vertrouwde hem volledig dat dit de beste keuze zou zijn. De roze stofkeuze is uiteraard niet eindeloos, omdat veel mensen hier niet voor kiezen. Uiteindelijk hebben we een schitterende roze/rode stof gevonden met een subtiele witte weving erin.”

Linnen shirt met Mao kraag

Tailor's Note - Bob Kiewied

“Met Roderick heb ik gekozen voor een zomerse outfit in een onderscheidende tint. De roodroze tint van het jasje versterkt de blush tinten in haar jurk wat de combinatie sterk maakt.”

Zijn de verwachtingen die je vooraf van het trouwpak had, waargemaakt?

“Ja, het is geweldig wat maatwerk doet! Er is niets mis met een goed confectiepak maar maatwerk voelt echt als een tweede huid. Je ziet en voelt het verschil. Iedereen was ook echt verrast door mijn outfit en ook Jenn vond het super tof. Ik voelde mij helemaal comfortabel en uniek in mijn outfit.”

Wie heb je meegenomen naar je pasafspraak met Michael & Giso en waarom? Hoe hebben zij het ervaren?

“Mijn vader en mijn zus. Zij zijn erg belangrijk voor mij en weten wat bij mij past. Mijn zus was veiligheidshalve ook mee om te controleren of ik wel iets zou uitzoeken wat ook zou matchen bij de trouwjurk van Jenn.”

Maatpak met uitzicht
Ibiza huwelijk aan het water

Speelde de mening van de bruid en het budget een rol in de keuze van je outfit?

“Nee, ik ben wat dat betreft een eigenwijs ventje. Als ik iets in mijn hoofd heb ben ik daar moeilijk vanaf te praten. Qua budget waren er ook geen beperkingen aangezien mijn vader had aangegeven de kosten voor zijn rekening te nemen waarvoor ik hem erg dankbaar ben.”

Wat is je advies naar toekomstige bruidegoms tijdens hun zoektocht naar een trouwpak?

“Kijk rustig online naar welke stijl bij je past en of je al een idee hebt van stoffen en kleuren. Uiteraard is het ook slim om je budget te bepalen. Voor een goede vergelijking kan je vervolgens bij verschillende winkels langsgaan. Luister goed naar je gevoel bij je uiteindelijke keuze voor een winkel.”

"Ze denken echt met je mee, luisteren naar je wensen maar geven ook oprecht een goed en eerlijk advies.”

Daarnaast – ik had nooit gedacht dat ik deze woorden ooit zou uitspreken – maar het was oprecht de mooiste dag in mijn leven! Voor alle mannen die nog twijfelen over trouwen. Ga een ring kopen en op je knie, gun jezelf en je toekomstige vrouw de mooiste dag uit je leven.”

Zomers trouwpak met roze

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Bij Michael & Giso denken ze echt met je mee, luisteren ze naar je wensen maar geven ze ook oprecht een goed en eerlijk (kleur)advies. Ik hou van mensen die hun vak verstaan en ook een eigen mening en visie hebben zoals Bob. Uiteindelijk wist Bob mij te overtuigen om voor een witte i.p.v. een crèmekleurige broek te gaan. Bob liet mij bij iedere keuze een aantal geschikte opties zien die aansloten bij mijn eigen ideeën, zodat het uiteindelijk gemakkelijk was om de juiste keuzes te maken. De relaxte en informele sfeer spreken mij heel erg aan. Ik kom zeker terug voor andere op maat gemaakte overhemden en colberts!”

Fotograaf: Vudinh photography