David & Elke

“Mijn naam is David Stevens, in het dagelijks leven woonachtig in Breda en eigenaar van David Stevens Production House. Met mijn team ontwikkel en produceer ik content voor reclamecampagnes in de vorm van fotografie en film. Dit gebeurt meerendeel voor online doeleinden en A-merken.”

Had je voor je trouwpak al ervaring met maatwerk?

“Voor ik mijn trouwpak kocht had ik nog geen ervaring met maatwerk, het traject bij Michael & Giso was de eerste ervaring.”

Babs met humor, priester orgel tijdens bruiloft. Details met maatwerk.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Omdat ik een nogal grote jongen ben was de wens van een op gemaakt pak al snel kenbaar gemaakt. Dit kon echter een vermaakt confectie pak zijn of een écht maatpak. Ik ging samen met mijn vader, moeder en broer op pad, waarbij we begonnen bij een bekende pakkenwinkel. Daar hebben we normaal gesproken prima ervaringen. Bij het passen hadden we echter geen klik met de verkopers en al snel stond ik in een soort hobbezak voor de spiegel. Volgens de verkoopster nodig vanwege mijn grote bouw, volgens ons kon dat ook anders.

“Voor mij stond en staat op nummer één de persoonlijke klik met de verkopende partij.”

We hebben toen op internet gezocht en daar kwam Michael & Giso bovendrijven. Later bleek dat ik Michael & Giso al veel langer kende, omdat zij ook tennistoernooien op BLTV sponsoren en we het van zicht herkenden van de winkel in Breda. Toen we het eerste contact hadden gelegd met Bob was het een ‘match made in heaven’. Bob en ik hadden een goede klik, dezelfde smaak en richting. We hebben ontzettend veel lol gehad tijdens het proces van aanmeten en uitkiezen.”

Oldtimer, Klassieke bruiloft, blauw maatpak,
Bruidspaar in het bos op de heide. Grote maat Trouwpak

Jullie hebben een mooie dag gehad, kun je wat meer vertellen over jullie trouwlocatie?

“We zijn getrouwd in de Lutherse Kerk in Breda, waar we een hele persoonlijke (niet kerkelijke) dienst hebben gehouden voor onze beste vrienden en familie. Dit was werkelijk waar fantastisch! We hebben daarna in de tuin van de Lutherse Kerk een borrel gehouden waar we ook de taart hebben aangesneden. Na de borrel zijn we verplaatst naar Korenmolen De Hoop waar we met iedereen een grote BBQ hebben gehouden die overging in het feest. In feite hebben we de dag verdeeld in 3 gastengroepen, waarbij er steeds mensen bijkwamen na de ceremonie en BBQ. We hebben hier voor gekozen om geen mensen ‘buiten te sluiten’ bij het diner.”

Mao boord, portret foto, Maatjasje met Peak lapels

Tailor's Note - Bob Kiewied

“Gezien het grote postuur van David was het belangrijk een pak te ontwerpen dat hier mooi op aansluit. Hierbij hebben we niet alleen naar de maatvoering gekeken, maar ook naar de stof en de kleur van het pak. Uiteindelijk is er gekozen voor een donkerblauwe kleur met eenzelfde kleur das voor een modern geheel.”

Welke factoren speelden een rol bij het kiezen van je outfit?

“Voor mij stond en staat op nummer één de persoonlijke klik met de verkopende partij. Dit vind ik niet alleen essentieel omdat het gezellig moet zijn maar ook omdat ik advies pas echt kan aannemen en waarderen als ik weet dat de andere partij op dezelfde lijn zit. Dit was bij Bob van Michael & Giso 100% zo, we hebben echt een tof proces doorgemaakt en ik mag de mannen en dame van de vestiging in Breda erg graag.”

“Ja, dit pak is precies zoals ik het wilde!”

Zijn de verwachtingen die je vooraf had waargemaakt?

“Het beeld van het pak had ik al aardig in mijn hoofd zitten omdat er een soortgelijk pak in de winkel hing met dezelfde stof, maar toen het eenmaal binnen was had ik wel zoiets van: ‘Ja, dit is precies zoals ik het wilde’. Lastig vond ik wel niet te veel af te vallen of aan te komen in de weken naar de aflevering van het pak toe, maar dit viel allemaal reuze mee.”

David Stevens trouwpak op maat cheers champagne | Michael & Giso

Hoe heb je de service bij Michael & Giso ervaren?

“De service bij Michael & Giso is erg goed. De ochtend na onze bruiloft ontdekte ik dat er pillen aan de binnenkant van mijn pantalon zaten. Balen, want dit zag er niet meer mooi uit. Waarschijnlijk een beetje teveel goede moves laten zien. Tijdens onze huwelijksreis naar Curacao is onze ceremoniemeester bij Rolf en Bob op bezoek geweest, waarna ze kosteloos een nieuwe pantalon hebben besteld. Ik heb dus weer een compleet pak, wat helemaal puntgaaf is. Top service!!”

Hoe zou je Michael & Giso omschrijven?

“Warm, persoonlijk en met veel aandacht voor detail. Top toko!”

Fotograaf: Lott’s Photography
Videograaf: MaruFilms