groom story angelo trouwpak bruidegom | Michael & Giso

Angelo & Robin

“Mijn naam is Angelo, ik ben 33 jaar en ik ben werkzaam in de IT industrie als account manager. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten met de hond, of aan het hardlopen (ook soms met de hond) of aan het wielrennen.”

Kun je ons wat meer vertellen over jouw huwelijksaanzoek en de voorbereidingen hier naartoe?

“In eerste instantie was mijn plan om het aanzoek tijdens onze vakantie in Noorwegen te doen, maar dit is er door verschillende redenen niet van gekomen. De ring is meerdere bergen op geweest, maar zat bij terugkomst steevast nog in mijn rugtas. Hierna is het plan ontstaan om het aanzoek te doen tijdens een bezoek aan ons huis in aanbouw. Nadat ik de projectontwikkelaar en de opzichter van de bouw in het complot had betrokken, kon ik op de betreffende dag mijn nietsvermoedende vriendin ten huwelijk vragen in ons toekomstige huis.”

omkleden das strikken trouwpak overhemd | Michael & Giso
aankleedmomemnt waistcoat vest stropdas groen trouwpak | Michael & Giso

Jullie zijn op Chateau Neercanne getrouwd, waarom is het deze locatie geworden?

“Enerzijds omdat mijn moeders kant van de familie uit Maastricht komt en anderzijds is het lange tijd onze droom geweest om in het buitenland te trouwen. Door de onzekerheid m.b.t. corona en de mogelijk logistieke uitdagingen voor (een deel) van onze gasten hebben we hier vanaf gezien en gekozen voor een plek die het meest als buitenland aanvoelt binnen onze landsgrenzen; Chateau Neercanne in Maastricht.”

Van tevoren had ik al wel wat ideeën over het pak qua materialen en kleurstelling, maar het advies bij Michael & Giso heeft uiteindelijk geleid tot dit trouwpak.

Kun je omschrijven hoe jullie huwelijksdag eruit zag?

“We zijn de dag zelf al vroeg begonnen en hebben ons uiteraard apart van elkaar op locatie klaargemaakt, onder toeziend oog van familieleden. Na het first look moment hebben we ons rustig voor kunnen bereiden op de ceremonie en het geven van het ja-woord. Na de ceremonie was de druk redelijk van de ketel en hebben we met onze gasten achtereenvolgens genoten van taart, een borrel, een uitgebreid diner en als afsluiter een feest in de wijnkelder van het Chateau.”

groen trouwpak ceremonie gasten trouwerij | Michael & Giso

Je bent uiteindelijk in een groen driedelig pak getrouwd, had je van tevoren al een duidelijk idee hoe je trouwpak er uit moest komen te zien?

“Van tevoren had ik al wel wat ideeën over het pak qua materialen en kleurstelling, maar het advies bij Michael & Giso heeft uiteindelijk geleid tot dit trouwpak. Een andere optie was voor mij een zandkleurig pak geweest, maar dit werd mij, op basis van zowel de kleuren van onze trouwlocatie als de kleur van de bruidsjurk afgeraden, waar ik achteraf erg blij mee ben!”

Hoe ben je begonnen met oriënteren voor je trouwpak en hoe ben je uiteindelijk bij Michael & Giso terecht gekomen? 

“Ik ben bij Michael & Giso terechtgekomen door een mix van factoren, waaronder eigen online onderzoek naar de mogelijkheden, social media, het trouwmagazine en positieve berichten van vrienden en kennissen. Hierdoor kreeg ik het gevoel en vertrouwen dat Michael & Giso voor mij de juiste keuze kon worden voor het aanmeten van mijn trouwpak.”

chateau neercanne trouwlocatie | Michael & Giso
groen trouwpak driedelig pak op maat | Michael & Giso

Hoe heb je het proces van maatwerk ervaren en zijn er facetten hierin die je hebben verrast?

Mijn trouwpak is mijn eerste maatpak geweest, wat de ervaring zowel speciaal als spannend heeft gemaakt. Hiervoor was ik gewend te kiezen op hoe een pak stond en aanvoelde, waardoor toch redelijk spannend was om mijn trouwpak uit te zoeken op basis van kleur- en stofstalen en o.a. losse knopen. Desalniettemin werd ik al snel, mede door het professionele advies van Michael & Giso, op mijn gemak gesteld.”

Tailor’s Note

“De kleur van Angelo zijn pak is in ieder licht anders. Het is een vergrijsde groentint die ook nog eens gemêleerd is. Door een bijzondere stof te kiezen weet je zeker dat je je onderscheidt als bruidegom. Bovendien blende deze kleur prachtig met de locatie.”

– Michaël Oei

Hoe heb je de afspraken bij Michael & Giso ervaren?

“Ik heb de afspraken als zeer persoonlijk ervaren waarbij het team constant alle aandacht en tijd voor mij had, meedacht en op het juiste moment de juiste adviezen klaar had. Ook buiten de afspraken om kon ik via Whatsapp en telefonisch mijn vragen kwijt en stond er direct iemand klaar om te helpen, bijvoorbeeld om advies te geven over de kleur van mijn schoenen.”

Ook buiten de afspraken om kon ik via Whatsapp en telefonisch mijn vragen kwijt en stond er direct iemand klaar om te helpen.

bruidstaart koppel bruiloft wedding zwart wit | Michael & Giso
chateau neercanne bruiloft koppel trouwjurk bruid bruidegom pak | Michael & Giso

Hoe waren de reacties van je aanstaande en de gasten op jouw trouwoutfit?

“Iedereen was erg positief over mijn trouwoutfit, zowel tijdens de bruiloft zelf als bij het terugzien van de foto’s en trouwfilm. Ook de combinatie met en afstemming op de trouwjurk heeft complimenten opgeleverd.”

Welk advies heb voor toekomstige grooms bij het kopen van een trouwpak?

“Start met je eigen oriëntatie en bepaal naast wat je wel wilt vooral ook wat je niet wilt. Ga met dit idee, maar óók een open mindset, de eerste afspraak bij Michael & Giso in. Laat alles op je afkomen en volg je gevoel.”

Fotografie: Marry and Me fotografie