Turin

149

Deze Ivory coltrui is een elegante trui die essentieel is in de kledingkast van de moderne man. Het is een item dat gemakkelijk te combineren is met jeans, pantalons of op de smart casual wijze met een jasje of pak. De trui is gemaakt van 100% merino wol van de hoogste kwaliteit.

Wissen
Quantity
Artikelnummer: 40025 Categorieën: ,

Beschrijving

De Ivory coltrui kan gezien worden als de must-have in je kledingkast. Het is een item dat gemakkelijk te combineren is en voor veel versatiliteit zorgt, het is mogelijk het in meerdere stijlen te dragen zoals casual, smart-casual en elegant. Voor een meer casual look combineer je de coltrui met een jeans en een overshirt. Streef je een meer smart-casual stijl uit ga dan voor de combinatie met een nette pantalon en een jasje. Heb je een wat meer sjieke gelegenheid draag het dan onder een een tweedelig pak. Ga je voor de ultieme fashion keuze? Draag dan een coltrui onder een vest.

In de kleuren combinatie is de Ivory coltrui gemakkelijk met combineren. Het is de winterse variant van het witte overhemd, je kan het zonder nadenken uit de kast trekken en combineren met de rest van je garderobe.

Andere suggesties…

  • Como

    269