Trouwpakken Amsterdam – Michael & Giso

Trouwpakken Amsterdam

Een perfect trouwpak voor de mooiste dag van je leven

Trouwpakken Amsterdam

Een perfect trouwpak voor de mooiste dag uit je leven
Trouwpakken Amsterdam op maat

Trouwpakken Amsterdam op maat

Op je trouwdag moet het pak dat je draagt helemaal perfect zitten. Waar vind je nu het perfecte trouwpakken in Amsterdam? Michael & Giso helpt je hier graag bij. Wij leveren alleen maatwerk en kunnen 100% pasvorm garantie bieden. Voordat het pak gemaakt wordt, worden eerst de maten nauwkeurig opgemeten. Dit gebeurt door ervaren private tailors met jarenlange ervaring.

Trouwpakken Amsterdam op maat

Op je trouwdag moet het pak dat je draagt helemaal perfect zitten. Waar vind je het perfecte trouwpakken in Amsterdam? Michael & Giso helpt je hier graag bij. Wij leveren alleen maatwerk en kunnen 100% pasvorm garantie bieden. Voordat het pak gemaakt wordt, worden eerst de maten nauwkeurig opgemeten. Dit gebeurt door ervaren private tailors met jarenlange ervaring.

Trouwpakken Amsterdam op maat

★★★★★

Trouwklanten beoordelen Michael & Giso gemiddeld met een 9.6

Michael & Giso is gevestigd in de Willemsparkweg in Amsterdam. Tijdens de meetafspraak worden je maten op 30 punten met een meetlint gemeten. Hierna wordt er in een van de meest gereformeerde ateliers ter wereld een patroon gemaakt. Met hoge kwaliteit stoffen, van onder anderen Ariston en Dormeuil, gaat het atelier in Leeds (Engeland) aan de slag. Er is keuze uit 1.500 verschillende stoffen waarvan jouw trouwpak gemaakt kan worden. Met deze ruime keuze aan stoffen vind jij je perfecte trouwpak in Amsterdam. Natuurlijk is niet alleen het pak maar ook het overhemd van belang. Het pak maar ook het overhemd kunnen goed afgestemd worden op de jurk van de bruid en bijvoorbeeld de trouwlocatie. Hierdoor is krijgt het totaal plaatje de look die jullie verwachten. Wij horen graag wat al jouw wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.

Trouwpakken in Amsterdam kopen

Voordat je langs komt in de winkel om daadwerkelijk je trouwpak op te meten is het verstandig goed te oriënteren. Dit kan door middel van onze social mediakanalen zoals Pinterest en Instagram. Door goed voorbereid op een afspraak te komen is het gemakkelijker een keuze te maken uit de ruime mogelijkheden. Naast de stof kun je ook de afwerking zelf bepalen. Het trouwpak kan nog gepersonaliseerd worden door de trouwdatum of jullie namen erin te borduren. 

Bijpassende service bij een trouwpak in Amsterdam

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is in een pak te trouwen waar je je comfortabel in voelt. Bij Michael & Giso kun je de service verwachten die bij echt maatwerk hoort. Niet alleen voor en tijdens de afspraken staan we voor je klaar. Is het pak nog niet helemaal naar wens? Wij passen het voor je aan! Voor meer informatie over onze werkwijze, neem gerust contact met ons op! We adviseren je graag in de keuze voor het pak van je leven.

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.

STORE AMSTERDAM


Michael & Giso
Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
Nederland
31203080081

STORE BREDA


Michael & Giso
Veemarktstraat 36
Breda 4811ZG
Nederland
31765138860

Michael & Giso - Breda 9.7 uit 103 ervaringen