Geruit trouwpak op maat

Richard Evers

“Ik ben Richard Evers, 44 jaar, vader van Lars & Nienke, en woonachtig in Oosterhout. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij een arbodienst en begeleid ik mensen die zijn uitgevallen voor hun werk terug naar de werkvloer. In mijn vrije tijd geniet ik van het buitenleven en ben ik graag bezig met sport waaronder hardlopen, fietsen en soms een potje tennis. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief in het bestuur van VVN. En uiteraard breng ik veel tijd door met mijn gezin.”

Hoe kijk je op jullie huwelijksdag terug?

Wij kijken terug op een mooie dag. Uiteindelijk is het vanwege Covid-19 wel totaal anders gelopen dan gepland… 23 maart, de originele datum, zijn we uiteindelijk alleen voor de gemeente getrouwd in Zundert met alleen de 2 getuigen erbij. Het was erg vroeg tijdens de eerste lockdown,  en Lars & Nienke mochten alleen vanaf de gang in het gemeentehuis meekijken via een Skype-verbinding. Het voelt heel fijn dat we die dag toch nog konden trouwen, maar jammer dat op het moment verder geen extra gasten aanwezig mochten zijn. ’s Avonds hebben we in Hotel Nassau overnacht. Hier mochten we genieten van een verrassingsdiner in een privé-kamer.

bruidegom in tweedelig maatpak
trouwpak met datum trouwdag binnenvoering

Welke wijziging hebben jullie moeten doorvoeren vanwege Covid-19?

Het is een bijzonder stressvolle periode geweest waarbij we bij elke persconferentie in spanning hebben zitten luisteren wat het voor ons trouwen zou gaan betekenen. Stapje bij stapje zagen we ons huwelijksdag steeds meer afbrokkelen en moesten we continu de plannen bijstellen. We hebben de hele bruiloft uiteindelijk verplaatst naar 27 september 2020. Gelukkig kon hier iedereen aanwezig zijn, zowel alle leveranciers als de gasten. We kijken terug op een fantastische dag die precies is gelopen zoals we wilden. Onze huwelijksreis zou, direct na 23 maart, naar New York gaan. Ook die reis is natuurlijk niet doorgegaan. We hopen die alsnog een keer te mogen maken. 

"Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep voelde ik me thuis."

Wat heeft je er toe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten?

Wij zijn via Instagram en een tip van onze fotograaf Patricia bij Michael & Giso uitgekomen. Al meteen was er een klik en het voelde ongedwongen; vertrouwd. Dat is voor mij heel belangrijk. 

jawoord ceremonie
ja woord geven met ring

Wanneer ben je begonnen met het oriënteren op je trouwpak?

Ruim een half jaar van tevoren te zijn we ons gaan oriënteren.

wit shirt op maat

Tailor's Note - Bob Kiewied

“Een mooi voorbeeld van een trouwpak waarbij het lijnenspel van het patroon in jouw voordeel kan worden gebruikt.”

Had je van tevoren al een idee hoe jouw trouwpak eruit moest komen te zien?

Niet echt, al had ik wel een voorkeur voor de kleur.

taart eten op bruiloft
trouwpak met corsage

Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast?

Absoluut. Zeker omdat ik het altijd lastig vind om een beeld te krijgen van hoe iets in zijn totaliteit eruit ziet als het nog gemaakt moet worden. Ik zag hoe een kleine verandering van een centimeter een groot effect heeft op het totaalplaatje.

"Er is precies aangevoeld op welke manier ik het beste geholpen kon worden."

Hoe waren de reacties op je trouwpak tijdens jullie huwelijksdag?

Zeer positief. Uiteenlopend van stoer, modern, robuust, past bij mij als persoon. Echt iedereen was volgens mij aangenaam verrast.

blauw ruit trouwpak met chamagne das

Hoe zou je Michael & Giso beschrijven?

Daar kan ik heel kort over zijn. Jullie hebben mij geweldig begeleid in het hele proces. Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep voelde ik me thuis. In een huiselijke sfeer, met en kop koffie, op je gemak wat gaan brainstromen en uitproberen. Het is mij erg goed bevallen. Jullie hebben precies aangevoeld op welke manier jullie mij het beste konden helpen en benaderen.

 Fotografie: Patricia Fotografeert