Jacquet bruiloft, Koningsblauw Jacquet

Nardo & Shelby

“Mijn naam is Nardo Veldhuijzen. Ik woon in Breda en heb 3 kids. Mijn vrouw Shelby en ik zijn in 2005 begonnen met een zorgbedrijf. Hier geef ik nog steeds leiding aan.”

De bruiloft was geheim voor jullie gasten, hoe ben je op dit idee gekomen?

“Ach, we hebben wel meer van die gekke ideeën en gedachten. Shelby is jarig op 31 januari en op 31 januari 2019 werd zij 34. Het jaar daarop zou zij dus 35 worden. Toen wij 30 werden hebben we samen een feest gegeven op haar verjaardag (ik werd zelf in augustus voor haar verjaardag 30 of 35). Tijdens het etentje met zijn tweeën op 31 januari 2019 begonnen we te bedenken wat we zouden doen met ons 35-jarig lustrum in 2020. “We kunnen ook stiekem gaan trouwen” aldus Shelby. En voila, daar was het idee ontstaan.”

Formeel trouwen, Modern blacktie huwelijk, Jacquet
Bohemian outfit zoon, kinderbretels, Overhemd op maat voor kinderen

Je hebt zelf een ruimte gecreëerd op landgoed wolfslaar, een enorme operatie, wie heeft je hierbij geholpen en hoe heb je dit geheim kunnen houden?

“Geheim houden was niet heel moeilijk. In de uitnodiging moest iedereen verzamelen bij Kinopolis voor een film, dus niemand keek ook maar met een schuin oog naar Wolfslaar. De partijen die dit mogelijk hebben gemaakt zijn Oog en Lust, First impression en Intertent. En dat alles onder de bezielende leiding van Remco Witberg en zijn team. ”

“Ik heb eigenlijk niet eens verder gekeken dan Michael en Giso.”

Nu de bruiloft achter de rug is, hoe kijken jullie op deze dag terug?

“Man, man, man… Niet te beschrijven. Dit gaan we nooit meer zo doen, al is het alleen al om wat het gekost heeft. Maar mooier dan dit kan niet.”

Groene bruiloft, groene aankleding

Wat vond je het mooiste en meest memorabele moment op de bruiloft?

“Dat zijn er zoveel. Een aantal hoogtepunten zijn de entree, waar we iedereen voor het eerst zagen. De kinderen die tekende voor ons huwelijk. De ceremonie onder leiding van Dirk Zeelenberg. Het diner de volgende dag met onze 30 meest intieme familie en vrienden, de avonden feestvieren in hotel Nassau, etc. etc. etc.”

Jullie zijn bij landgoed wolfslaar getrouwd, kun je wat meer vertellen over de samenwerking met locatie?

“De samewerking met de locatie was goed. Aan de voorkant was het nog een beetje aftasten, maar toen Remco eenmaal met de bedrijfsleider in contact was liep alles geweldig.”

Mao boord, portret foto, Maatjasje met Peak lapels

Tailor's Note - Bob Kiewied

“Nardo is een frequent pakken drager en staat altijd open voor inspiratie. De zoektocht naar zijn trouwpak maakte dat proces lastiger omdat hij al zoveel pakken in verschillende tinten, patronen en stijlen heeft’. Zijn best-man crew droegen allemaal een smoking, waardoor hij voor het ultieme elegante pak is gegaan namelijk het Jacquet.”

Je was al langer klant bij Michael & Giso, wat was de reden om ook je trouwpak bij ons te laten maken?

“Dat was een no brainer. Ben zelf erg te spreken over zowel Giso, maar in het bijzonder Bob. Hij weet, naar aanleiding van de afgelopen jaren, wat mij staat en wat mij niet staat. Daardoor krijg ik het juiste advies en heb ik eigenlijk niet eens verder gekeken dan Michael en Giso.”

Wist je voor de afspraak al dat je in een jacquet wilde trouwen en hoe ben je tot deze keuze gekomen?

“Nee, zeker niet. Eerst wilde ik het juist niet, maar ik wilde wel wat aparts. Omdat ik al veel pakken heb en die dagelijks draag, was het zoeken. Uiteindelijk zijn we samen met Bob uitgekomen op een jacquet, maar dan wel een sportievere variant. Een variant die de klasse heeft die een jacquet uitstraalt, maar niet het oubollige.”

Blauw 3 delig Jacquet op maat, Staalblauw jacquet, Peak lapels

Je zoontje heeft ook een outfit van Michael & Giso gedragen tijdens de bruiloft, kun je wat meer vertellen over zijn outfit en hoe is dit ontvangen door je gasten?

“De gasten vonden hem prachtig, en dat was hij ook. We wilden vooral dat hij er ook op en top uit zou zien, maar niet te gestyled. Door het aan te laten sluiten op mijn outfit, maar dan op een manier waarop het voor een kleintje van 6 staat, hebben we een goeie combinatie weten te vinden tussen dezelfde kleuren, maar wel een sportieve aankleding van mijn zoon.”

“Dat was geweldig! Heel bijzonder om zo samen naar de bruiloft toe te leven.”

Je hebt ook je best-mans laten aankleden door Michael & Giso, hoe was het om dit samen met elkaar te doen?

“Dat was geweldig! Heel bijzonder om zo samen naar de bruiloft toe te leven. Met elkaar passen, uren lang. Bitterbal, biertje erbij en veel gezelligheid. Om uiteindelijk op de dag zelf met elkaar bij M&G te fitten en vanuit daar het grote avontuur te laten starten. De gezelligheid en de samenwerking met de shop was hier perfect in.”

Op weg naar de bruiloft, Vader en zoon trouwpak, outfit zoon, trouwpak zoon
Off white 3 delig jacquet, Off white das, peak lapels

Wat zou je toekomstige bruidegommen nog willen adviseren met betrekking tot het pak?

“Zoek de samenwerking met een tailor die je snapt. Je kan, als je niet dagelijks met bruidsmode bezig bent, niet 100% begrijpen hoe je er uit moet zien. In combinatie met iemand die jou snapt én snapt wat trouwen is, kom je tot een geweldige outfit. Daarnaast zou ik, mits het budget er is, zeker aanraden om je best men te verrassen met een outfit. Dat maakt het écht af.”

Hoe zou jij Michael & Giso in drie woorden omschrijven?

“Kwaliteit, gastvrij en meedenkend.”

Fotograaf: Underneath the Appletree