Mark Leene

“Ik ben Mark Leene, 35 jaar en ik ben regisseur van documentaires en televisieprogramma’s. De focus ligt met name op de wat grotere projecten voor verschillende streamers. Daarnaast ben ik trotse vader van onze twee dochters.”

Kun je wat meer vertellen over de voorbereidingen naar het huwelijk toe? 

In 2016 vroeg ik mijn vrouw al ten huwelijk. Destijds hadden we één kind. Met nog een tweede erbij, en een verbouwing van ons huis, werd de bruiloft op de lange baan geschoven. En dat was eigenlijk een geluk want wilden graag dat onze kinderen er een actieve herinnering aan over zouden houden. Zodoende zijn we in 2022 getrouwd. De voorbereidingen naar de grote dag zijn eigenlijk heel soepel verlopen. We hadden echt een duidelijk beeld van wat we wilden.”

Jullie zijn in de Toscane getrouwd, waarom is het deze locatie geworden? 

Ik wilde Adinda op het terras van Borgo Petrognano ten huwelijk vragen in 2016.  Ik hoorde op het allerlaatste moment dat dat niet door kon gaan in verband met een een last minute boeking. Ze hebben me toen doorverwezen naar een wijngaard iets verderop met een prachtige Airbnb eraan vast. We zijn toen halsoverkop daar naartoe gereden en ik heb Adinda daar ook ten huwelijk gevraagd. Toch bleef de eerste locatie altijd op mijn netvlies. Uiteindelijk hebben we de wijnboer gevraagd om de wijnen te leveren op de bruiloft. Zo was de cirkel rond. En ja, waarom Italië? Bucketlistje 😉 “

"De mate van detail en service die ze bij Michael & Giso hanteren is met geen enkele andere winkel te vergelijken. Dus daar hoefde ik niet lang over na te denken."

Hoe was het om een bruiloft in het buitenland te organiseren? 

“We komen beiden uit een creatieve branche en onze dagelijkse werkzaamheden zijn te vergelijken met het organiseren van events. We haalden er zelfs energie uit om alles tot in de puntjes voor te bereiden.”

Wanneer en hoe ben je begonnen met het oriënteren op je trouwpak?

“Een van mijn beste vrienden is jaren geleden getrouwd en heeft toen op mijn aanraden bij jullie een trouwpak gekocht. Michael & Giso was voor ons destijds al een ongelofelijke match. De mate van detail en service die ze hanteren is met geen enkele andere winkel te vergelijken. Dus daar hoefde ik niet lang over na te denken.”

Tailor's Note - Michael Oei

“Mark was al vaker bij mij in de winkel geweest, maar deze keer voor zijn trouwpak was natuurlijk extra bijzonder. Hij was op zoek naar iets klassieks, een navy smoking paste perfect bij die wens. Ieder detail hebben we uitgebreid doorgesproken, en dat was ook nog eens heel gezellig!”

Hoe ben je bij Michael & Giso terecht gekomen en wat gaf de doorslag om je eigen trouwpak hier ook samen te stellen?

“Ik had via via gehoord dat Michael & Giso de moeite waard was om een bezoekje aan te brengen. Dat was een hele goede beslissing. Eerst is een goede vriend van mij, Bart, bij jullie langs geweest voor zijn trouwpak. Nu was het mijn beurt!”

Je wist al vrij snel dat je in een navy smoking wilde trouwen, waar moest jouw trouwpak nog meer aan voldoen?

“Het moest klassiek zijn. Verder heb ik er eerlijk gezegd niet zoveel verstand van, dus ik heb me vooral laten leiden door de feedback van mensen om mij heen.”

"Het is zo belangrijk dat je juist bij dit soort aankopen dingen niet overhaast doet en de tijd neemt voor het proces. Dat heeft Michael en Giso wel uitgespeeld!"

Wat was je eerste reactie toen je de smoking voor het eerst aantrok? 

“Ik vond het pak en de algehele look echt meteen fantastisch mooi!”

Wat typeert Michael & Giso volgens jou?

“De subtiele en comfortabele service die aanvoelt als thuiskomen. Het is zo belangrijk dat je juist bij dit soort aankopen dingen niet overhaast doet en de tijd neemt voor het proces. Dat heeft Michael en Giso wel uitgespeeld!”

 Fotografie: Milan Goldbach & Ruben Duipmans