mark duppen smoking maatwerk trouwpak klassiek | Michael & Giso

Mark & Daphne

“Ik ben Mark Duppen en in het dagelijks leven zit ik tussen de paddenstoelen als commercieel manager van Limax. Dit is een AGF familiebedrijf in het noorden van Limburg.”

Waar zijn jullie getrouwd, en hoe zag deze bijzondere dag eruit?

“We zijn getrouwd op de prachtige locatie Huis de Voorst in Eefde. Mijn vrouw en ik sliepen apart en zijn ook apart naar de locatie gereden om ons voor te bereiden. Toen alle gasten in de prachtige tuin plaats hadden genomen, liep ik samen met mijn moeder naar voren. Daarna volgden mijn vrouw met haar ouders, dit was ook de eerste keer dat ik haar in haar jurk zag. Ze zag er echt prachtig uit!”

trouwen huwelijk klassiek chateau smoking trouwpak michael giso | Michael & Giso

“Na een borrel in de zon, hebben we uitgebreid gedineerd in één van de zalen waar we enorm verrast werden met een geweldig live optreden van Douwe Bob! Aan het begin van de avond brak het moment van de eerste dans aan. Die ging gelukkig goed! We hebben er daarna, samen met de Zweedse band Janes Bomb en alle gasten, een geweldige avond en nacht van hebben gemaakt.”

"Het pak sloot echt naadloos aan op de setting van de bruiloft."

Hoe zijn jullie omgegaan met corona tijdens jullie bruiloft, en de voorbereiding hiervan?

“Het was ongelofelijk spannend om in corona tijd onze bruiloft te organiseren, we hadden enorm geluk dat juist in het weekend van onze bruiloft de meeste maatregelen waren opgeheven. We konden dus vrij bewegen en feesten.”

teckel huwelijk smoking klassiek bruid trouwjurk | Michael & Giso
details zakhorloge watch smoking trouwpak blauw | Michael & Giso

Wat heeft je ertoe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten?

“Onze fotograaf Carola Doornbos had ons getipt over Michael & Giso. Nadat ik bij een aantal algemene herenwinkels was geweest, was het voor mij duidelijk dat confectie het niet ging worden. Ik wilde iets bijzonders, maar ook iets stijlvols. Bij binnenkomst in de Michael & Giso boutique wist ik gelijk dat dit de zaak was waar ik moest zijn!”

maatpak met stropdas

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

“Bij deze ultieme klassieke locatie hoorde natuurlijk een écht klassiek pak. De keuze voor een smoking was daarom snel gemaakt, maar deze hebben we wel een unieke twist gegeven. Met name de blauwe stof, het double breasted vest en de dubbele shawl revers maken deze smoking zo uniek.”

Wie had je meegenomen tijdens de afspraak, en waarom?

“Ik heb mijn moeder en mijn verloofde (nu mijn vrouw natuurlijk!) meegenomen omdat zij enorm belangrijk voor mij zijn. Ik wilde dit bijzondere moment graag met ze delen. In verband met de maatregelen kon ik helaas geen andere mensen betrekken in het proces.”

Had je voorafgaand al ervaring met maatwerk? Waarom heb je gekozen voor een trouwpak op maat?

“Ik had voor mijn trouwpak nog geen ervaring met maatwerk. Voor mijn trouwpak wilde ik het echt goed doen en dus ook iets vinden wat echt bij mij past. Ik ben vrij ijdel en kleed me daarom graag goed op mijn manier. Conventionele regels negeer ik, als het me maar goed staat.”

groom parfum bruidegom voorbereiding trouwdag | Michael & Giso
klassiek huwelijk smoking trouwjurk loafers | Michael & Giso

Wat heeft je het meest verrast tijdens de afspraak?

“Ik was heel verrast over het meedenken van de tailor over mijn trouwpak. Hij kwam met creatieve ideeën waardoor het uiteindelijk echt een bijzonder pak is geworden.”

"Bij binnenkomst in de Michael & Giso boutique wist ik gelijk dat dit de zaak was waar ik moest zijn!"

In hoeverre vind je dat de outfit aansluit op de setting van de bruiloft?

“Het pak sloot echt naadloos aan op de setting van de bruiloft. Huis de Voorst is een locatie met klasse, en mijn outfit paste daar ook echt helemaal bij.”

huwelijk tuin trouwceremonie jawoord klassiek | Michael & Giso

Wat is je advies naar toekomstige bruidegoms tijdens hun zoektocht naar een trouwpak?

“Mijn advies is om zeker voor maatwerk te kiezen als het gaat om je bruiloft. Kies bovendien iets wat echt bij je past, durf Michael & Giso mee te nemen in deze persoonlijke dag om ze zo optimaal mogelijk mee te laten denken. De foto’s en video’s blijven je leven bij dus daar wil je echt op je best op staan.”

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Creatief, stijlvol, hoge kwaliteit en kennis van zaken!”

 Fotografie: Carola Doornbos