bijzonder trouwpak rood burned orange joram bruiloft bruidegom trouwkostuum double breasted | Michael & Giso

Joram & Pauline

“Ik ben Joram en ik ben 28 jaar. Ik werk als presentator voor de EO en NPO Radio 1. Ik woon in Amersfoort en ik ben in juli 2022 getrouwd met Pauline.”

Je bent afgelopen juli in Italië getrouwd, kun je ons meenemen op jullie bruiloft? 

“We hebben een intiem feest gevierd met onze favoriete mensen op een prachtige locatie in Umbrië.  Het was een driedaags feest met op dag 1 een poolparty en diner aan een lange italiaanse tafel. Op dag 2 een picknick, ceremony, pizzaparty en feest. op dag 3 een gezamenlijk ontbijt en daarna ging iedereen er weer vandoor!”

wedding italie meerdaags eten catering | Michael & Giso
poolparty meerdaagse bruiloft italie | Michael & Giso

Hoe hebben jullie het ervaren om een bruiloft in het buitenland te organiseren? 

“We hebben alles zelf gedaan, behalve op de dagen zelf, toen was een vriend van ons ceremoniemeester. Pauline (mijn vrouw) en ik hebben allebei ervaring in het organiseren van events en dus vonden we het leuk om alles zelf te organiseren. Al die avonden voorbereiden waren echt onderdeel van het feest!”

"Ik kwam jullie via Instagram tegen en ik had eigenlijk meteen een goed gevoel."

Wat vond je het meest bijzondere moment op de bruiloft? 

Het diner op de eerste avond was echt magisch. Ondergaande zon, italiaanse playlist aan, veel te veel wijn. Mooie speeches. Echt een droom.”

diner wedding bruiloft sfeervol meerdaagse wedding buitenland | Michael & Giso
double breasted bijzonder trouwpak tweedelig rood | Michael & Giso

Wanneer en hoe ben je begonnen met het oriënteren voor je trouwpak?

“Ik ben ongeveer 7 maanden van te voren op Instagram rond gaan kijken voor inspiratie. Ik had al wel een idee van wat ik wilde qua stijl en kleuren. Dus toen ik voor het eerst naar Michael & Giso ging, had ik al een aardige selectie aan foto’s meegenomen.”

michael oei | Michael & Giso

Tailor's Note - Michaël Oei

“Joram zijn trouwpak is overduidelijk anders dan anders, en dat paste precies bij zijn stijl en wensen. Een casual en zomerse stof, opvallende kleur en informele stijldetails. Als je het mij vraagt een ultiem modieus trouwpak in een waanzinnige setting!”

Je was op zoek naar een bijzonder trouwpak, hoe ben je hiervoor bij Michael & Giso terecht gekomen? 

“Ik kwam jullie via Instagram tegen en ik had eigenlijk meteen een goed gevoel. Ik weet niet zo goed waarom. Maar wat ik zag, zorgde ervoor dat ik dacht; zij kunnen mijn trouwpak maken!”

"Onze gasten hadden allerlei ideeën over de kleur van mijn pak, maar niemand had deze kleur geraden."

Je had al een goed beeld van de stijl van je trouwpak, hoe ben je uiteindelijk toch tot deze kleur stof en stijldetails gekomen? 

“Ik wist dat ik een wat bijzondere fit wilde. Een soort jaren 80 vibe, niet zo getailleerd maar alles wijd. Dus daar waren we snel uit. Ik twijfelde tussen een paar kleuren en Michael overtuigde me, na het zien van een aantal foto’s van de locatie, om voor deze kleur te gaan. Deze matchte goed met de sfeer van de locatie.”

ceremonie jawoord italie buitenland bruiloft | Michael & Giso
bruid bruidegom trouwpak trouwjurk | Michael & Giso

Wat vond je ervan om vanaf een leeg canvas je eigen pak te mogen vormgeven en hoe heeft de Michael je daarin ondersteund? 

“Ja, dat is echt een feest. je kunt alles kiezen en dat maakt het ook lastig. Ik vond het fijn dat Michael duidelijk aangaf wat hij zelf zou doen, wanneer ik daar om vroeg uiteraard. Dat gaf richting en zorgde ervoor dat we er best wel snel uit waren.”

Hoe waren de reacties van je vrouw en de gasten op jouw trouwpak? 

“Ik had mijn vrouw meegenomen naar de eerste afspraak, dus ze had de kleur al gezien. Ik vond het een fijn idee dat zij het al wel een beetje gezien had. Maar ze zag het gehele pak pas op de dag zelf. Ze vond het prachtig! En de gasten ook. Het is een vrij uniek pak; geen das of strik en een fantastisch mooi overhemd met een bijzondere boord. Dat hadden de meesten nog nooit gezien. Mensen hadden bovendien allerlei ideeën over de kleur, maar niemand had deze kleur geraden.”

ceremonie jawoord trouwjurk trouwpak bruiloft wedding | Michael & Giso
bruid bruidegom trouwpak trouwjurk wedding bruiloft | Michael & Giso

Hoe heb je het proces bij Michael & Giso ervaren?

Fijn! We hebben het heel snel gefixt. We waren er snel uit en dat kwam door de fijne begeleiding van Michael.”

trouwkostuum rood burned orange double breasted joram | Michael & Giso

Welk advies heb jij voor toekomstige bruidegoms

“Dit zeggen heel veel mannen, maar het is echt zo: kies iets wat je normaal niet zou kiezen! Draag juist nu een pak dat je normaal nooit zou dragen. Dit is DE kans om echt even uit te pakken.”

 Fotografie: Storybook Weddings