gijs groen trouwpak driedelig wedding bruidegom e1660894354337 | Michael & Giso

Gijs & Sharon

“Ik ben Gijs Hoondert en ik ben 32 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als e-commerce consultant bij XSARUS, een grote e-commerce partij. Wij bouwen e-commerce platforms, product informatie management systemen, ordermanagement systemen en ondersteunen klanten bij hun digital marketing. Naast mijn werk speel ik graag een potje tennis, houd ik van borrelen, eten en stappen met mijn (inmiddels) vrouw en vrienden, wandelen met onze hond Geusje en zoek ik elk jaar een keer de sneeuw op om te snowboarden!”

Jullie zijn 28 mei 2022 getrouwd, kun je ons meenemen op deze bijzondere dag? 

“Onze trouwdag was op alle vlakken perfect; als we het opnieuw zouden doen, dan zouden we niets veranderen. Wij hebben met grote zorg het dag- en avondprogramma samengesteld. Ik heb mijn vrouw opgehaald in een prachtige oude Land Rover Defender. De ceremonie werd begeleid door Babs Benny, een excentrieke babs die er echt een feestje van heeft gemaakt. Wij hebben sinds drie jaar een hond waar wij veel mee op pad gaan, dit heeft uiteindelijk geleid tot een uit de hand gelopen Instagramaccount en online hondenboutique (www.neusjevangeusje.nl); dus de ringendrager laat zich al raden! Na het ja-woord hebben we met een taartentafel in de tuin en met borrels en cocktails ons huwelijk in de middag gevierd. Met een heerlijk drie-gangen shared dining hebben we met alle daggasten getafeld en ‘s avonds hebben we bij restaurant Barlucca een knalfeest gehad met een coverband die veel pop-muziek van nu speelt: Coverband Noah. Uiteindelijk zijn we met een groot gedeelte van de gasten (rond de 30 man) blijven slapen bij een hotel in Breda en hebben we de volgende ochtend met een mega kater met zijn allen ontbeten (echt een aanrader)!”

groen trouwpak driedelig e1660894368649 | Michael & Giso
gijs bruidegom bruiloft trouwjurk huwelijksdag e1660894380204 | Michael & Giso

"Het leek mij echt een leuke ervaring om samen met een echte specialist een maatpak samen te stellen."

Jullie zijn in Rijsbergen, de Hazelhof getrouwd, waarom is het deze locatie geworden?

“Wij waren opzoek naar een locatie die zowel binnen als buiten prachtig is. We hebben twee locaties bezocht, de eerste was De Hazelhof in combinatie met Heerlijk en Hecht, de tweede locatie hebben we wel bezocht, maar stiekem wisten we direct al dat de Hazelhof het helemaal was! De tuin bij de Hazelhof bestaat uit meerdere stijlen en is prachtig; kleurrijk, groen en er is altijd wel een gedeelte van de tuin in bloei. Natuurlijk hoopte we op perfect zonnig en droog weer, maar ook als het zou regenen konden wij bij de Hazelhof in een mooie, groene, lichte en botanische binnenlocatie trouwen. Uiteindelijk hadden we prachtig droog, zonnig weer, rond de 20 graden en zijn we binnen getrouwd en hebben we vrijwel heel de dag buiten voortgezet. 

Het team van Heerlijk & Hecht in combinatie met de locatie Hazelhof is echt geweldig. Zij hebben ons echt van a-tot-z ontzorgd. Van de taart en de bloemen tot aan de dagplanning en het diner! Dankzij hen hebben wij onszelf over veel zaken en details geen zorgen hoeven maken. Zij kennen de Hazelhof en de aankleding hiervan door-en-door, dus weten als geen ander hoe je het feestelijk aankleedt.”

trouwoutfit groen driedelig maatpak e1660894568387 | Michael & Giso

Hoe ben je bij Michael & Giso terecht gekomen voor je trouwpak?

“Ik kende Michael & Giso omdat ik er wel eens voorbij liep in de Veemarktstraat in Breda. Aanvankelijk dacht ik dat er alleen maatshirts werden gemaakt, maar toen ik ging oriënteren voor een trouwpak kwam ik al snel via tips van anderen en Google bij Michael & Giso uit.”

s note rolf giso trouwpak groom bruidegom e1660893906328 | Michael & Giso

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

“Voor Gijs heb ik een groen driedelig pak samengesteld dat perfect bij de bruiloft paste. Het pied-de-poule patroon in het vest, maakt dit pak extra bijzonder en ook een beetje klassiek. De persoonlijke details zorgde voor die unieke lading die ieder trouwpak verdient.”

Je hebt vroeger zelf in een pakkenwinkel gewerkt, op welke manier heeft dit invloed gehad op de keuzes voor je trouwpak?

“Doordat ik tijdens mijn studie ruim 6 jaar bij een herenmode zaak heb gewerkt, die naast casual- en zakelijke kleding ook trouwkleding verkocht, ken ik het pakken verkoop- en vermaak verhaal wel. Het leek mij echt een leuke ervaring om samen met een echte specialist een maatpak samen te stellen; speciaal voor mij gemaakt en helemaal perfect qua pasvorm en stijl. Ik denk dat het vooral invloed heeft gehad op dat ik niet iets standaards wilde hebben: geen blauw of grijstinten. Ik wilde niet zakelijk gekleed.”

Je gaf bij de eerste afspraak aan dat je geen ‘standaard’ pak wilde, had je toen al duidelijk voor ogen hoe jouw trouwpak er wel uit moest komen te zien? 

“Nee, ik had werkelijk waar nog geen idee waarin ik mezelf dan wel zag trouwen. Het enige wat ik wist was de kleur groen. Echter, mijn vader, zijn vrouw en mijn schoonmoeder vonden dit een gekke kleur vonden en moesten hier erg aan wennen.” 

ringendrager wedding inspiratie grote dag jawoord e1660894390897 | Michael & Giso
trouwen hond driedelig trouwpak groen e1660894409350 | Michael & Giso

Je bent in een groen gemêleerd driedelig pak getrouwd met een contrasterend vest, hoe ben je uiteindelijk tot deze keuze gekomen? 

“Het uitzoeken van de perfecte stof voor mijn pak vond ik moeilijker dan ik dacht. Gelukkig kon Rolf-Giso mij goed adviseren en heeft hij mij tijdens dit proces stap voor stap aan de juiste kleur groen en type stof geholpen.”

Hoe waren de reacties op je trouwpak tijdens jullie huwelijksdag?

“Héél positief, het zat ook perfect aangesloten! Mijn vrouw vond het echt prachtig en had stiekem gehoopt op groen, haar jurk sloot qua stijl ook perfect aan bij mijn pak. Bovendien heb ik van de gasten op onze bruiloft veel complimenten gehad, zelfs achteraf nog van mensen die de foto’s zagen.”

"Onder het genot van een cappuccino, biertje en bubbels hebben we stap voor stap toegewerkt naar mijn trouwpak."

initialen overhemd trouwpak groen e1660894578506 | Michael & Giso

Hoe zou jij Michael & Giso omschrijven? 

“Ik heb de boutique in Breda en de begeleiding door Rolf-Gifo als heel prettig ervaren. Het hele traject van in totaal 4 afspraken voelde ongedwongen aan, dit alles onder het genot van een cappuccino, biertje en bubbels hebben we stap voor stap toegewerkt naar mijn trouwpak.”

Welke tip wil jij aan toekomstige bruidegoms meegeven als het gaat om de zoektocht naar hun trouwpak?

“Neem niet teveel mensen mee, met teveel meningen ga je er niet uitkomen. Zorg dat je jezelf prettig voelt in je pak en laat jezelf niet gek maken door allerlei verschillende zaken af te gaan.”

 Fotografie: Demi’s Design