trouwpak groen in de natuur

Eric & Noor

“Mijn naam is Eric op ’t Hoog, 29 jaar en woonachtig in Moergestel. Ik ben werkzaam als Supply Chain Project Manager met focus op re-use bij ASML. Naast mijn werk geniet ik graag van een hapje en een drankje met mijn vrouw en / of vrienden. Daarnaast ben ik fanatiek sporter en zit ik graag op de fiets, dit kan de racefiets of mountainbike zijn.”

Jullie zijn in afgelopen zomer getrouwd, hoe kijk je op deze dag terug? 

“We zijn getrouwd in de tuin van mijn schoonouders. Hier hebben we een stijlvolle tent laten plaatsen voor de borrels, het diner en het ontbijt de volgende ochtend. Voor de ceremonie hebben we gebruik gemaakt van de grote vijver van de buurman, wat een unieke plek is. Daarnaast hebben we een geweldige aankleding gehad door gebruik te maken van de faciliteiten van Habbevents. Dit alles maakte dat de dag volledig klopte, in onze eigen omgeving, met een ongedwongen en ontspannen sfeer en alle mensen die wij liefhebben.”

bruiloft aan het meer
donkergroen maatpak

Hoe heb je de voorbereidingen naar de huwelijksdag toe ervaren?

“Helaas hebben we op het laatste moment (4 dagen van te voren) enkele wijzigingen aan het programma moeten doorvoeren vanwege de Covid-19 ontwikkelingen. Desondanks, waren wij ervan overtuigd dat, ondanks de Covid-19 en gezien de grote buitenruimte die wij tot onze beschikking hadden, we er een fantastische dag van konden maken! Het was erg speciaal om samen de dag van ons leven te plannen. Ook het uitzoeken van de trouwjurk en het trouwpak waarbij de partner uiteraard niet betrokken werd, maakte de voorbereidingen bijzonder. We wilden graag een niet te strak geplande trouwdag om ruimte laten voor spontaniteit. En dat hebben we geweten; buiten ons om was er onder andere tweemaal live muziek op onze dag geregeld.”

“De mogelijkheden zijn echt eindeloos, maar het uitgebreide advies waarbij je als klant echt wordt begrepen heeft voor mij de doorslag gegeven.”

Wat heeft je ertoe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten?

“De stijl van de pakken en de hoge kwaliteit spreken me erg aan, dit was wat me als eerste opviel tijdens het oriënteren op verschillende websites. De mogelijkheden zijn echt eindeloos, maar het uitgebreide advies waarbij je als klant echt wordt begrepen heeft voor mij de doorslag gegeven. Michael & Giso kijkt verder dan alleen het pak; er wordt ook uitgebreid gekeken naar de trouwlocatie en type van de bruiloft, maar ook naar onder andere de stijl van de trouwjurk om een perfecte match te creëren.” 

natuur bruiloft met groen pak

Wie heb je meegenomen naar de afspraak bij Michael & Giso en waarom? 

“Mijn tweelingbroer is meegegaan tijdens de eerste afspraak wanneer de stof en het gehele trouwpak wordt uitgekozen. De reden hiervan is dat mijn broer weet welke stijl ik mooi vindt en daardoor goed kon meedenken. Ook was het natuurlijk een erg leuk en bijzonder moment om samen het trouwpak uit te kiezen. Helaas was het niet mogelijk vanwege Covid-19 om mijn ouders hierbij ook aanwezig te laten zijn.”  

Had je voor de afspraak al duidelijk voor ogen in wat voor trouwpak je wilde trouwen?

“Vooraf had ik een selectie gemaakt, maar het was me nog niet volledig duidelijk hoe het trouwpak er exact uit zou moeten gaan zien. Er waren dan ook nog relatief veel verschillen tussen de opties die ik had geselecteerd. Ik was voornamelijk op zoek naar een niet-doorsnee pak, welke goed aansloot bij het type bruiloft en de weersomstandigheden (we zijn in augustus getrouwd, dus het mocht enigszins zomers zijn). Deze topics zijn allemaal teruggekomen in de zeer goede adviezen van Rolf en door met name verschillende kleuren te passen zijn we tot dit trouwpak gekomen.” 

maatpak met stropdas

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

“Een man met gevoel voor detail, verdient een outfit die tot in de details klopt. Zowel in de stof als in de accessoires hebben we weloverwogen keuzes gemaakt die precies bij Eric zijn wensen pasten.”

Vond je het lastig dat je het pak niet gelijk kon zien tijdens de eerste afspraak?

“De lastigste keuze om te maken vond ik de exacte kleur van het trouwpak. Ik wist dat ik niet een erg standaard kleur wilde kiezen. Tijdens het eerste bezoek aan Michael & Giso heb ik relatief veel verschillende pakken uitgeprobeerd. Doordat er toch verschillende pakken op voorraad waren vond ik het, in combinatie met de uitgebreide reeks kleuren stalen, erg leuk om de keuze te maken. In mijn geval was het trouwpak die ik uiteindelijk heb gekozen, gelukkigerwijs wel beschikbaar in de winkel. Typerend voor de goede kennis van zaken van de adviseurs binnen Michael & Giso, is het eerste pak wat ik gepast heb mijn uiteindelijke keuze geworden.”

 Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast?

“Het heeft me zeker positief verrast, ik ben niet al te groot qua lengte maar doordat de pasvorm erg goed was en Rolf me erg goed adviseerde over bepaalde facetten van het pak, was het resultaat erg mooi. Ik stak er figuurlijk toch met kop en schouders bovenuit op de trouwdag, vanwege de mooie en enigszins bijzondere stijl van het trouwpak.”

gele bank in natuur
initialen op mouw shirt

Hoe waren de reactie op je trouwpak op jullie huwelijksdag?

“Ik had niet verwacht zo veel leuke positieve reacties te krijgen op mijn trouwpak. Van de kleur tot de kwaliteit van de stof en afwerking, werkelijk alle aspecten zijn positief benoemd tijdens de huwelijksdag. Ook de persoonlijke tekst in de mouw van de blouse was een leuk detail.”

“Ik had niet verwacht zo veel leuke positieve reacties te krijgen op mijn trouwpak.”

Wat zou jij toekomstige bruidegommen nog willen adviseren? 

“Geniet samen met je partner van alle voorbereidingen en ga voor een dag die het beste bij je past. Laat je uitgebreid adviseren door de vakbekwaamheid van Michael en Giso, in mijn geval was dat Rolf. Ik heb dit als heel erg open en eerlijk ervaren, deze adviezen kunnen eigenlijk blindelings gevolgd worden.”

feest na bruiloft

Hoe zou jij Michael & Giso typeren?

“Eigentijds, specialistisch en zeer bekwaam die echt kijken naar wat je als klant wilt. Daarnaast is het een hele relaxte setting waarin alle tijd wordt genomen om tot de keuzes te komen die jouw perfecte (trouw)pak vormen.”

Fotograaf: Judith Tielemans