Cool bruidspaar

Dirk & Anne Sophie

“Ik ben Dirk van Oyen, 32 jaar en woonachtig in Utrecht. In het dagelijks leven werk ik als Manager Sales & Marketing bij PinkRoccade. Naast mijn werk houd ik me vooral bezig met sporten, zoals hardlopen en golfen en ga ik graag een borrel drinken met mijn vrienden in de stad. Hiervoor pendel ik vaak tussen Amsterdam, Utrecht en Breda. Ook ben ik vaak in de keuken te vinden om lekker uitgebreid te koken!”

Jullie zijn in oktober getrouwd, hoe heb je deze dag ervaren?

“Hoe cliché het ook klinkt, maar voor zowel voor mijn vrouw Anne Sophie als mijzelf was dit de mooiste dag van ons leven. Zo mooi om deze dag vol liefde met je beste vrienden en familie te vieren.”

Ceremonie in kerk
Verliefd bruidspaar

Wanneer en hoe ben je begonnen met het oriënteren op je trouwpak?

“Begin april begon ik mezelf te oriënteren naar een trouwpak.  Ik had een aantal winkels in gedachten, maar doordat mijn vader eerder een maatpak had gekocht bij Micheal & Giso, en hem dit zeer goed was bevallen, adviseerde hij mij om een afspraak bij jullie te maken.  Vervolgens ben ik op internet en via social media op zoek gegaan naar wat foto’s.”

“Een trouwpak moet comfortabel en getailleerd zitten en tegelijk persoonlijk zijn.”

Je draagt dagelijks pakken, waar moest een trouwpak volgens jou aan voldoen?

“Een trouwpak moet comfortabel en getailleerd zitten en tegelijk persoonlijk zijn. Je moet kunnen zien dat het helemaal op maat is gemaakt! ”

Toespraak Vader van de bruidegom

Wat heeft je ertoe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten?

“Op advies en de goede ervaringen van mijn vader.”

Je hebt er voor gekozen om je vader en broer mee te nemen naar de afspraak en hebben uiteindelijk allemaal een outfit gekocht voor de bruiloft, hoe was het om dit samen te kunnen doen?

“Dit was echt waanzinnig om mee te maken. Op 20 april kwam ik samen met een goede vriend, twee broers (tevens mijn getuigen) en mijn vader om mijn pak aan te laten meten. Ik zag dit als uitje en als begin van mijn huwelijksvoorbereidingen. Het was erg leuk dat zij mee konden bepalen in het uitzoeken van de details. Daarnaast was het erg gaaf dat zij ook een pak hebben laten aanmeten die aansloot op mijn trouwpak. Dit allemaal onder het genot van een speciaal biertje zorgde ervoor dat wij zeer persoonlijk en met veel aandacht zijn geholpen.”

Lachende pasfoto

Tailor's Note - Bob

“Dirk wilde een klassiek pak, met een sportieve en moderne pasvorm. Hij voelde zich comfortabel met het dragen van blauw, dit was het uitgangspunt. Toch hebben we gekozen voor een niet te traditioneel glimmend donkerblauw trouwpak. Het is een mooi blauw pak geworden, die hij ook op zijn werk kan dragen. Het lichtere vest zorgt voor een extra dimensie en maakt het geheel wat spannender om naar te kijken.”

Vond je het lastig dat je het pak niet gelijk kon zien tijdens de eerste afspraak?

“Enigszins, maar ik kreeg als snel veel vertrouwen in Bob door zijn advies en kennis.”

Zijn de verwachtingen die jullie vooraf hadden waargemaakt?

“Meer en beter dan verwacht! Ik ben zeer content met mijn trouwpak!”

Euforie na de huwelijksvoltrekking
Verrassing van de getuige

Wat is je advies naar toekomstige bruidegoms tijdens hun zoektocht naar een trouwpak?

“Ga op zoek naar een zaak die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Geef vervolgens duidelijk je smaak aan en laat foto’s zien van wat je mooi vindt. Neem je naasten mee en maak er een dagje van! Tot slot, laat je adviseren door de specialist!”

“Ik zag dit als uitje en als begin van mijn huwelijksvoorbereidingen.”

Wat is je advies naar toekomstige bruidegoms tijdens hun zoektocht naar een trouwpak?

“Ga op zoek naar een zaak die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Geef vervolgens duidelijk je smaak aan en laat foto’s zien van wat je mooi vindt. Neem je naasten mee en maak er een dagje van! Tot slot, laat je adviseren door de specialist!”

Kus van bruidspaar
Huwelijk in het bos

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Zeer persoonlijk, betrokken en professioneel. Daarnaast is Michael & Giso zeer toegankelijk en denken ze echt met je mee.”