bos natuur bruiloft huwelijk trouwpak maatpak bride | Michael & Giso

Bert-Jan & Sharon

“Ik ben Bert-Jan Verburg, 27 jaar en werk als adviseur openbare orde bij de gemeente Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik veel met muziek bezig. Ik speel elektrisch gitaar en mag op veel christelijke evenements spelen en ben onderdeel van Worship Collective NL.

Jullie zijn 1 juli 2021 getrouwd, hoe heb je deze dag ervaren?

“Het was een fantastische dag. We hebben met veel mensen alles tot in de puntjes voorbereid en het resultaat mocht er ook zijn. De sfeer was perfect en door de versoepelingen konden we ook alle gasten uitnodigen. Voor mijn gevoel kon de dag niet beter zijn verlopen.”

trouwpak trouwen in het bos groom trouwjurk | Michael & Giso
loafer schoenen zand detail groom bruidegom | Michael & Giso

Kun je wat meer vertellen over jullie trouwlocatie?

“De trouwlocatie was bij aangenaam bij Mirre. Dit is een prachtige locatie die wordt verhuurd voor vergaderingen, cursussen maar ook veel trouwerijen. Er staat standaard 1 grote tent waardoor ook met wat minder weer het feest goed buiten gevierd kan worden. De verhuurders zijn super aardig en denken heel goed mee over de inrichting van de dag. “

“Het toeleven naar de mooie dag heeft ons veel energie gegeven”

Hoe heb je de voorbereidingen naar de huwelijksdag toe ervaren? 

“Het was hectisch maar ook heel leuk en bijzonder. We zijn tegelijkertijd ook verhuisd en waren bezig met de verbouwing van ons huis, dus het was een drukke periode. Toch was het altijd leuk om met de trouwerij bezig te zijn! Al die leuke details en het toeleven naar de mooie dag heeft ons veel energie gegeven!”

trouwen bos wedding huwelijk trouwpak bruiloft rook jawoord | Michael & Giso

Wat vond je het mooiste en meest memorabele moment op de bruiloft? 

“De kerkdienst vonden wij samen een heel bijzonder moment. We zijn beide gelovig en vonden het super mooi om met een dienst vol muziek dit samen met onze familie en vrienden te beleven. Daarnaast vond ik de eerste ontmoeting heel speciaal. De spanning komt er dan toch even uit en om elkaar dan voor het eerst te zien is heel bijzonder!”

Had je voor de afspraak al duidelijk voor ogen in wat voor trouwpak je wilde trouwen? 

“Ik had wel een idee over hoe het pak er uit moest gaan zien. Ik had via pinterest een moodboard gemaakt en we hadden ook een moodboard van de gehele bruiloft. Daardoor hadden we een goed beeld van de sfeer en de kleuren die daarbij goed zouden passen. Ik wilde geen standaard blauw of groen pak. Een gemêleerd pak vond ik heel gaaf.”

maatpak met stropdas

Tailor's Note - Rolf-Giso Heijkoop

“Bert-Jan is in het dagelijks leven geen pakkendrager, maar had zich met een moodboard goed voorbereid op zijn afspraak met mij. Hij wilde geen standaard pak en vooral de vintage stijl sprak hem aan. Ik heb daarom gekozen voor een opvallend gemêleerde stof. Met deze robuuste look sloot het trouwpak helemaal aan op de setting van de bruiloft en de bosrijke omgeving.”

Wat heeft je ertoe gezet om je trouwpak bij Michael & Giso aan te laten meten? 

“Ik had verschillende sites bezocht, maar deze sprak mij het meeste aan. De mogelijkheid om helemaal vanaf 0 een pak te maken en in elkaar te zetten leek mij ontzettend gaaf!”

Wat heeft je het meest verrast tijdens proces van je trouwpak? 

“De enorme keuze aan stoffen. Daar was ik zo verbaasd over! Ik had wel verwacht dat er wat keuze was, maar zoveel?! Dat maakte het proces ook heel leuk. Om voor je gevoel elke keer een stapje dichterbij het juiste stofje te komen wat ik in gedachten had.”

trouwdag bos natuur bruiloft huwelijk trouwpak maatpak bride | Michael & Giso
bert jan trouwpak natuur bos trouwjurk details handen | Michael & Giso

Hoe waren de reacties op je trouwpak tijdens jullie huwelijksdag? 

“Echt heel positief! Vooral de combinatie van het pak met de jurk was fantastisch! Ook omdat ik geen standaard kleur of stof had gekozen waren veel mensen heel enthousiast.”

"Je kan altijd voor safe gaan, maar soms is het zo verfrissend om nét even wat anders te kiezen!"

Welk advies heb jij voor toekomstige bruidegoms?

“Mijn advies zou zijn: durf te kiezen voor wat goed voelt! Ik heb op een gegeven moment heel erg getwijfeld of ik het aandurfde om mijn keuze te baseren op zo’n klein stukje stof, maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Je kan altijd voor safe gaan, maar soms net even wat anders kiezen wat je zelf echt mooi vind is zo verfrissend!”

huwelijksdag couple bruidspaar huwelijk trouwpak trouwjurk | Michael & Giso
gasten trouwen huwelijk bruidspaar jawoord bruiloftgasten feest | Michael & Giso

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

Als vakkundig, relaxed en ontzettend gaaf! Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. En ik ben dankbaar voor de hulp en expertise die mij in dit proces is geboden! 

Fotograaf: By Jasmin fotografie