The Groom’s Story: Sebastiaan Verschuren

Sebastiaan Verschuren: “Het was ontspannen, liefdevol en feestelijk.”

The Groom’s Story – Het verhaal achter het trouwpak

Sebastiaan Verschuren: “Het was ontspannen, liefdevol en feestelijk.”

The Groom’s Story – Het verhaal achter het trouwpak
Locatie: Paviljoen Puur
Fotograaf: Amanda Drost

“Mijn naam is Sebastiaan Verschuren. In 2016 ben ik gestopt met topzwemmen en nu actief als coach in het zwembad, zowel nationaal als internationaal. Op dit moment ben ik een Master in Sports Management aan het afronden en bezig met nieuwe plannen.”

Had je voor je trouwpak al ervaring met maatwerk?

“Ik had voor mijn trouwpak alleen vermaakte pakken aangehad, dus geen ervaring met een ‘echt’ maatpak. Nu weet ik zeker dat ik niets anders meer wil!”

Kun je jullie huwelijksdag omschrijven?

“De kernwoorden waren ontspannen, liefdevol en feestelijk. Toen we begonnen met plannen wilden we zo min mogelijk clichés langs laten komen. Mijn vrouw is half Spaans dus er zaten wat Spaanse tintjes aan de dag. Churros in plaats van een bruidstaart, cava in plaats van champagne. We begonnen met een fotoshoot in de heide van Laren om vervolgens met de daggasten te eten aan lange tafels. Na het eten kwam de rest van onze gasten, in de schemering hielden we de ceremonie, daarna barstte het feest los tot diep in de nacht.”

“Mijn naam is Sebastiaan Verschuren. In 2016 ben ik gestopt met topzwemmen en nu actief als coach in het zwembad, zowel nationaal als internationaal. Op dit moment een Master in Sports Management aan het afronden en bezig met nieuwe plannen.”

Had je voor je trouwpak al ervaring met maatwerk?

“Ik had voor mijn trouwpak alleen vermaakte pakken aangehad, dus geen ervaring met een ‘echt’ maatpak. Nu weet ik zeker dat ik niets anders meer wil!”

Kun je jullie huwelijksdag omschrijven?

“De kernwoorden waren ontspannen, liefdevol en feestelijk. Toen we begonnen met plannen wilden we zo min mogelijk clichés langs laten komen. Mijn vrouw is half Spaans dus er zaten wat Spaanse tintjes aan de dag. Churros in plaats van een bruidstaart, cava in plaats van champagne. We begonnen met een fotoshoot in de heide van Laren om vervolgens met de daggasten te eten aan lange tafels. Na het eten kwam de rest van onze gasten, in de schemering hielden we de ceremonie, daarna barstte het feest los tot diep in de nacht.”

Trouwpak Inspiratie
Trouwpak accessoires
“Persoonlijke aandacht vind en vond ik erg belangrijk.”

Wanneer en hoe ben je begonnen met het oriënteren op je trouwpak?

“Ongeveer een jaar voor de bruiloft begonnen we een beetje met het plannen ervan, dus we hadden alle tijd. Dat betekende ook dat ik vrij vroeg bij Michael en Giso voor de deur stond: een half jaar van tevoren. Ik wilde geen pak van een grote keten en wilde dat er samen met mij goede keuzes gemaakt gingen worden. Persoonlijke aandacht vind en vond ik erg belangrijk. Toen ik de website en het verhaal van Michael en Giso zag was mijn keuze eigenlijk al gemaakt.”

Waarom heb jij voor een 3-delig trouwpak gekozen?

“Ik had van tevoren al een goed beeld van het pak dat ik wilde hebben, en daar hoorde een gilet gewoon bij.”

Je hebt voor een opvallende strik gekozen, wat was hier de reden voor?

“Het thema van de dag was ontspannen en feestelijk, en ik vond dat ‘de strik’ dat goed samenvatte. Op de uitnodigingen voor de gasten stond ook als enige dresscode dat een strik gewaardeerd werd: bijna al onze gasten droegen een strik. Annelies was erbij tijdens de eerste kennismaking, en ze werd daar meteen enthousiast van. Toen ik mijn pak mocht ophalen had ze een aantal strikken gemaakt, waarvan ik er twee heb gekozen.”

Wanneer en hoe ben je begonnen met het oriënteren op je trouwpak?

“Ongeveer een jaar voor de bruiloft begonnen we een beetje met het plannen ervan, dus we hadden alle tijd. Dat betekende ook dat ik vrij vroeg bij Michael en Giso voor de deur stond: een half jaar van tevoren. Ik wilde geen pak van een grote keten en wilde dat er samen met mij goede keuzes gemaakt gingen worden. Persoonlijke aandacht vind en vond ik erg belangrijk. Toen ik de website en het verhaal van Michael en Giso zag was mijn keuze eigenlijk al gemaakt.”

Waarom heb jij voor een 3-delig trouwpak gekozen?

“Ik had van tevoren al een goed beeld van het pak dat ik wilde hebben, en daar hoorde een gilet gewoon bij.”

Je hebt voor een opvallende strik gekozen, wat was hier de reden voor?

“Het thema van de dag was ontspannen en feestelijk, en ik vond dat ‘de strik’ dat goed samenvatte. Op de uitnodigingen voor de gasten stond ook als enige dresscode dat een strik gewaardeerd werd: bijna al onze gasten droegen een strik. Annelies was erbij tijdens de eerste kennismaking, en ze werd daar meteen enthousiast van. Toen ik mijn pak mocht ophalen had ze een aantal strikken gemaakt, waarvan ik er twee heb gekozen.”

Sebastiaan Verschuren & Michael & Giso
“Voor het eerst aantrekken van een echt maatpak is geweldig.”

Hoe heb je het kiezen van een de stof ervaren?

“Ik was erg blij met de goede tips en feedback van Michael en Annelies. Ik had al een goed beeld van de soort stof en de kleur, maar zonder hen had het pak er toch anders uitgezien. Letterlijk honderden soorten stoffen, knoopjes en stiksels gingen we moeiteloos doorheen.”

Zijn de verwachtingen die je vooraf had waargemaakt?

“Meer dan! Het voor het eerst aantrekken van een echt maatpak is geweldig.”

Wat is je advies naar toekomstige bruidegoms tijdens hun zoektocht naar een trouwpak?

“Twee tips: zoek op internet naar een aantal pakken of kleuren die je mooi vind, en ga daarnaast voor persoonlijke aandacht.”

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Ontspannen en kundig. Naast het goede advies was het ook gewoon erg gezellig om een paar keer koffie te komen drinken bij Michael en een pak samen te stellen.”

Hoe heb je het kiezen van een de stof ervaren?

“Ik was erg blij met de goede tips en feedback van Michael en Annelies. Ik had al een goed beeld van de soort stof en de kleur, maar zonder hen had het pak er toch anders uitgezien. Letterlijk honderden soorten stoffen, knoopjes en stiksels gingen we moeiteloos doorheen.”

Zijn de verwachtingen die je vooraf had waargemaakt?

“Meer dan! Het voor het eerst aantrekken van een echt maatpak is geweldig.”

Wat is je advies naar toekomstige bruidegoms tijdens hun zoektocht naar een trouwpak?

“Twee tips: zoek op internet naar een aantal pakken of kleuren die je mooi vind, en ga daarnaast voor persoonlijke aandacht.”

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Ontspannen en kundig. Naast het goede advies was het ook gewoon erg gezellig om een paar keer koffie te komen drinken bij Michael en een pak samen te stellen.”

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.

Marc Hesselink

Groom Story: Marc Hesselink

"We zijn getrouwd bij de Salon. Een hele mooie intieme plek met veel groen waar we buiten de ceremonie konden houden. Niet echt een standaard huwelijks plek."

Lichtblauw trouwpak

Groom Story: Jeroen Eurlings

‘’De afspraak in Amsterdam was meteen erg persoonlijk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Dit gaf voor mij de doorslag mijn trouwpak hier te laten maken.”

Trouwpak in Arnhem

Groom Story: Changiz Tehrani

“Zeker, ik ben erg tevreden over het pak. Ik heb op de bruiloft zelf veel complimenten gekregen. Zelfs nu krijg ik vaak nog complimenten over het pak.''

STORE AMSTERDAM


Michael & Giso
Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
Nederland
31203080081

STORE BREDA


Michael & Giso
Veemarktstraat 36
Breda 4811ZG
Nederland
31765138860

Michael & Giso - Breda 9.7 uit 122 ervaringen