The Groom’s Story: Mark van der Wegen

Mark: "Ik heb voor een sportief pak gekozen.”

The Groom’s Story – Het verhaal achter het trouwpak

Mark van der Wegen: “Ik heb voor een sportief pak gekozen.”

The Groom’s Story – Het verhaal achter het trouwpak
Locatie: Ulvenhart, Ulvenhout

“Mijn naam is Mark van der Wegen. In het dagelijks leven ben ik docent lichamelijke opvoeding op het Cambreur college in Dongen.
Ik ben niet echt een pakken drager. Door de week loop ik in een trainingspak voor mijn werk en in het weekend draag ik vooral casual kleding. Voor de bruiloft van een vriend heb ik een maatpak bij Michael & Giso gekocht, maar voor mijn bruiloft zocht ik uiteraard iets speciaals.”

Je bent in Ulvenhout getrouwd, heeft dat een reden?

“Wij hebben elkaar leren kennen op Lowlands. Het leek ons leuk om iets in een festival stijl te doen. Het bleek erg lastig om een geschikte locatie daarvoor te vinden. Fleur en ik woonden in Breda op het moment dat we op zoek waren naar een trouwlocatie. In diezelfde tijd lieten we een huis bouwen in Ulvenhout. We zijn ons toen daar gaan oriënteren op een locatie. Uiteindelijk viel ons oog op Landgoed Ulvenhart. Een landgoed met een mooie oude boerderij en bakkerij die we festival-achtig hebben aangekleed.”

Heb je uiteindelijk je outfit afgestemd op de locatie of hadden jullie een themakleur?

“Wij hadden een casual chic bruiloft voor ogen. Fleur zei: “ik trouw het liefst in een leuk zomerjurkje”. We hadden geen specifieke themakleur, maar ik wilde graag een blauw pak.”

“Mijn naam is Mark van der Wegen. In het dagelijks leven ben ik docent lichamelijke opvoeding op het Cambreur college in Dongen.
Ik ben niet echt een pakkendrager. Door de week loop ik in een trainingspak voor mijn werk en in het weekend draag ik vooral casual kleding. Voor de bruiloft van een vriend heb ik een maatpak bij Michael & Giso gekocht, maar voor mijn bruiloft zocht ik uiteraard iets speciaals.”

Je bent in Ulvenhout getrouwd, heeft dat een reden?

“Wij hebben elkaar leren kennen op Lowlands. Het leek ons leuk om iets in een festival stijl te doen. Het bleek erg lastig om een geschikte locatie daarvoor te vinden. Fleur en ik woonden in Breda op het moment dat we op zoek waren naar een trouwlocatie. In diezelfde tijd lieten we een huis bouwen in Ulvenhout. Wij zijn ons toen daar gaan oriënteren op een locatie. Uiteindelijk viel ons oog op Landgoed Ulvenhart. Een landgoed met een mooie oude boerderij en bakkerij die we festival-achtig aangekleed hebben.”

Heb je uiteindelijk je outfit afgestemd op de locatie of hadden jullie een themakleur?

“Wij hadden een casual chic bruiloft voor ogen. Fleur zei: “ik trouw het liefst in een leuk zomerjurkje”. We hadden geen specifieke themakleur, maar ik wilde graag een blauw pak.”

Blauw trouwpak op maat
“Tijdens het dansen op het feest viel echt op hoe fijn de pasvorm was.”

Hoe belangrijk was het door dragen van het trouwpak voor jou?

“Ik heb bewust voor een niet te exclusief knallend pak gekozen, omdat ik het pak na de bruiloft ook nog wilde kunnen dragen. Naderhand heb ik het pak al op een aantal bruiloften gedragen.”

Je hebt voor een 2-delig pak gekozen, heb je het Gilet achteraf gemist?

“Het gilet heb ik niet gemist, omdat ik het niet bij mij vond passen. Normaal draag ik casual kleding en mijn trouwpak wilde ik casual chic. Een gilet vond ik daarom overdone.”

Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast? 

“Ik ben een nogal beweeglijk typ en heb voor een sportief pak gekozen. Tijdens het feest en het intensieve dansen viel het mij op hoe fijn de pasvorm van het pak was. Ik kon mij vrijuit bewegen waarbij het pak zijn perfecte pasvorm behield.”

Hoe belangrijk was het door dragen van het trouwpak voor jou?

“Ik heb bewust voor een niet te knallend pak gekozen, omdat ik het pak na de bruiloft ook nog wilde kunnen dragen. Naderhand heb ik het pak al op een aantal bruiloften gedragen.”

Je hebt voor een 2-delig pak gekozen, heb je het Gilet achteraf gemist?

“Het gilet heb ik niet gemist, omdat ik het niet bij mij vond passen. Normaal draag ik casual kleding en mijn trouwpak wilde ik casual chic. Een gilet vond ik daarom overdone.”

Heeft de outfit en pasvorm je achteraf verrast? 

“Ik ben een nogal beweeglijk typ en heb voor een sportief pak gekozen. Tijdens het feest en het intensieve dansen viel het mij op hoe fijn de pasvorm van het pak was. Ik kon mij vrijuit bewegen waarbij mijn pak zijn perfecte pasvorm bleef behouden.”

Trouwpak Breda
“Ze nemen echt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen.”

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Via mijn vrouw heb ik Michael & Giso leren kennen. Ter oriëntatie ben ik een keer binnengelopen. Kenmerkend is hun gastvrijheid. Ze nemen echt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. In hun advies zijn de oprecht en eerlijk. Ze hebben echt gekeken naar wat het beste bij mij past.”

Hoe zou je Michael & Giso typeren?

“Via mijn vrouw heb ik Michael & Giso leren kennen. Ter oriëntatie ben ik een keer binnengelopen. Kenmerkend is hun gastvrijheid. Ze nemen echt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. In hun advies zijn ze oprecht en eerlijk. Ook is er echt gekeken naar wat het beste bij mij past.”

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.

David Stevens groom story

Groom Story: David Stevens

“Voor ik mijn trouwpak kocht had ik nog geen ervaring met maatwerk, het traject bij Michael & Giso was de eerste ervaring.''

Laurens de Korte Groom

Groom Story: Laurens de Kort

“We zijn getrouwd bij het Houtse Meer, een schitterende ‘buiten’ locatie in Den Hout. Deze locatie leent zich perfect voor een ontspannen setting, de hele dag."

Klassiek trouwpak

Groom Story: Maarten van Dijk

“Ik wilde heel graag een maatpak laten maken dat speciaal genoeg is voor ons huwelijk, winters aandoet en daarna op speciale gelegenheden te dragen is."

STORE AMSTERDAM


Michael & Giso
Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
Nederland
31203080081

STORE BREDA


Michael & Giso
Veemarktstraat 36
Breda 4811ZG
Nederland
31765138860