Details, Wiskey, Maatjasjes, Maatshirts

Tailor in Antwerpen

Periode

2023

Locatie

Antwerpen, België

Heb jij gevoel voor gastvrijheid en zie jij vrij snel waar mensen echt behoefte aan hebben? Of concreter nog: voel jij na een telefoongesprek en een eerste ontmoeting aan welke elementen in een trouw- of maatpak belangrijk zijn voor de moderne man tegenover je? En vooral: welke key items jij hem kunt aanraden zodat zijn one of a kind maatpak volledig past bij wat hij wil uitstralen? Dat is de kunst van slow tailoring. Een methode die we bij Michael & Giso tot in de puntjes uitvoeren en beheersen.

Ons Verhaal

In 2008 startten we met een brandstore in hartje Breda. Sinds 2013 zijn we ook in Amsterdam Oud-Zuid gevestigd met een boutique en in 2022 volgt het centrum van Antwerpen. We volgen onze klant en nemen hem bij de hand in de wereld van stoffen combinaties en stijlkeuzes. Zo blijven we ons verhaal verrijken met een gedreven team dat niet alleen hard gaat op ’s werelds modebeurzen voor mannen en nieuwe stoffen, maar ook oprecht geïnteresseerd is in de klant. Samen met hem verrijken we ons verhaal, dat leidt naar de nummer 1-positie in trouwpakken. Een aantrekkelijke reis.

Wordt jij onderdeel van onze storytelling?

We zoeken niet naar degene met de meeste ervaring. Niet naar iemand die dit vloeiend vanuit zijn huidige – vergelijkbare – functie even oppakt bij Michael & Giso. Wel zoeken we naar jou als jij bevlogen en kundig bent in de fashionindustrie en gestructureerd kunt werken. 

Als je weet waar je het over hebt en daarin een zekere autoriteit uitstraalt, in een decor van gastvrijheid

Experience, dat is wat de man van nu wil; jij weet op een inspirerende wijze de plek te creëren waar mannen hun eigen stijl kunnen ontdekken en waardevolle connecties kunnen opdoen. 

Waarom worden de dames gefêteerd op Prosecco’s en petit fours tijdens een passessie in bruidsmodezaken en moeten mannen het doen met een snelle pasronde en een kop koffie? Bij Michael & Giso zit liefde, tijd en aandacht in het ontwerp en in de maakwijze. Dat proces wordt dynamischer als we dat samen met de klant doen. Daar horen vanzelfsprekend fijne hapjes, drankjes, ontmoetingen en gesprekken bij; the bar is always open, whisky anyone? Zo leren we elkaar beter kennen, wat leidt tot het perfecte (trouw)pak en een langdurige relatie.  

De boutique is jouw playground. Daar zorg jij, ondernemend en salesgericht als je bent, voor de juiste matches zodat de klant zicht gezien en begrepen voelt en Michael & Giso weer een duurzame relatie rijker is.

Worden wij onderdeel van jouw storytelling?

Fair enough, als jij voor ons kiest, kiezen wij voor jou. Kwaliteit voor kwaliteit. Zoals wij de man van top tot teen verzorgen met slow tailored maatpakken en trouwpakken, zo verzorgen wij onze relatie met jou. 

We bieden jou een cultuur waarin je je al snel thuis voelt omdat je de ruimte krijgt je te ontwikkelen en nieuwe competenties te ontdekken. Work hard, play hard: er is veel tijd voor fun, cocktails, bitterballen en inspirerende reizen. Daartegenover staat een zakelijke instelling: we hebben een stevige ambitie waar te maken: nummer 1 in trouwpakken in Nederland, en – na het openen van de boutique in Antwerpen – ook in België. Te vooruitstrevend? Nee, een geweldige uitdaging, die we alleen met een betrouwbaar en integer team aan willen gaan. Join the ride! 

Ben jij klaar voor onze reis?

Zie je jezelf voor je als Tailor van de Michael & Giso boutique in Antwerpen? Durf je samen te groeien met ons, het team, het netwerk en de klant? We zijn benieuwd naar jouw motivatie om te reageren! Laat snel van je horen: hr@michael-giso.com