Overhemd op maat Amsterdam – Michael & Giso

Overhemd op maat Amsterdam

Geen pasmodellen. Volledig aangemeten met een meetlint.

Overhemd op maat Amsterdam

Geen pasmodellen. Volledig opgemeten met het meetlint.

★★★★★

Klanten in Amsterdam beoordelen Michael & Giso gemiddeld met een 9.7

Op zoek naar een overhemd op maat Amsterdam? Michael & Giso levert perfect maatwerk wanneer het gaat om overhemden, maatpakken en/of trouwpakken. Pasvorm-perfectie is bij ons niet het streven, maar de norm. Dit doen wij door verder te gaan dan de gebruikelijke meting van lichaamsmaten. Naast lichaamsmaten kijken wij ook naar houding en kunnen deze wanneer nodig corrigeren. Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent met het resultaat, dat is de service die je mag verwachten bij Michael & Giso.

Overhemd op maat in Amsterdam

Bovendien heb je een enorm keuzeaanbod wanneer het gaat om het maathemd. Zo kun je de stof uitkiezen, maar ook de knopen en het type boord. Wil je wel of geen borstzak op het overhemd op maat, en wil je je initialen erop hebben? Alles is mogelijk bij Michael & Giso!

Overigens kan ook de ware fijnproever bij Michael & Giso terecht. Denk dan aan een op stift gezette knoop, een Hanepootsteek, een Napolitaanse schouder aanzet, of een verhoogde (tijdrovende) en dus verfijnde stikfrequentie. Kortom, ook de gevorderde maathemd-koper in Amsterdam kan bij ons zeer goed terecht!

Maathemden van Michael & Giso

De meeste overhemden die wij verkopen zijn gemaakt van katoen, linnen of spijkerkatoen. Het verschil zit vaak in de dichtheid van de stof. Kom voor een overhemd op maat in Amsterdam langs in onze vestiging aan de Willemsparkweg, zodat we het overhemd geheel naar jouw wensen kunnen finetunen. De medewerkers van Michael & Giso adviseren je graag bij het maken van keuzes.

Overhemd op maat kopen

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor makkelijk strijkbare overhemden op maat. Deze stoffen kennen een ammonia-coating waardoor ze strijkvrij zijn. Kies je voor een stof met een hoge dichtheid? Dan is dit overhemd op maat gemakkelijk strijkbaar. Ook kan je voor Egyptisch of Seaisland katoen kiezen, deze hebben langere katoenvezels en zijn daardoor duurzamer en luxer qua uitstraling en van nature ook nog eens gemakkelijk strijkbaar.
Uiteraard vertellen we je graag meer over ons maatshirt, als je geïnteresseerd bent. Plan via onderstaande button een afspraak in, en dan ontvangen we je graag op de locatie en het tijdstip die jouw voorkeur genieten!

Overhemd op maat Amsterdam

“Een overhemd op maat met een perfecte pasvorm, dit vind je niet snel ergens anders.” 

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.