Overhemden en pakken op maat – Michael & Giso

Maatpak in Rotterdam

Pakken gemaakt voor het individu

Maatpak in Rotterdam

Maatpakken voor het individu
Michael & Giso maatpak Maastricht

Private Tailoring in Rotterdam

Op zoek naar een perfect maatpak in Rotterdam? Michael & Giso kan dit voor je regelen. Bovendien vinden wij persoonlijke service erg belangrijk, de klant staat centraal. Heb je de tijd niet om langs te komen op een van onze vestigingen, dan stellen we ons flexibel op en komen we ook graag bij jou thuis of op kantoor langs.

Private Tailoring

Op zoek naar een perfect maatpak in Rotterdam? Heb je de tijd niet om langs te komen op een van onze vestigingen, dan stellen we ons flexibel op en komen we ook graag bij jou thuis of op kantoor langs.

Michael & Giso maatpak Maastricht

★★★★★

Klanten in Rotterdam beoordelen Michael & Giso gemiddeld met een 9.7

Een pak dat niet goed zit, oogt slordig en onverzorgd. En hier hebben veel mensen last van, zeven op de tien mannen past namelijk geen confectiepak. Een oplossing daarvoor is een pak dat op maat gemaakt is voor jou. Michael & Giso maakt van dit proces een unieke en persoonlijke ervaring. We nemen je lichaamsmaten uitgebreid op, zodat we gegarandeerd een pak met perfecte pasvorm kunnen ontwikkelen voor je.

Maatpak Rotterdam van Michael & Giso

Ruim 9.000 professionals lieten al een maatpak ontwikkelen door Michael & Giso, waaronder Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw. Een van de redenen waarom zij voor ons kiezen, is ons oog voor innovatie, kwaliteit en gemak. Hoewel we de technologische vernieuwingen op de voet volgen, houden we ook traditionele productiemethodes aan. Deze combinatie zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het pak zo hoog mogelijk houden.

Wil je meer weten of persoonlijk geholpen worden? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0765138860 of praat met een van onze specialisten via WhatsApp (0646313290).

Pak op maat Michael & Giso

‘Jarenlang ben ik opzoek geweest naar het perfecte maatpak. Bij Michael & Giso heb ik het eindelijk gevonden. De pakken zitten als gegoten en de service is perfect!’ – Niels Lubach, Advocaat

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.