Overhemden en pakken op maat – Michael & Giso

Maatpak in Amsterdam

Pakken gemaakt voor het individu.

Maatpak in Amsterdam

Maatpakken voor het individu

Michael & Giso Flagship Store

Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
The Netherlands
Phone: 0203080081

Routebeschrijving

Flagship Store

Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
The Netherlands
Phone: 0203080081

Routebeschrijving

Maatpak in maastricht

★★★★★

Klanten in Amsterdam beoordelen Michael & Giso gemiddeld met een 9.7

Ben je op zoek naar een goed maatpak in Amsterdam? Kom dan langs in de winkel van Michael & Giso aan de Willemsparkweg. Hier word je op een persoonlijke manier ontvangen, waarna er door gespecialiseerde professionals naar jouw maten en houding wordt gekeken. Met ruim acht jaar ervaring hebben we ons ons gekroond tot marktleider op het gebied van pakken op maat.

Vele professionals gingen je voor. We hebben ruim 9.000 mannen mogen kleden waaronder Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw. Er wordt gestreefd naar uitzonderlijke en persoonlijke service die nergens anders te vinden is. Dit is de kracht van Michael & Giso, jouw persoonlijke winkelervaring staat centraal. Het is geen enkel probleem om bij je thuis of op kantoor in Amsterdam langs te komen, wanneer dat je beter uitkomt. Daarnaast bieden we onze service ook aan buiten werktijd. Je kunt altijd terecht voor een pak op maat! Door tegen de stroming in te gaan, en de klant centraal te stellen in plaats van dure marketingcampagnes, willen wij van jouw aankoop bij Michael & Giso een unieke en persoonlijke ervaring maken.

Michael & Giso maatpak kopen

‘Na een jarenlange zoektocht naar een goed zittend maatpak, kwam ik terecht bij Michael & Giso in Amsterdam. Dankzij de persoonlijke toenadering, hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm wil ik niet meer anders!’ – Sander van Nes, Sales Manager bij L’Oréal

Een pak op maat in Amsterdam

In de winkel laten we de stoffen zien waaruit een keuze gemaakt kan worden en alle mogelijkheden bekijken die het beste bij je wensen passen. Om de keuzes makkelijker te maken staan onze professionals voor je klaar. Het is mogelijk om je voor de afspraak te oriënteren op de verschillende stijl opties voor jouw pak op maat. Zo kun je thuis wanneer het voor jou uitkomt alvast een aantal keuzes maken voor het perfecte maatpak. Het pak wordt uiteindelijk gemaakt in een atelier in Engeland. Wanneer het pak klaar is kun je een afspraak maken voor een eerste fitting en kunnen er altijd nog verfijningen worden toegepast. Jouw tevredenheid met de aankoop is onze drijfveer.

Maak een afspraak bij je thuis, op kantoor of in een van onze winkels.