Winter trouwpak inspiratie chateau kaarsen | Michael & Giso

Winter trouwoutfit inspiratie

Hoewel de zomermaanden nog steeds het populairst zijn om te trouwen, heeft trouwen in de wintermaanden ook echt zijn charme. En bij een intieme en knusse trouwdag hoort ook een bijpassend trouwpak. Of je nu op een karakteristiek chateau gaat trouwen, in het bos of in een chique hotel, ik inspireer je alvast met de mooiste winterse trouwpakken van komend najaar.

The Ultimate Festive Look

Ik begin maar meteen met de meest populaire outfit onder bruidegoms tijdens de wintermaanden; de smoking. Dit is de ultieme feestelijke outfit in de winter. Stijlvol, classy en helemaal passend bij de winterse sferen. Wil jij echt de show stelen met je smoking? Ga dan voor een double breasted jasje, eventueel een vest of kies ervoor de smoking in een andere kleur uit te voeren.

smoking tuxedo trouwpak winter classy | Michael & Giso
Smoking tuxedo wintermaanden strik feestelijk | Michael & Giso

Greens

‘Groen is het nieuwe blauw’ zeggen wij als tailors vaak, en dat is ook niet zo gek. Want een donkergroen pak straalt elegantie en warmte tegelijk uit. Het fijne van groen is dat je een breed kleurenpallet hebt om uit te kiezen, dus er zit altijd wel een kleur bij die zowel bij jou als bij de bruiloft past. Bovendien kun je goed variëren met verschillende soorten stoffen.

donkergroen trouwpak elegant corsage | Michael & Giso

Burnt Orange 

Ben jij echt op zoek naar een gedurfde look? Ga dan voor een out of the box kleur zoals burnt orange. Dit is een combinatie van bruin en oranje en matcht daarom perfect met de kleuren die in de natuur vindt in het najaar. Zorg dat je accessoires zoals een das, corsage en schoenen perfect aansluiten bij deze kleur. Zo vormt jouw outfit gegarandeerd een mooi geheel. Bekijk hier meer beelden van dit bijzondere burnt orange pak!

burnt orange dylan trouwen winter trend | Michael & Giso

Aardetinten

Aardetinten zijn een trend waar we gewoon niet meer omheen kunnen. Van bruin tot groen en van rood tot beige. Alle kleuren die je veel in de natuur terugvindt, worden vertegenwoordigd. Wanneer je buiten foto’s gaat maken, is het mooi dat jij helemaal één bent met de omgeving. Mocht je op zoek zijn naar een warme kleur, kijk dan zeker eens naar het roodbruine kleurenpalet.

aardetint trend kleuren stropdas rood | Michael & Giso
aardetinten trouwpak bruin bloemen winter | Michael & Giso

Blues

Een blauw trouwpak mag zeker niet ontbreken in dit rijtje aan inspiratie. Blauw wordt vaak gezien als klassiek, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn! Met een mooie ruit in de stof of een bandplooi in de broek, maak jij je blauwe trouwpak uniek. Ook de accessoires kunnen jouw trouwpak een andere uitstraling geven; voeg een mooi pochet toe, een bijzondere das of eventueel een vest in andere kleur.

klassiek blauw stropdas corsage double breasted | Michael & Giso
kasteel blauw trouwpak trouwjurk pocket accessoires | Michael & Giso

Peaky Blinders

Kun jij niet genoeg krijgen van de klassieke Engelse pakken zoals die van Peaky Blinders? Dan is een trouwpak in deze stijl misschien wel de juiste keuze voor jou. De waistcoat en de bandplooi zijn weer terug van weggeweest en we zien steeds meer bruintinten terug mede dankzij deze serie met karakteristieke outfits. Een strik en een petje maken deze trouwoutfit helemaal af.

klassiek engels peaky blinders bruin trouwpak | Michael & Giso

Geïnspireerd geraakt door deze winterse trouwpakken voor jullie bruiloft dit najaar? Maak dan vrijblijvend een afspraak in één van onze boutiques. Onze tailors ontvangen je graag en adviseren je over de juist kleuren, stoffen en stijldetails.