Vaderdag cadeau tips uniek vaderdagcadeau persoonlijk scaled e1660832542799 | Michael & Giso

Vaderdag Cadeau Tips

Zowel een verlanglijstje maken als een origineel cadeau uitzoeken voor vaderdag, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat geef je een man die eigenlijk alles al heeft? Dat goede boek, die mooie fles wijn of die signature parfum zijn geweldige cadeaus, maar misschien is het dit jaar leuker iets persoonlijks te geven waar je vader jarenlang plezier van heeft. Ik zet in deze blog een aantal stijlvolle cadeau tips voor vaderdag op een rij!

Cadeau tip 1: Manchetknopen

Manchetknopen zijn het ideale accessoire voor de man die houdt van een perfect gestylde look. Het is een simpele manier om je outfit een persoonlijke touch te geven. Manchetknopen zijn er in verschillende stijlen; van parelmoer tot effen en van klassiek tot stoer. Bovendien kun je kiezen voor verschillende soorten afwerkingen zoals ronde of hoekige en je kunt kiezen voor een één- of twee knoops manchet. Kom langs in één van onze boutiques om een mooi paar manchetknopen uit te kiezen!

manchetknopen vaderdag cadeau persoonlijk stijlvol e1660832552210 | Michael & Giso

Cadeau tip 2: Pochet 

Mannen hebben nou eenmaal een beperkter assortiment als het gaat om accessoires, maar dat betekent niet dat ze minder belangrijk zijn! De pochet, ook wel het zakdoekje dat in je borstzak, zit en er een beetje bovenuit steekt, is met kop en schouders een favoriet. Dit accessoire kan, als je een jasje of overshirt draagt, je look helemaal afmaken. De pochet zorgt er namelijk voor dat je onmiddellijk een stijlvolle uitstraling hebt, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Pochetten zijn er bovendien in alle soorten stoffen, kleuren en patronen. Je kunt het zo trendy maken als je zelf wilt. We helpen je graag in onze boutique bij het uitzoeken van de juiste pochet.

pochet vaderdag cadeau tip man kleding heren scaled e1660832589404 | Michael & Giso

Cadeau tip 3: Polo of T-shirt

Polo’s en T-shirts zijn onmisbaar deze zomer in de perfecte herengarderobe. Een ideaal vaderdag cadeau dus! De Michael & Giso Polos & Tees zijn in verschillende basic kleuren verkrijgbaar, zo kun je ze gemakkelijk met andere items combineren, zowel casual als zakelijk. Ze zijn gemaakt van een blend van wollen en linnen. Dit maakt het item zowel luchtig als kreukbestendig; je hoeft ze dus niet te strijken! De Michael & Giso Polos & Tees zijn in verschillende maten in onze boutiques verkrijgbaar voor €149. Weten welke summer essentials jouw vader ook niet mag missen? Lees dan snel onze nieuwe blog waar ik ze voor je op een rijtje zetten!

zomer herenkleding vaderdag cadeau tip uniek leuk scaled e1660832575169 | Michael & Giso
Polo T shirt vaderdag cadeau persoonlijk uniek onmisbaar scaled e1660832562475 | Michael & Giso

Cadeau tip 4: NOShirt

Je denkt bij een leuk cadeau voor vaderdag misschien niet als eerste aan een ondershirt, maar het is zeker een must-have in de kledingkast van iedere man. Het ondershirt draag je doorgaans onder een licht overhemd. NOshirt is onzichtbaar, voorkomt gele zweetplekken en houdt je warm als dat nodig is. NOshirt Lite in de kleur invisible khaki zijn in alle maten verkrijgbaar in onze boutiques voor €40,-. 

Cadeau tip 5: Maatwerk experience

Geef jij je vader liever een ervaring cadeau voor vaderdag? Met de Michael & Giso maatwerk experience geef je een unieke ervaring waar tegelijkertijd een tastbaar cadeau aan verbonden zit. Onder het genot van een lekkere borrel of een goede kop koffie meten onze tailors een item naar keuze aan en geven ze advies over de juiste stoffen. Met behulp van het Slow Tailoring principe, waarbij het persoonlijk ontwerp, authentiek vakmanschap en moderne innovaties centraal staan, creëren onze ervaren tailors persoonlijke en tijdloze items voor iedere herengarderobe. Dat is pas een uniek vaderdag cadeau!

overhemd op maat vaderdag cadeau tip ervaring | Michael & Giso
maatwerk experience vaderdag cadeau tip persoonlijk uniek tastbaar scaled e1660832610873 | Michael & Giso

Met de Michael & Giso gift card zorg je ervoor dat je vader er zowel comfortabel als stijlvol bijloopt! Bestel onze gift card van een bedrag naar keuze gemakkelijk op onze website.

 

Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor je vader? Bel dan zeker naar de winkel en we helpen je graag persoonlijk verder!

Rolf-Giso staat het liefst hele dagen in de boutique om klanten te helpen. Zijn doel is om iedere klant de perfecte experience te geven en 100% tevreden de deur uit te zien lopen met hun outfit.